Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 08:07

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 1 » Українська Прем'єр ліга. 22 тур. "Дніпро" знову втрачає очки. 31.03.2013 р. ВІДЕО.
10:51
Українська Прем'єр ліга. 22 тур. "Дніпро" знову втрачає очки. 31.03.2013 р. ВІДЕО.
 
Волинь 1-1 Дніпро









Передбачення дніпропетровців про те, що їм буде нелегко здобути три очки на виїзді з «Волинню» повністю підтвердились. Неоднозначний перший тайм призвів до обміну голами за чисельної нерівності на користь господарів. Коли ж вже гравців приїжджої команди стало більше, сил у них не стало, аби реалізувати рідкісну гру 10 на 9. Кадрові втрати були більш помітними у «Волині», але наполегливість в атаці полегшила завдання перервати тривалу програшну серію. Активний Душан Савич впав у чужому штрафному майданчику у боротьбі з Дугласом. Покарання від Сергія Бойка було подвійне: пенальті і вилучення. 11-метровий впевнено реалізував Ерік Бікфалві, а «Дніпро», програючи, залишився ще і без Руслана Ротаня, який отримав ушкодження.
Ще до перерви у меншості «Дніпро» відігрався, хоча і не з першої спроби. Спочатку Євген Селезньов без перешкод пробивав метрів з 8-ми, однак Максим Старцев виявив дива реакції. Потім форвард виправився, віддавши гольову передачу на Джуліано: бразилець з другої спроби поліпшив настрій гостям і полегшив завдання на вольову перемогу. Однак після відпочинку дніпропетровці не створили багато моментів, навіть при тому що лучани отримали по черзі дві червоні картки. Сілвіу Ізворану пішов до роздягальні за два «гірчичники», а Ванче Шиков заробив пряме вилучення за підкат ззаду. За таких умов суперники обмінялись влученнями у каркаси воріт. «Волинь» вдруге ледь не вийшла вперед після рикошету від Артема Федецького, а найреальнішу нагоду гостей створив Олександр Кобахідзе, пробивши з 18-ти метрів у поперечину.

1-0 Бікфалві (22 хв. - пенальті)
1-1 Джуліано (45+2 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 457 | Додав: Yura | Теги: 31.03.2013, тур, відео, Прем'єр, ліга, очки, Дніпро, 22, втрачає, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024