Привіт   Гость Вівторок, 23.04.2024, 11:57

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 13 » Українська Прем'єр ліга. 24 тур. "Волинь" знову програє. 12.04.2013 р. ВІДЕО.
12:52
Українська Прем'єр ліга. 24 тур. "Волинь" знову програє. 12.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Волинь 0-2 Іллічівець





У Луцьку команди боролись не лише один з одним, але й зі станом газону. На нього вплинула не лише сувора зима, але й дощ, який супроводжував даний матч. Перший тайм пройшов за незначної переваги «Іллічівця», який був ближче до результативного завершення атак. Могли героями своїх епізодів стати Олексій Полянський, Руслан Фомін, Віталій Федотов. Здебільшого завершальний удар з найзручніших ситуацій не виправдовував надії партнерів. На протилежній половині поля Обайомі Ованікоко хотів був готовий пробивати напевно, та трошки затягнув з цим, пробивши «у блок». У перерві настанови Миколи Павлова, який будь що вимагав від підопічних перемоги на знак свого повернення на тренерську лаву, не пройшли марно.
Після відпочинку поле стало ще важчим, і саме воно деякою мірою стало співучасником першого взяття воріт. Удар здалеку Полянського послабив рикошет від захисника, та Максим Старцев не встиг перегрупуватись на слизькому газоні, щоб дістати м’яч у протилежному куті − 0:1. Надалі замість спроб господарів зламати негативний для себе розвиток подій глядачі побачили неймовірну заповзятість «Іллічівця», гравці якого хотіли заздалегідь убезпечити себе від несподіванок, які потім все ж були. Це приазовцям вдалось. Внаслідок масованої навали на ворота господарів Фомін прострілив у найбільше скупчення гравців, де Іван Ордець уміло підставив ногу і записав таким чином на свій рахунок перший гол у Прем’єр-лізі. Потім арбітр призначив пенальті на користь «Волині», побачивши зумисні дії у грі рукою Богдана Бутка. З 11-метрової позначки Рамон Лопес пробив у поперечину. Олександр Мандзюк майже одразу примусив втретє лучан витягати м’яч із сітки воріт, та асистент арбітра зафіксував у нападника офсайд.

0-1 Полянський (62 хв.)
0-2 Ордець (72 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 540 | Додав: Yura | Теги: тур, відео, Прем'єр, волинь, ліга, гол, 12.04.2013, 24, Українська, програє | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024