Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 19:22

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Вересень » 24 » Українська Прем'єр ліга. 11 тур. Субота 24.09.2011 р. Двовладдя на вершині зберігається, Металіст відстає від лідерів тільки на 2 очки.
23:01
Українська Прем'єр ліга. 11 тур. Субота 24.09.2011 р. Двовладдя на вершині зберігається, Металіст відстає від лідерів тільки на 2 очки.
   
Ворскла 3-1 Волинь

«Ворскла» провела відмінну репетицію перед прийомом «Ганновера» у Лізі Європи УЄФА. Полтавчани у яскравому стилі здолали «Волинь» і до початку ще 5-ти матчів туру зійшли на 4-ту позицію. Вирішальними миттєвостями поєдинку можна назвати останню 10-хвилинку першого тайму та вилучення представника лучан Вячеслава Шарпара. Досить відкритий футбол з боку обох команд приніс перший успіх господарям коли, Ігор Скоба необачно атакував Романа Безуса у власній карній зоні, і сам постраждалий хоча і не без труднощів, але переграв з пенальті Віталія Неділька. За час, що залишався до перерви, суперники встигли обмінятись голами. Майкон забив 10-й гол в Епіцентр Чемпіонаті України, скориставшись навісом від Олега Герасимюка та похибкою Сергія Долганського при виході на перехоплення. Але у компенсований час «Ворскла» повернула собі лідерство у рахунку. Безус вивів Павла Ребенка сам на сам, і той легко завершив на свою користь епізод − 2:1.
Невдалими вийшли 10-і хвилини кожного з таймів для Шарпара і команди гостей у цілому. Півзахисник «Волині» у першому випадку зірвав контратаку полтачан, а після перерви грубо зіграв проти героя зустрічі Безуса. Дві жовті картки перетворились на червоне світло. У більшості «Ворскла» зуміла закріпити перевагу. Тепер вже Ребенок до свого голу зумів додати точний пас на Артема Громова, який і поставив крапку у матчі − 3:1. За підсумками туру лучани ризикують втратити місце у числі 10-ти кращих команд.

               1-0 Безус (38 хв. - пенальті) 
 1-1 Майкон (43 хв.)
      2-1 Ребенок (45+1 хв.)
3-1 Громов (77 хв.)

Огляд матчу




   
Металіст 1-0 Дніпро

Аншлаг у Харкові допоміг господарям вирвати перемогу в останні хвилини зустрічі. Протягом усієї зустрічі «Металіст» хазяйнував на полі, але при цьому турбував Яна Лаштувку лише наприкінці кожного з таймів. Перед перервою чеський страж воріт «Дніпра» за лічені хвилини відбив удари Хавьєра, Джонатана Крістальдо, Едмара та Хосе Соса. У інших випадках, коли справа не доходила до влучного завершення, суперники мали приблизно однакові шанси на успіх.
Не одразу взялись за справу харків’яни і у другій половині матчу. Але поступове підвищення темпу призвело до зростання кількості порушень з боку гостей, що вилилось зрештою у вилучення Віталія Мандзюка за два попередження. На реалізацію чисельної переваги Мирон Маркевич кинув у бій Марко Девіча, який швидше, ніж планувалось, повернувся до гри після травми. Саме відчайдушний прохід свіжого гравця у кращих традиціях, більше притаманних бразильцям, став вирішальним. Тайсон мав лише занести м’яч у сітку, перебуваючи на лінії воріт. На останній штурм воріт Олександра Горяінова двічі ходив навіть його колега Лаштувка, але все завершилось мінімальною перемогою «Металіста». Не вщухли пристрасті і після фінального свистка, наслідком яких стали жовта та червона картки на адресу захисника «Дніпра» Віталія Денисова. Перемога харків’ян дозволила скоротити відставання від дуету лідерів до 2-х очок.

1-0 Тайсон (87 хв.)

Огляд матчу




   
Динамо 0-0 Шахтар

«Гірники» вперше за 5 років не програли у столиці у матчах Чемпіонату України. Однак вчетверте поспіль кияни вдома не пропустили від найпринциповішого суперника. Перший тайм розпочинали та завершували слушними нагодами для взяття воріт гості. Луіс Адріано після кутового пробив у кількох сантиметрах від стійки, а Вілліан не зміг переграти Олександра Шовковського. Натомість більшу частину першої 45-хвилинки атакувало «Динамо». І якщо Браун Ідейе з Гораном Поповим били невлучно на завершальній стадії, то Андрій Шевченко поцілив в Олександра Рибку.
Рівність конкуруючих сторін була помітна і після перерви. Тільки тепер тон грі задавали гравці господарів. Воротар «Шахтаря» з труднощами парирував на кутовий підступний удар Шевченка, а розіграш «стандарту» призвів до «пострілу» Дениса Гармаша у каркас воріт. Згодом настав час Олександра Шовковського рятувати «Динамо». Бразильці донеччан також не змогли проявити кращих якостей у тих епізодах, коли гості мали нечасті нагоди вивезти 3 очки з Києва. Таким чином, як і раніше, перший рядок у Прем’єр-лізі залишається за «Шахтарем», у якого лише на один м’яч краща різниця забитих та пропущених голів.

Огляд матчу


Переглядів: 646 | Додав: Yura | Теги: динамо, волинь, 24.09.2011 р., 11 Тур, Відео голів, Шахтар, Металіст, Ворскла, Субота, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024