Привіт   Гость Неділя, 28.04.2024, 09:07

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Вересень » 15 » Ліга Європи. Груповий раунд. 1 тур. 15.09.2011 р. Одна перемога на трьох.
21:13
Ліга Європи. Груповий раунд. 1 тур. 15.09.2011 р. Одна перемога на трьох.

Копенгаген 1-0 Ворскла

Дебют полтавчан у груповій стадії європейського турніру показав, що команда Миколи Павлова готова до матчів такого рівня, але здобувати очки їй буде зовсім непросто. «Ворскла» не знітилась навіть у гостях проти суперника, який був «сіяний» з першого «кошика». За володінням м’ячем гра була майже рівною. Щоправда, «Копенгаген» все ж частіше загрожував воротам іменинника Сергія Долганського. Серед таких епізодів до перерви можна згадати, перш за все, вихід Дама Ндойе, який обійшов голкіпера, але не зміг пробити з надто гострого кута. Гостям часто не вистачало швидкості. Але долю зустрічі вирішив єдиний момент, де головним стало суб’єктивне рішення арбітра.
На початку другого тайму захисник датського клубу Джонні Томсен долучився до атаки партнерів, увійшов до штрафного майданчика, де сміливо пішов на двох опонентів і опинився на газоні. Рефері вирішив, що «допоміг» йому у цьому Олександр Матвєєв. З пенальті Мортен Норстранн був точним. У подальшому «Копенгаген» зосередився на виконанні завдання-мінімуму, не сильно прагнув збільшити рахунок, але і «Ворсклі» не давав можливості розбігтись. Таким чином, гол після неочевидного пенальті став фатальним для українського колективу.

1-0 Норстранн (54 хв. - пенальті)

Огляд матчу





   
Динамо 1-1 Сток Сіті

Якби не той факт, що «Динамо» відігралось не на початку компенсованого часу, то можна було сміливо б говорити про те, що нічия у Києві − великий успіх для гостей з Англії. «Сток Сіті» прибув до України лише з 16-ма виконавцями. Нехай гра киян була далекою від ідеальною, проте саме вони створили, як мінімум, у 4 рази більше справжніх гольових нагод. У той же час «Сток Сіті» забив після однієї з небагатьох осмислених комбінацій. Причому ускладнило життя «Динамо» це ще й тому, що тривав уже другий тайм. Райан Шоттон промчав пів поля правим краєм і віддав передачу у центр штрафного майданчика, і ні пасу, ні удару Камерона Жерома не зуміли завадити жоден з 4-х захисників господарів.
«Динамо» тримало у напрузі суперника постійно, примушуючи Томаса Соренсена бути напоготові. Більше можливостей пробити датського голкіпера було вже за рахунку 0:1. У цьому прагнули відзначитись Андрій Шевченко, Олександр Алієв (навіть влучив у поперечину), Артем Мілевський, але рятівником зумів виступити Огнєн Вукоєвіч, який замкнув простіл Андрія Ярмоленка на першій доданій хвилині. Другий поспіль рік «Динамо» у груповому турнірі Ліги Європи УЄФА розпочинає з домашньої нічиєї. У минулому сезоні все закінчилось добре, але зараз склад групи об’єктивно сильніший.

0-1 Джером (55 хв.)
       1-1 Вукоєвич (90+1 хв.)

Огляд матчу






  
Аустрія 1-2 Металіст

Єдину перемогу на європейській арені для України цього тижня здобув «Металіст». Але для цього довелось виявити справжню волю до неї. Перед матчем у харків’ян намітились очевидні кадрові проблеми. Травмувались один за одним Марко Девіч, Сергій Пшеничних, Сергій Валяєв та Фініньо. По ходу зустрічі до них додались Крістіан Вільягра, а згодом ще й Мілан Обрадовіч, який замінив аргентинця. Додав складності гостям і швидко пропущений гол. Чеський нападник Томаш Юн метрів з 8-ми «розстріляв» Олександра Горяінова після першого походу «Аустрії» в атаку. «Металіст» продовжив сповідувати власну гру, але до перерви футбол з боку української команди вийшов дещо сумбурним і не до кінця продуманим.
На другий тайм Мирон Маркевич організував харків’ян так, що австрійці вже не мали шансів в атаці, а шлях до воріт Паскаля Грюнвальда був все ж знайдений. Хавьєр − постійний виконавець більшості стандартних положень − майстерно подав кутовий, а Папа Гуйе забиває рідко, але цього разу його допомога в атаці знадобилась. Переможний гол з пенальті забив все той же Хавьєр. А призвів до нього Джонатан Крістальдо. Двічі форвард виходив на зручні для удару позиції, але у першому випадку взагалі загубив м’яч, а у другому також до удару справа не дійшла. Втім, Крістальдо зблизився з арбітром і змусив голкіпера порушувати правила. Клас харків’ян виявився у заключну 10-хвилинку, коли гості постійно контролювали м’яч і легко зберегли рахунок,що їх цілком влаштовував.

 1-0 Юн (6 хв.)
    1-1 Гуйє (56 хв.)
                        1-2 Хав'єр (80 хв. - пенальті)

Огляд матчу


Переглядів: 901 | Додав: Yura | Теги: груповий раунд, Ворскла, Металіст, Копенгаген, Аустрія, 15.09.2011 р., 1 тур, Сток Сіті, динамо, Ліга Європи | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024