Привіт   Гость Неділя, 28.04.2024, 07:02

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Вересень » 2 » Товаристський матч. Україна - Уругвай - третій раз підряд провалюємо останні хвилини матчу.
22:55
Товаристський матч. Україна - Уругвай - третій раз підряд провалюємо останні хвилини матчу.

   
Україна 2-3 Уругвай


Двічі ведучи у рахунку протягом матчу, українці на останніх хвилинах поступилися в Харкові уругвайцям.
Синьо-жовті давно не починали так успішно. Вже на 15-й секунді вони повели у рахунку, заставши зненацька південноамериканців. Ледве команда Уругваю ввела м'яч у гру в центральному колі, як той виявився перехопленим. А триходівка за участю Євгена Коноплянки, Марко Девича та Андрія Ярмоленка була бездоганною - так само, як і завершальний удар молодого хавбека київського "Динамо" - 1:0.
Пропущений гол помітно збентежив гостей, і вони великими силами рушили вперед, намагаючись за рахунок довгого контролю м'яча замкнути українців на їхній половині. Однак підопічні Олега Блохіна не стали відсиджуватися в обороні. На кожну атаку Уругвая вони відповідали контрвипадами, на вістрі яких вміло чіплявся за м'яч Андрій Воронін.
Саме форвард московського "Динамо" в середині тайму зробив передачу під обвідний удар усе того ж Ярмоленка. Андрій пробив здорово, але настільки ж чудово зіграв і Фернандо Муслера, у відчайдушному стрибку відвівши цю загрозу. Господарі ще не раз нагнітали гостроту біля воріт кіпера "Лаціо", однак в кінцевій стадії їхніх комбінацій не все було гладко з останнім пасом.
У свою чергу гостям довго не вдавалося вийти на ударну позицію. Коли ж на 41-й хвилині Луїс Суарес підловив суперника на створенні штучного офсайду і пробив з-за меж штрафного, на виручку українцям прийшла штанга. Зате збірній Уругваю пощастило в наступній спробі. Альваро Гонсалес пробив не дуже сильно по центру воріт і м'яч пірнув під руками Олександра Шовковського - 1:1.
Здавалося, гол у роздягальню на певний час дезорганізує партнерів 36-річного ветерана, але Україну виручила молодь. На останній хвилині тайму Ярмоленко справа прострілив уздовж лінії воріт, а Коноплянка з району 11-метрової позначки у дотик забив м'яч під поперечину - 2:1.
Другу половину синьо-жовті знову почали спуртом і як мінімум двічі прощали команду Оскара Табареса. Спочатку Воронін змусив Муслеру продемонструвати ще один відчайдушний стрибок, а Девич, що першим встиг на добивання, не зміг переграти воротаря. А потім Олексій Гай не потрапив у ворота з такого ж вигідного положення.
У результаті, як часто буває, не забили одні - відзначилися інші. На 61-й хвилині після навісу зі стандартного положення у виконанні Суареса вище за всіх вистрибнув Дієго Лугано, переправивши м'яч у сітку - 2:2. Нічийний рахунок анітрохи не приземлив суперників, які продовжували шукати щастя в атаці. Щоправда, чим ближче була кінцівка, тим виразніше проступало прагнення обох сторін не програти.
І все-таки у збірної Україні запасу міцності виявилося недостатньо. На 87-й хвилині Суарес вивів на побачення з Шовковським Абеля Ернандеса, і нападник "Палермо" виграв цю дуель - 2:3. Таким чином, вже в третьому матчі поспіль підопічні Блохіна програють "на флажку". Наступним випробуванням господарів фінального турніру ЄВРО-2012 (6 вересня) стане поєдинок у Празі проти Чехії.

  1-0 Ярмоленко (1 хв.)
    1-1  Гонсалес (43 хв.)  
         2-1  Коноплянка (45 хв.)  
2-2  Лугано (60 хв.)  
   2-3 Ернандес (87 хв.)  

Удари (в ствір воріт): 12 (7) - 11 (3)
 Кутові: 3 - 1
 Офсайди: 1 - 1


Огляд матчу





Переглядів: 1033 | Додав: Yura | Теги: україна, 02.09.2011 р., огляд матчу, Відео голів, 2-3, Уругвай | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024