Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 01:13

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 17 » Євро-2012. Група А. Греція виграє і відправляє росіян додому. 16.06.2012 р. ВІДЕО.
09:29
Євро-2012. Група А. Греція виграє і відправляє росіян додому. 16.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Греція 1-0 Росія









Збірна Росії склала зброю вже після групового етапу ЄВРО-2012, поступившись у Варшаві з мінімальним рахунком грекам, у складі яких відзначився капітан команди Гіоргос Карагуніс.
Дік Адвокат своїм стартовим складом не здивував - єдина заміна, в порівнянні з двома стартовими матчами групи А, була вимушеною. Костянтин Зирянов не встиг одужати, тому в центрі поля його замінив Денис Глушаков. На вістрі атаки розташувався Олександр Кержаков, який не втратив довіри тренера, хоча й не зумів вибухнути на полях Вроцлава й Варшави. Ворота греків за відсутності травмованого Костаса Халкіаса захищав Міхаліс Сіфакіс, тоді як в нападі Фернанду Сантуш зробив ставку на Гіоргоса Самараса, Фаніса Гекаса і Дімітріса Салпінгідіса. З глибини їх мав підтримувати Карагуніс, який проводив 120-й матч за збірну і наздогнав рекордсмена за цим показником Теодороса Загоракіса.
Збірна Росії немов грала у рідних стінах - на матчі було близько 20 тисяч її уболівальників, які з перших хвилин створили для своїх улюбленців ідеальну атмосферу. Ні, грецькі любителі футболу теж не мовчали, але вони буквально потонули в біло-синьо-червоному морі. Однак дебют росіяни знову провели вкрай блідо, ледь не дозволивши Костасу Кацуранісу відзначитися після розіграшу кутового - виручив В'ячеслав Малафєєв. В атаці у відповідь Андрій Аршавін замикав простріл Алана Дзагоєва, однак пробив прямо в Сіфакіса.
Тут же, здорово поклавши корпус, вистрілив Кержаков - м'яч просвистів в сантиметрах від дальньої "дев'ятки". Шикарну контратаку росіяни організували на 17-й хвилині - Юрій Жирков гарно прострілював від лицьової, але все закінчилося лише кутовим. У ці хвилини ініціатива вже була у півфіналістів ЄВРО-2008, хоча кожна вилазка греків виглядала небезпечною. Напруга була великою, і в такій ситуації команда, яка забивала першою, отримувала б величезну перевагу.
Проте гола все не було, причому поступово швидкості на полі впали. Грекам треба було вигравати, однак вони не соромилися оборонятися всією командою - коли атакували росіяни, за лінією м'яча у збірної Греції завжди перебувало дев'ять осіб. Хвилин за вісім до кінця тайму Кержаков не влучив по м'ячу, перебуваючи у вигідній позиції у штрафному майданчику суперника. Перша 45-хвилинка закінчилася голом "в роздягальню" - грубо помилився Сергій Ігнашевич, що дозволило Карагунісу увірватися в штрафний і розстріляти Малафєєва, який пустив м'яч між ніг.
У перерві Адвокат вирішив змінити Кержакова на Романа Павлюченка - голландець вирішив, що його команді знадобляться гренадерський дані форварда "Локомотива". Греки, природно, тут же віддали ініціативу, окопавшись всією командою біля свого штрафного і намагаючись відповідати швидкими контрвипадами. Після скидки Аршавіна пробивав Роман Широков, що запустив м'яч вище воріт. Наступним промахнувся "опорник" Ігор Денисов, який цілив у дальній кут.
У результаті стрімкої контратаки греки ледь не подвоїли рахунок - з близької відстані готовий був замкнути фланговий навіс Гекас, але збірну Росії врятував Олександр Анюков. Потім "гірчичником" за симуляцію в штрафному майданчику був покараний Карагуніс, який тепер пропустить через дискваліфікацію поєдинок 1/4 фіналу.
Час минав, а збірна Росії все не створювала вірних моментів для взяття воріт. Більше того, на 70-й хвилині зі штрафного пробив у хрестовину Гіоргос Цавеллас. Тут прийшли неприємні новини з Вроцлава: чехи повели в рахунку в дуелі з Польщею, що залишало збірну Росії на третьому місці в групі. Адвокат пішов ва-банк, змінивши Глушакова на Павла Погребняка.
У заключній десятихвилинці ледь не забив Дзагоєв - хавбек ЦСКА головою ледь не спрямував м'яч у дальній кут. Більше небезпечних моментів збірна Росії створити не змогла. Так безславно і закінчилася кампанія дружини Адвоката на чемпіонаті Європи, яка почалася блискучою перемогою над чехами, подарувавши росіянам стільки надій.

1-0 Карагуніс (45+2 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 564 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, 16.06.2012 р., відео, Росія, 1-0, Греція, огляд матчу, виграє, група А, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024