Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 14:09

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 13 » Українська Прем'єр ліга. 5 тур. Мінімальна перемога "Кривбаса". 11.08.2012 р. ВІДЕО.
08:53
Українська Прем'єр ліга. 5 тур. Мінімальна перемога "Кривбаса". 11.08.2012 р. ВІДЕО.


  
Зоря 0-1 Кривбас





Просто дива стабільності демонструють «Кривбас» та один з його лідерів Младен Бартуловіч. Хорват забив вже 7-й гол у власній історії зустрічей проти «Зорі», а його команда всі свої матчі поточного сезону завершують з єдиним забитим м’ячем в одні з воріт. І втретє цей гол приносить 3 очки криворіжцям. Протягом усієї зустрічі першим номером грала луганська команда, що мало відображенні на кількості гольових моментів. Простий футбол гостей не був ідеально надійним у захисті, але використати жодну з достатньої кількості помилок господарям не вдалось, включаючи пенальті на заключній хвилині матчу. Це Джаба Ліпартія міг стати вдруге поспіль рятівником своєї команди, заробивши пенальті (сфолив на ньому Кирило Петров). Але грузин цього разу «з позначки» пробив над поперечиною.
Були стовідсоткові нагоди і раніше. Двічі футболісти «Зорі» не реалізували виходи сам на сам. У першому таймі дуель Артемові Штаньку програв Лакі Ідахор, у другому Ліпартія пробив повз ворота. Також пригадується удар головою з кількох метрів Олександра Грицая, однак Штанько і тут обрав правильну позицію. «Кривбас» був більш зосередженим на реалізації власних моментів. Бартуловіч переможний гол забив ідеальним ударом зі штрафного. Міг закріпити успіх Денис Дедечко, але захисник, підключившись до атаки, не влучив у практично порожні ворота. Після перемоги гостей суперники зрівнялись у турнірному становищі, поділяючи місця у верхній половині команд Прем’єр-ліги.

0-1 Бартуловіч (18 хв.)

Огляд матчу

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 445 | Додав: Yura | Теги: тур, Кривбас, Огляд, відео, 11.08.2012 р., Прем'єр ліга, Українська, матчу, Мінімальна перемога, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024