Привіт   Гость Четвер, 02.05.2024, 02:00

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 1 » Українська Прем'єр ліга. 22 тур. "Карпати" дали бій чемпіону, але програли. 30.03.2013 р. ВІДЕО.
10:30
Українська Прем'єр ліга. 22 тур. "Карпати" дали бій чемпіону, але програли. 30.03.2013 р. ВІДЕО.
Карпати 1-2 Шахтар









Суперники з різних причин задіяли не оптимальний склади, адже у господарів це було пов’язано із дискваліфікаціями та пошуком найкращих сполучень гравців, а гості вже мають право експериментувати. Попри це, гра вийшла видовищною, у якій перший тайм був результативним, а другий − вкрай емоційним. «Карпати» прийняли виклик і майже погодились на відкритий футбол. Причому в окремі моменти львів’яни затискали досвідченого суперника поблизу їхніх воріт. І все ж першими відзначились «гірники». Комбінацію, розпочату Тайсоном та В’ячеславом Шевчуком, завершив з двох метрів Алекс Тейшейра. Перед перервою команди обмінялись взяттями воріт після подач кутових. За «Карпати» першим голом на рівні Прем’єр-ліги відзначився Микола Жовтюк, а на другій компенсованій хвилині Ярослав Ракіцький хитрим ударом з відскоком від землі повернув лідерство у рахунку «Шахтарю».
Цифри на табло першого тайму залишились без змін. Однак з обох сторін виникло чимало нагод для того, щоб загострити хід подій. В одній з контратак Жовтюк не за правилами перервав вихід Луіса Адріано сам на сам, через що «Карпати» залишились у меншості. Згодом Муртаз Даушвілі за гру рукою побачив перед собою друге «жовте світло», і господарі залишились удев’ятьох. Вони не кинули спроб зрівняти становище у матчі, та постійно наражались на гострі відповіді донеччан. Втім, і «Шахтар» не дограв у повному складі до фінального свистка: Алекс Тейшейра двічі отримував попередження. Тепер підопічні Мірчі Луческу ще більш наблизили дострокове чемпіонство.

0-1 А.Тейшейра (32 хв.)
1-1 Жовтюк (44 хв.)
1-2 Ракіцький (45+2 хв.)

Огляд матчу

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 428 | Додав: Yura | Теги: тур, Карпати, відео, 30.03.2013, Прем'єр, ліга, 22, дали, бій, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024