Привіт   Гость Субота, 27.04.2024, 02:01

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 15 » Українська Прем'єр ліга. 24 тур. Битва аутсайдерів. 14.04.2013 р. ВІДЕО.
11:34
Українська Прем'єр ліга. 24 тур. Битва аутсайдерів. 14.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Говерла 2-0 Металург З.





Поєдинок двох головних аутсайдерів значно більшу вагу мав для «Говерли». Суперник приїхав на матч без кількох провідних виконавців, зокрема, Жуніора, Євгена Опанасенка та Андрія Оберемка. Також офіційно за протоколом команду очолював не Сергій Зайцев, а Володимир Ходус. Чи то хвилювання за результат, чи інша причина стала передумовою блідої гри господарів у першому таймі. Найактивнішими у них у цей період були Сотіріос Балафас та Мірко Райчевіч. У той же час запоріжці відповідали доволі часто, у тому числі, і ударами у площину воріт. Однак Дмитро Бабенко зі спробами Івана Матяжа та Бесарта Ібраімі впорався.
Практично у тому ж стилі проходив другий тайм. І все ж розмова з головним тренером у роздягальні мала позитивні наслідки. Одразу після перших замін «Говерла» вийшла вперед. Дальній удар у Євгенія Макаренка вийшов на славу − Лібор Грдлічка навіть не зсунувся з місця. Гості побігли відіграватись, та довго їхні атаки не тривали. Потім серія кутових ужгородців призвела до другого голу. Артур Єдігарян навішував на ближній кут воротарського майданчика, звідки Андрій Нестеров вразив сітку власних воріт. «Металург» був близький до м’яча престижу у компенсований час, коли лише поперечина прийняла на себе удар Мілоша Йокіча і допомогла господарям зіграти «на нуль». Боротьба за виживання загострюється. Перемога над запоріжцями допомогла «Говерлі» наблизитись до групи команд, які ще не гарантували місце у Прем’єр-лізі на наступний сезон.

1-0 Макаренко (64 хв.)
2-0 Нестеров (79 хв. - автогол)

Огляд матчу


 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 517 | Додав: Yura | Теги: тур, 14.04.2013, аутсайдер, відео, битва, Прем'єр, ліга, гол, 24, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024