Привіт   Гость Вівторок, 23.04.2024, 12:16

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Вересень » 18 » Українська Прем'єр ліга. 10 тур. Неділя 18.09.2011 р. Важкі перемоги лідерів чемпіонату.
23:01
Українська Прем'єр ліга. 10 тур. Неділя 18.09.2011 р. Важкі перемоги лідерів чемпіонату.
   
Чорноморець 1-2 Динамо

Третя результативна помилка Олександра Шовковського за вересень спричинила додаткові труднощі у здобутті чергових трьох пунктів. Кияни не змогли втілити свої перші атаки у гол, тоді як «Чорноморець» зумів заробити штрафний удар, який став успішним для господарів. Андрій Донець закрутив м’яч метрів з 25-ти, але він летів прямо у голкіпера киян. Це не спростило завдання Шовковському, і «шкіряна» куля від нього перетнула лінію воріт. Команда Юрія Сьоміна і надалі володіла незаперечною перевагою, однак одразу не зуміла виправити становище.
Вирішальним відрізком стала остання п’ятихвилинка першого тайму. У цей час спочатку Артем Мілевський впав у боротьбі з Петром Ковальчуком у штрафному майданчику одеситів, і Віталій Романов призначив пенальті. З «позначки» Олександр Алієв пробив бездоганно. І майже одразу показова комбінація «Динамо» призвела до другого голу. На завершальній стадії атаки Мілевський п’ятою залишив м’яч під удар партнеру − 6-й гол Андрія Ярмоленка в Епіцентр Чемпіонаті України приніс киянам чергову перемогу. Друга половина пройшла під контролем гостей, а спроби відігратись з боку «Чорноморця» не носили цілісного характеру.

1-0 Донець (17 хв.)
              1-1 Алієв (40 хв. - пенальті)
      1-2 Ярмоленко (42 хв.)

Огляд матчу





   
Кривбас 0-1 Металіст

Через ряд причин «Металісту» було дуже важко у цьому поєдинку. Після зустрічі у Відні проти «Аустрії» і двох перельотів Мирон Маркевич не мав змоги коригувати склад, адже одразу 6 футболістів, які цілком претендують на основний склад, зараз травмовані. Тому зміни були мінімальними: «вакантне» місце і не зовсім звичне для себе на правому фланзі захисту зайняв Олег Шелаєв, а останній рубіж був довірений Максиму Старцеву. Криворіжці подібних проблем не мали, і з перших хвилин Юрій Максимов випустив усіх найсильніших. Головною особливістю першої половини гри була мінімальна кількість гольових нагод і майже відсутність роботи у Дениса Бойка − як і в Австрії, «Металіст» до перерви нічого не створив. Старцев же парирував два підступні удари від Сергія Самодіна та Міхеля Бабатунде.
У другому таймі гра суттєво змінилась. Тепер вже «Кривбас» був нечастим гостем біля воріт харків’ян. Велика кількість боротьби і порушень призвела до двох вилучень. Почергово у господарів червону картку побачив Рінар Валєєв, у гостей − Хуан Торрес. Але грубощів на полі не було, і така реакція арбітра пояснюється хіба що виховними міркуваннями. Вже коли кожна зі сторін була у неповному складі, «Металіст» організував вирішальну атаку. Зліва її розпочав Хосе Соса, продовжив гольовим пасом Олександр Романчук, а влучно і потужно пробив з лінії штрафного майданчика пробив Джонатан Крістальдо. Випускати з рук перемогу харків’яни не збирались, а подвоїти її не зміг Едмар, коли у компенсований час вийшов сам на сам та надіслав м’яч вище поперечини.

0-1 Крістальдо (68 хв.)

Огляд матчу





   
Шахтар 1-0 Ворскла

У матчів «Шахтаря» та «Ворскли» свої традиції, і команди їх знову не порушили. Ушосте поспіль на донецькій території господарі виграють з мінімальним рахунком і четвертий рік до ряду − 1:0. Господарі не стали атакувати великими силами з перших хвилин. Тому перший тайм відчутної ігрової переваги їм не приніс. Більше того, перший гольовий момент мав Роман Безус, але після його удару здалеку м’яч зачепив поперечину та залишив межі поля. У відповідь Дентіньо вийшов віч-на-віч з Сергієм Долганським перекинув його, але на лінії воріт голкіпера підстрахував дебютант основного складу «Ворскли» Євгеній Ткачук. Ще кілька ударів господарів були чи то несильними, чи невлучними.
У другому таймі «Шахтар» швидко забив: Фернандіньо пройшов правим краєм і прострілив на лінію воротарського майданчика, де Дентіньо випередив захисників. Надалі господарі дуже організовано діяли на своїй половині поля, залишивши повністю без роботи Олександра Рибку. Натомість його полтавський візаві був постійно у напрузі, виручаючи команду. А одного разу Євген Селезньов пробив повз Долганського, але рятівником «Ворскли» став Олексій Курілов. Таким чином, суперники у Донецьку продовжили низку матчів між собою з різними сценаріями, але однаковим підсумком.

1-0 Дентіньйо (52 хв.)

Огляд матчу




   
Арсенал 0-0 Олександрія

На своєму полі «Арсенал» не виграв жодного з 6-ти проведених у нинішньому сезоні матчів. У першому таймі перевага «канонірів» була незаперечною. Мали чудові можливості забивати Саулюс Міколюнас, Олександр Ковпак, Йонуц Мазілу та Андрій Богданов. У більшості випадків дуже надійно виглядав голкіпер «Олександрії» Юрій Паньків. Зі свого боку гості виставили на передній край лише Тараса Кабанова, і він зрідка нагадував про себе.
Значно цікавіше стало після перерви, адже олександрійці тепер почали шукати шляхи до чужих воріт і ледь за це не поплатились, пропустивши атаку «Арсенала», після якої за фол Кирила Сидоренка проти Саулюса Міколюнаса був призначений пенальті. Його взявся виконувати Мазілу, однак Паньків вдруге у цьому сезоні не дав забити собі з 11-ти метрів. Гості продовжили створювати проблеми для захисників киян. Вони частіше стали порушувати правили, і двічі на «гірчичник» напрацював Сергій Симоненко − це його друге вилучення у сезоні. Втім, і у цьому поєдинку більшість однієї з команд тривала недовго. Активний Кабанов необачно атакував прямою ногою Сергія Погорілого, і склади вирівнялись. В останні хвилини заміни «Арсенала», спрямовані на атаку, також не стали вирішальними.


Переглядів: 668 | Додав: Yura | Теги: динамо, 18.09.2011 р., Неділя, огляд матчу, Металіст, Відео голів, Шахтар, Ворскла, Українська Прем'єр ліга, 10 тур | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024