Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 02:34

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 20 » Українська Прем'єр ліга. 29 тур. Перша виїздна перемога "Зорі" . 19.05.2013 р. ВІДЕО.
10:47
Українська Прем'єр ліга. 29 тур. Перша виїздна перемога "Зорі" . 19.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Іллічівець 1-2 Зоря





У ситуації, коли глобальних завдань перед суперниками не стоїть, кожен шукає свою мотивацію. Незважаючи на те, що «Іллічівець» грав на своєму полі і більше володів м’ячем, маріупольці не надто часто наважувались загострювати гру. А всі удари у бік воріт Кршевана Сантіні до перерви були неточними, хоча іноді це виглядало небезпечно. «Зорю» аж ніяк не влаштовували останні результати, і гості твердо вирішили довести, що заслуговують бути присутні у десятці найкращих. Вони, на відміну від суперника, кожен удар вичікували і не збирались псувати власні моменти. Ілля Галюза спочатку пристрілювався, змусивши Рустама Худжамова зафіксувати сферу. В іншому випадку голкіпер перевів м’яч на кутовий, коли пробивав Павло Худзік, а Желько Любеновіч «вистрілив» у поперечину воріт господарів. І все ж Галюза досягнув свого, коли прямим ударом зі штрафного влучив у нижній кут − 0:1.
Не можна сказати, що, помінявшись воротами, «Іллічівець» не намагався відігратись, але натомість пропустив доволі швидко другий м’яч у свої ворота. Він був красивим за виконання: індивідуальний прохід Худзік продовжив своєчасною передачею на Хомченовського. Дмитро на замахові прибрав двох захисників і спокійно закріпив успіх партнерів. Перший же влучний удар по воротах гостей досяг мети. Щоправда, було це на екваторі другої половини зустрічі: на виручку команді вкотре прийшло вміння Олексія Полянського сильно пробивати з дальньої дистанції. Ось і цього разу Сантіні не зміг витягнути м’яч з «дев’ятки». Повторити цей подвиг гравець не зумів, а його партнери нічого переконливого не виявили.

0-1 Галюза (40 хв.)
0-2 Хомченовський (55 хв.)
1-2 Полянський (69 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 443 | Додав: Yura | Теги: 19.05.2013, тур, Перша, Прем'єр, ліга, Українська, 29, Перемога, Зоря, виїздна | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024