Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 07:51

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 17 » Українська Прем'єр ліга. 21 тур. "Волинь" знову програла. 16.03.2013 р. ВІДЕО.
12:39
Українська Прем'єр ліга. 21 тур. "Волинь" знову програла. 16.03.2013 р. ВІДЕО.
 
Зоря 3-1 Волинь









Обом командам потрібно було вибачатись перед своїми прихильниками. Вдома за більшістю показників не було рівних «Зорі». Юрій Вернидуб вдався до кардинальних змін складу, адже залишив на лаві запасних Віталія Постранського, Желько Любеновіча, Іллю Галюзу, Лакі Ідахора. Лучани не могли розраховувати не тільки на дискваліфікованого Даніеля Суботіча, але й на ще одну важливу фігуру − Рамона Лопеса, який травмувався вже Луганську. Всі ці зміни призвели до того, що стартовий натиск господарів мав бажаний ефект. Штрафний, виконаний Дмитром Хомченовським, перетворив на гол Даніло, який вище за всіх вистрибнув у районі 11-метрової позначки. За кілька хвилин звідти ж він оформив гольовий «дубль». Тільки тепер з пенальті. Розібраним станом після пропущеного голу скористалась «Зоря»: у черговій атаці на лінії штрафного майданчику Ванче Шиков не за правилами атакував Максима Білого.
Тільки за рахунку 0:2 «Волинь» спробувала вирівняти малюнок гри. І хоча більше нагод для взяття воріт знову мала «Зоря», забили гості. Неординарний розіграш кутового Еріком Бікфалві та Олексієм Бабирем завершив Душан Савич − він грудьми скинув м'яч за лінію воріт. Проте це був останній успіх гостей. Вони продовжували не встигати за швидкими луганцями, що на початку другої половини зустрічі призвело до другої жовтої картки Сергію Сімініну. У меншості лучани все одно мусили йти вперед, за що одного разу були спіймані на контратаці. Другий результативний пас Хомченовського втілив у підсумковий рахунок − 3:1 − Яннік Болі.

1-0 Даніло (14 хв.)
2-0 Даніло (18 хв. - пенальті) 
2-1 Савич (34 хв.) 
3-1 Болі (75 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 493 | Додав: Yura | Теги: тур, 21, відео, Прем'єр, 16.03.2013, волинь, ліга, гол, програла, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024