Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 12:46

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 27 » Українська Прем'єр ліга. 30 тур. "Шахтар" знов познущався над суперником. 26.05.2013 р. ВІДЕО.
10:29
Українська Прем'єр ліга. 30 тур. "Шахтар" знов познущався над суперником. 26.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Шахтар 4-0 Металург Д.





На честь святкування, яке очікувало «Шахтар» після фінального свистка, господарі вийшли із золотими цифрами та літерами на футболках. Ще одна урочиста подія − офіційне прощання Развана Раца із Донецьком та Україною. Свій останній поєдинок в Україні він провів з капітанською пов’язкою. До речі, румунський гравець саме сьогодні відзначає свій 32-й день народження. Його та численних вболівальників партнери привітали черговою «великою» перемогою. До перерви у ворота Юрія Паньківа влетів лише один м’яч: зі штрафного, заробленого Тайсоном, гол провів Дуглас Коста. «Металург» протягом усієї зустрічі шукав підходи до володінь Андрія Пятова, турбуючи стража воріт суперника, але не більше того.
У другій половині зустрічі Генріх Мхітарян забив 25-й гол у поточному турнірі. Саме такий новий рекорд результативності в елітній національній лізі. Вірменському легіонеру асистував Алекс Тейшейра. Пізніше Мхітарян міг збільшити планку свого досягнення ще на один м’яч, однак після пасу Алекса Тейшейри вийшов сам на сам та пробив повз ціль. Однак партнера підстрахували інші виконавці. Вкрай наполегливий Тайсон забив за допомогою Дугласа Кости під певним кутом з правого флангу. А останній гол зустрічі стався внаслідок невдалої спроби гостей влаштувати штучний офсайд: Мхітарян його уник та поділився м’ячем з Едуардо. Бразильський хорват вражав уже порожні ворота.

1-0 Д.Коста (24 хв.)
2-0 Мхітарян (49 хв.) 
3-0 Тайсон (74 хв.) 
4-0 Едуардо (87 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 519 | Додав: Yura | Теги: тур, 26.05.2013, відео, Прем'єр, познущався, ліга, гол, Шахтар, 30, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024