Привіт   Гость Субота, 27.04.2024, 08:26

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Серпень » 11 » Товаристський матч. Україна знову пропускає на останніх хвилинах.
08:07
Товаристський матч. Україна знову пропускає на останніх хвилинах.


      
Україна 0-1 Швеція

Гол Тобіаса Хюсена в компенсований час приніс збірній Швеції мінімальну перемогу в Харкові.
Співгосподар ЄВРО-2012 збірна України провела товариський матч на одному із стадіонів, що прийматиме поєдинки континентального чемпіонату, мінімально поступившись Швеції.
Надії Олега Блохіна на те, що на харківському "Металісті" він уже матиме змогу награвати кістяк команди, котра візьме участь у ЄВРО-2012, не справдилися. Через травми були відсутні Дмитро Чигринський, Ярослав Ракицький, Тарас Михалик, Олександр Шовковський, Андрій Русол, Андрій Ярмоленко, Олег Гусєв. Не набрали належних кондицій після пошкоджень Андрій П'ятов та Тарас Степаненко, а Олександра Алієва, Євгена Хачеріді та Дениса Олійника наставник не покликав, бо незадоволений їхнім поточним рівнем.
У Швеції головною втратою став нападник "Мілана" Златан Ібрагимович, котрому наставник Ерік Хамрен дозволив залишитись разом з клубом. Відтак, не стало сюрпризом, що більш зіграна команда шведів домінувала в стартовому відрізку гри. До по-справжньому гострих моментів біля воріт Андрія Диканя справа довгенько не доходила, але підвищена напруга таки відчувалась. Час від часу українці переводили гру на половину поля суперників, але загалом все ж таки більше діяли на контратаках.
У одній з них на 28-й хвилині Марко Девич заробив штрафний удар, котрий чудово виконав Максим Калиниченко - Андреас Ісакссон з великими труднощами перевів м'яч на кутовий. За кілька хвилин уже Андрій Шевченко прекрасно пробив зі "стандарту", але голкіпер знову виручив гостей. За мить він врятував шведів, опинившись віч-на-віч із Девичем. Несамовита п'ятихвилинка завершилася дуже небезпечним розіграшем кутового у виконанні скандинавів, що увінчався неточним ударом Йохана Елмандера.
Кінцівка тайму, як і початок, залишилася за гостями: Андрію Диканю довелося двічі рятувати синьо-жовтих після виходу один на один Крістіана Вільгельмссона та відмінного удару Себастьяна Ларссона з-за меж карного майданчика. Александр Герндт одразу по перерві вкотре вказав на проблеми українців у центрі оборони, але і з його пострілом голкіпер упорався. Згодом гострими ударами обмінялися Олексій Гай та найактивніший серед гостей Вільгельмссон, після чого суперники надовго взяли паузу.
Наприкінці матчу господарі були значно активніші, намагаючись з усіх сил вирвати перемогу. Зокрема, дуже старалися дебютанти збірної Олексій Антонов та Едмар. Двічі був близьким до успіху Євген Коноплянка, проте його удари зі штрафних парирував бездоганний Ісакссон. А завершилось все зовсім погано для господарів - Тобіас Хюсен на другій доданій хвилині вискочив на побачення з Диканем і забив переможний для шведів гол.

0-1 Хюсен (92 хв.)



Переглядів: 718 | Додав: Yura | Теги: Товаристський матч, україна, 10.08.2011, Відео голів, Харків, Швеція | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024