Привіт   Гость Вівторок, 16.04.2024, 05:38

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 14 » Українська Прем'єр ліга. 24 тур. "Шахтар" за 10 хвилин забив тричі "Зорі". 13.04.2013 р. ВІДЕО.
10:09
Українська Прем'єр ліга. 24 тур. "Шахтар" за 10 хвилин забив тричі "Зорі". 13.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Шахтар 3-0 Зоря





Мірча Луческу дав можливість проявити себе резервному голкіперу Антону Каніболоцькому, який безпосередньо у гру вступав досить рідко. Також у господарів експериментальною виглядала лінія захисту. Вони мала певну роботу, але були нагоди у кожного із оборонців проявити себе і на протилежній половині поля. З незвичного у донеччан: вперше після переходу до команди залишився на лаві запасних Тайсон. Луганський колектив постав у звичному для останнього часу вигляді. Дмитро Хомченовський та Ілля Галюза позначили бажання гостей загрожувати супернику, однак влучності дальнім ударам бракувало. Потім вже «Шахтар» перейшов на чужу половину поля великими силами, однак ударів було доволі мало, оскільки господарям заважало бажання по-хокейному завести м’яч у ворота. Більше за інших виділявся Генріх Мхітарян, а найскладніше завдання перед Кршеваном Сантіні постало після кутового, коли Ігор Чайковський ледь не зрізав м’яч у власні ворота.
Спокійно розвивались події і у другому таймі. Спочатку Хомченовський зі зручного становища втратив можливість вивести партнерів уперед, пробивши вище цілі метрів з 12-ти. Надалі «Шахтар» контролював події на полі, однак до голів справа дійшла лише в останні 10 хвилин, коли можна було підраховувати кількість серій «гірників», які близькі до завершення. Цього не сталось. Сергій Кривцов відзначився ударом головою, коли його команда подавала 12-й кутовий. Згодом Мхітарян повторив рекорд вітчизняних змагань Сергія Реброва та Максима Шацьких, забивши 22-й м’яч у сезоні (для встановлення одноосібного досягнення у кращого бомбардира попереду 6 турів). Допоміг партнеру Луіс Адріано. Сам бразильський нападник поставив крапку у компенсований час ударом здалеку, що дозволило у цій парі донеччанам вчетверте поспіль виграти з великим рахунком.

1-0 Кривцов (81 хв.)
2-0 Мхітарян (89 хв.)
3-0 Л. Адріано (90+2 хв.)

Огляд матчу


 
Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 484 | Додав: Yura | Теги: тур, 13.04.2013, відео, Прем'єр, ліга, гол, Шахтар, 24, Українська, Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024