Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 22:29

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 8 » Україна-Болгарія. Товаристський матч. Перша перемога за останні 5 матчі.
21:27
Україна-Болгарія. Товаристський матч. Перша перемога за останні 5 матчі.
       
Україна 3-0 Болгарія

Перший гол Євгена Селіна та 46-й Андрія Шевченка допомогли синьо-жовтим нарешті здобути перемогу.
Продовжуючи підготовку до домашнього фіналу ЄВРО-2012, збірна України в Києві здолала у черговому спарингу опір команди Болгарії. Ще до перерви господарі двічі вразили ворота суперника, а в другому таймі не лише без проблем зберегли цю перевагу, але й довели рахунок до великого.
На гру проти підопічних Михаїла Маданськи, який замінив на тренерському містку болгарської збірної Лотара Маттеуса, Олег Блохін випустив у стартовому складі одразу сім гравців київського "Динамо". На рідному стадіоні, що носить ім'я Валерія Лобановського, вони разом з іншими партнерами дійсно почували себе справжніми господарями.
І вже на 7-й хвилині цифри на табло змінилися. Після розіграшу кутового у виконанні Олега Гусєва Дмитро Чигринський виграв боротьбу на другому поверсі та зробив скидку Євгену Селіну, а дебютант із полтавської "Ворскли" без перешкод вразив порожній кут воріт Николая Михайлова. Невдовзі аналогічна комбінація господарів ледве не призвела до другого голу, однак удар Чигринського блокував захисник.
Українці і надалі продовжили тиснути суперника, що намагався зловити синьо-жовтих при створенні штучного офсайду. Та декілька таких спроб виявилися марними, і тоді Христо Златинськи спробував захопити зненацька Олександра Шовковського "пострілом" з-за меж штрафного майданчику. Кіпер "Динамо" перевів м'яч на кутовий, розіграш якого ледь не призвів до відновлення паритету - за помилку на виході Шовковського мав карати Іван Бандаловськи, але пробив зблизька у штангу.
Утім, цей епізод виглядав не дуже логічним з огляду на те, якою перевагою володіли українці. Самі вони сміливо йшли уперед великими силами, бажаючи перервати прикру серію з чотирьох поспіль поразок. Нагородою за це їм був другий гол, до речі, фірмовий динамівський.
Багатоходову комбінацію за участю Андрія Ярмоленка, Артема Мілевського та Олега Гусєва завершував потужним ударом останній, проте гостей виручив Михайлов. Однак на цьому неприємності болгар не скінчилися - першим на добиванні був Андрій Шевченко, забивши свій 46-й гол у 103-й грі за збірну.
Після перерви киян на полі трохи поменшало, а разом із цим дещо змінився і малюнок гри господарів, хоча вони продовжували використовувати тактичну схему 4-4-1-1. Дбаючи про збереження позитивного результату, синьо-жовті приділили більше уваги обороні, але й від наступальних дій, звичайно, не відмовлялися.
Зокрема, можливість збільшити перевагу мали Анатолій Тимощук, Руслан Ротань, однак удача певний час була на боці гостей. Вони у свою чергу набралися сміливості десь наприкінці ігрового часу та почали активно виходити вперед. Однак більше зиску з цього отримала команда Блохіна.
На 82-й хвилині Євген Селезньов та Євген Коноплянка розіграли на вільному просторі витончену двоходівку, яку після прострілу вздовж лінії воріт замкнув динамівець Ярмоленко - 3:0. Справу було зроблено, і синьо-жовті у доброму гуморі вирушатимуть у Таллінн, де у вівторок зіграють зі збірною Естонії.

1-0 Селін (7 хв.)
          2-0 Шевченко (39 хв.)
           3-0 Ярмоленко (82 хв.)

Огляд матчу


Переглядів: 811 | Додав: Yura | Теги: Товаристський матч, Болгарія, україна, огляд матчу, Відео голів, Перша перемога за останні 5 матчі, 3-0 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024