Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 18:48

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Листопад » 7 » Українська Прем'єр ліга. 16 тур. Неділя 06.11.2011 р. Динамо і Шахтар відриваються від Металіста.
23:49
Українська Прем'єр ліга. 16 тур. Неділя 06.11.2011 р. Динамо і Шахтар відриваються від Металіста.
     
Металіст 1-2 Динамо

Юрій Сьомін без половини основного складу не лише зумів виставити знайти рівноцінну заміну, але ще й обрав правильну тактику. Вже у першому таймі Браун Ідейе двічі опинявся на вістрі контратак. Нігерієць відкрив рахунок, вдало розрахувавши траєкторію польоту м’яча у дальню «дев’ятку». Закріпив успіх гостей Ідейе, ефектно пройшовши повз Папа Гуйе, а потім використавши рикошет від Марко Торсіглєрі. Не варто казати, що, граючи першим номером, «Металіст» набагато більше примушував працювати захист киян, але гості витримали напруження.
Нічого не стали вигадувати «динамівці» і у другому таймі, адже класна команда не має права за тайм втрачати перевагу у 2 м’ячі. «Металіст» став грати у 2 форварди, і кількість ударів по воротах Олександра Шовковського почала зростати. Втім, Джонатан Крістальдо, Хосе Соса не переграли досвідченого голкіпера. Лише Тайсон примусив стража київських воріт відбити м’яч перед собою, чим Марко Девіч сповна скористався − 1:2. За 15 хвилин, що залишались до фінального свистка, Девіч зі штрафного пробив у «стінку», а Крістіан Вільягра з гострого кута запустив м’яч зверху на сітку воріт. Інших нагод змінити цифри на табло суперники не заробили. «Динамо» святкувало нелегку перемогу.

0-1 Ідейе (8 хв.)
  0-2 Ідейе (35 хв.)
  1-2 Девіч (76 хв.)

Огляд матчу





     
Оболонь 0-2 Шахтар


Це був тренерський дебют в «Оболоні» Василя Раца. Він вирішив ризикнути і включив до основного складу одразу трьох виконавців, які добре були йому знайомі по виступах за молодіжну команду клубу. Олексій Черемісін та В’ячеслав Турчанов взагалі вперше вийшли на поле у Прем’єр-лізі, а Юрій Яковенко зробив це вдруге. Найбільш незвичною у складі «Шахтаря» була поява Сергія Кривцова, якому Мірча Луческу довірив замінити дискваліфікованого Ярослава Ракіцького. У першому таймі господарі діяли досить просто, але надали мало можливостей «гірникам» забити гол. Найреальніша їхня нагода − пенальті за фол проти Дентіньо. Луісу Адріано довелось бити двічі, і у другій спробі Ігор Березовський перехитрив форварда.
А друга половина зустрічі легко залишилась за чемпіоном України. Вже на другій хвилині триходівку за участю Вілліана, Развана Раца завершив Дуглас Коста, який щойно вийшов на заміну. У середині тайму «Оболонь» залишилась у меншості: свіжий гравець «пивоварів» Антон Шевчук за 7 хвилин заробив 2 жовті картки. Під завісу зустрічі «Шахтар» забив ще раз. Потужну атаку останнім дотиком майже з лінії воріт завершив Євген Селезньов.


0-1 Коста (47 хв.)
        0-2 Селезньов (90 хв.)

Огляд матчу






     
Олександрія 1-1 Ворскла

У цьому матчі бажання здобути 3 очки було значно помітнішим у господарів, але з боку полтавчан воно компенсувалось вищим виконавським класом. Це й призвело до паритету, який більше, за визнанням обох тренерів, задовольнив «Ворсклу». Безперечно, центральною фігурою матчу був Сергій Величко, який зайняв місце Сергія Долганського. Незважаючи на постійне перебування у центрі подій, він не лише вправно відводив усі загрози, але й уміло керував експериментальною і надзвичайно молодою лінією захисту своєї команди. При цьому гості зуміли використати помилку суперника. На фланзі двоє гравців «Ворскли» відвоювали м’яч, і Василь Сачко віддав гольовий пас на Павла Ребенка.
Після цього кількість загроз полтавським воротам помітно зросла, і, здавалось, головне для команди, що виграє, дотягнути до перерви. Це гостям вдалось, однак вони пропустили ледь не у першій атаці «Олександрії» у другому таймі. Це Андрій Гітченко підступно пробивав метрів з 18-ти, а Тарас Кабанов був найшвидшим на добиванні. Команда Володимира Шарана не вперше відіграється у матчах на своєму полі, але до вольових перемог справа не доходила. Не змінилась традиція і у грі проти «Ворскли». Таким чином, «Олександрія» підібралась до «Зорі» на відстань одного очка, але все ще знаходиться на 15-й позиції.

0-1 Ребенок (27 хв.)
1-1 Кабанов (47 хв.)

Огляд матчу







Переглядів: 627 | Додав: Yura | Теги: 16 Тур, динамо, 06.11.2011 р., огляд матчу, Неділя, Оболонь, Відео голів, Металіст, Шахтар, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024