Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 12:38

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Серпень » 28 » Українська Прем'єр ліга. 8 тур. Неділя 29.08.2011 р. Шахтар втрачає очки і побиття в Дніпропетровську.
21:46
Українська Прем'єр ліга. 8 тур. Неділя 29.08.2011 р. Шахтар втрачає очки і побиття в Дніпропетровську.
   
Іллічівець 4-1 Ворскла

Нарешті футболісти «Іллічівця» показали футбол, гідний тих прізвищ які грають у складі команди. Доречним виявилось і останнє поповнення маріупольців в особі Миколи Іщенка і Віталія Віценця. У гостей після важкої зустрічі у Бухаресті склад був не оптимальний, а місце у воротах Микола Павлов взагалі довірив дебютанту Прем’єр-ліги Максиму Лавренюку. Втім, голкіпера не можна звинувачувати у поразці. Перший тайм приніс швидкий гол господарям: Ігор Тищенко у завершальній фазі атаки обіграв колишнього партнера Івана Кривошеєнка та відкрив рахунок. Надалі до перерви суперники не поступались один одному і змагались за кількістю влучань у каркас воріт. Більше у цьому відношенні не пощастило «Ворсклі», а саме Василю Сачко, який ногою поцілив у поперечину, а головою у стійку воріт. На протилежній половині поля Лавренюк парирував удар Дениса Кожанова у поперечину.
У другому таймі одразу пішли в атаку полтавчани, однак пропустили одну з контратак, і Кожанов реалізував вихід сам на сам. Щоправда, Ахмед Янузі за 2 хвилини відновив мінімальне відставання своєї команди, впевнено переправивши м’яч головою у сітку воріт Ігоря Бажана після подачі з кутового. Поки «Ворскла» збиралась із силами для останнього штурму, вона залишились у меншості. Кожне з двох порушень Андрія Оберемка коштувало йому жовтих карток. У більшості сил маріупольських гравців було набагато більше, і «Іллічівець» втілив перевагу на останніх хвилинах у ще 2 голи. Зокрема, «свіжий» Руслан Фомін обіграв воротаря та закотив м’яч у порожні ворота, а Кожанов зльоту спіймав «шкіряну кулю» після прострілу Тищенка і спрямував її у ближній кут воріт.

      1-0 Тищенко (14 хв.)
      2-0 Кожанов (61 хв.)
 2-1 Янузі (63 хв.)
 3-1 Фомін (84 хв.)
      4-1 Кожанов (86 хв.)

Огляд матчу


   
Дніпро 0-4 Динамо

Продовжити переможний футбол, показаний з «Фулхемом» «Дніпру» не вдалось, і серія без перемог на внутрішній арені зросла до 4-х поєдинків. Матч проходив досить одноманітно всі 90 хвилин, незалежно від того, який рахунок показувало табло. Господарі йшли вперед, кияни легко розбивали будь-які зусилля суперників і чекали шансів у контратаках, демонструючи при цьому високий відсоток реалізації. Перший гол був забитий після кутового − згадався переможний м’яч у четвер проти «Літекса». Також з лівого флангу подавав Олександр Алієв, тільки тепер головою на випередження зіграв Горан Попов. Рівно за хвилину Алієв відзначився другим результативним пасом − Артем Мілевський вийшов на оперативний простір і переграв Яна Лаштувку − 0:2. У схожій ситуації Браун Ідейе виявився менш майстерним. Але все одно на перерву команди пішли за ще більш відчутної переваги гостей. Прохід Даніло Сілви той же Ідейе не зміг перетворити на гол, але Андрій Ярмоленко вчасно встиг на добивання − 0:3.
Після перерви Хуанде Рамос пішов на безпрецедентний крок, випустивши одразу трьох гравців на заміну, але ніякого підсилення з цього не вийшло. Дніпропетровці знову частіше перебували в атаці, однак жодних дивідендів з цього не отримали. Більш того, вони так і не створили стовідсоткового моменту, про який було б варто згадати. А «Динамо» знайшло момент, щоб забити четвертий і останній гол у грі. Вдруге у матчі відзначився Ярмоленко − тепер після багатоходової комбінації, передостаннє слово у якій сказав Мілевський. Надалі кияни без труднощів продовжили «суху» серію у захисті. 

0-1 Попов (24 хв.)
       0-2 Мілевський (25 хв.)
           0-3 Ярмоленко (45+2 хв.)
       0-4 Ярмоленко (70 хв.)

Огляд матчу

   
Чорноморець 2-2 Шахтар

Матч розпочався із першого голу «Чорноморця» у ворота «гірників» за останні 5 поєдинків. Кирило Ковальчук вивів по центру воріт на ударну позицію Лучіана Бурдужана, який показав, що знаходиться в оптимальних кондиціях. Гості наступні 20 хвилин буквально не випускали одеситів з їхнього штрафного майданчику, поки не втілили незаперечну перевагу у гол-красень Жадсона (йому асистував з правого флангу Фернандіньо). Далі донеччани повірили, що і другий гол не забариться, значно зменшивши тиск на ворота Дмитра Безотосного. Тому головні події мали відбутись у другому таймі.
Однак після перерви «Чорноморець» досить довго стримував технічних гравців суперника. Щоправда, самі у наступ господарі майже не йшли. Прогнозована тактика одеситів дала збій лише в останню 10-хвилинку. В’ячеслав Шевчук пройшов лівим краєм, відпасував на ближній кут воротарського майданчика, звідки Генріх Мхітарян переправив м’яч за призначенням. Команда Романа Григорчука не здалась і встигла зрівняти рахунок. Бурдужан не зустрів опору з боку Ярослава Ракіцького і наважився на удар з 20-ти метрів. Підступний відскік м’яча від газону призвів до помилки Олександра Рибки − 2:2. Такий фінал зустрічі коштував «Шахтарю» втрати двох очок та першого місця.

  1-0 Бурдужан (5 хв.)
1-1 Жадсон (25 хв.)
  1-2 Мхітарян (83 хв.)
   2-2 Бурдужан (90 хв)

Огляд матчу

   
Карпати 1-2 Металіст

Той настрій, який був у двох команд після матчів-відповідей Ліги Європи УЄФА, зберігся і після очного побачення у Львові. Початок зустрічі залишився за «Карпатами». Відмінна реакція Олександра Горяінова на удар головою Батісти був найбільш яскравим епізодом перших хвилин. Згодом вже «Металіст» взявся за справу і виявився більш ефективним. Хосе Соса вивів зрячим пасом на удар Хавьєра, і шостий гол у сезоні капітана харків’ян став визначальним для подальшого перебігу подій. «Карпати» більше атакували, більше били по воротах і влучали у них, а другий гол у компенсований час першого тайму мали забивати гості. Однак Джонатан Крістальдо змарнував вихід сам на сам, за що у перерві був замінений.
У другому таймі знову активніше грав львівський колектив, а «Металіст» розраховував на технічних латиноамериканців у швидких відповідях. Дієвішим виявився перший варіант, і черговий навіс Михайла Кополовця став можливістю, щоб іспанець Крістобаль забив вперше на українській землі − 1:1. Майже одразу Фініньо залишив гостей у меншості, безпідставно сфоливши у центрі поля. Але навіть удесятьох спрацював «джокер» Мирона Маркевича. Марко Девіч втік на побачення, яке йому організував Хавьєр, з Мартіном Богатіновим і приніс перемогу гостям.
Таким чином, харків’яни відстають від дуету лідерів на 2 очки, а «Карпати» знову опустились на передостанню сходинку турнірної таблиці.

 0-1 Хав'єр (31 хв.)
        1-1 Крістобаль (83 хв.)
1-2 Девіч (89 хв.)

Огляд матчу



Переглядів: 612 | Додав: Yura | Теги: динамо, 29.08.2011 р., огляд матчу, Неділя, 8 тур, Відео голів, Металіст, Шахтар, Ворскла, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024