Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 08:30

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Листопад » 6 » Українська Прем'єр ліга. 16 тур. Субота 05.11.2011 р. Карпати з Металургом забивають по 3 голи своїм суперникам.
00:48
Українська Прем'єр ліга. 16 тур. Субота 05.11.2011 р. Карпати з Металургом забивають по 3 голи своїм суперникам.
     
Металург 3-0 Чорноморець

Матч довів, що одесити для «Металурга» - не просто зручний суперник. В обох поєдинках сезону команда Володимира Пятенка перемогла суперника за всіма статтями. І нехай у звітному матчу кожен з трьох голів був наслідком стандартних положень, однак з гри господарі також могли відзначатись. Перший гол вийшов досить курйозним, як це завжди можна сказати про автоголи. Микола Морозюк подавав штрафний з правого флангу, Драман Траоре виграв повітряну дуель, але пробивав невлучно. І саме у цей момент на шляху польоту м’яча зустрівся Андрій Донець, від якого «шкіряна куля» і опинилась у воротах Дмитрия Безотосного. Майже одразу Соарес зі зручного становища не влучив у дальній кут воріт. Але до перерви рахунок все ж подвоївся. Друга результативна передача Морозюка перетворила кутовий на гол головою В’ячеслава Чечера.
Роман Григорчук у цій ситуації вирішив перевірити у ділі молодих футболістів. І саме Віталій Балашов, Андрій Слінкін, а також Анатолій Діденко були тією силою гостей, яка не склала зброї і претендувала до останнього на те, щоб скоротити рахунок. Між тим, після перерви він зріс ще більше на користь «Металурга». Третій результативний пас Морозюка, знову з кутового, але з іншого флангу, тепер призвели до того, що першим на підборі виявився Василь Прийма. Захисник донеччан примусив втретє капітулювати Безотосного. Цей успіх вивів донбаську команду поки що на 6 місце, а «Чорноморець» залишається за межами чільної десятки.


                    1-0 Донець (25 хв. - автогол)
2-0 Чечер (37 хв.)
    3-0 Прийма (48 хв.)

Огляд матчу






     
Карпати 3-0 Іллічівець

Господарі поля, розвівши з центру поля у 3 дотики довели м’яч до Артема Федецького, якому на 13-й секунді метрів з 25-ти вдався чудовий удар у кут воріт Богдана Шуста. Це найшвидше взяття воріт нинішнього сезону. Дуже скоро гравці і вболівальники «Карпат» зрозуміли, що реванш за мінімальну поразку у першому колі швидше за все відбудеться. Тепер Федецький, якого Павло Кучеров знову відрядив у лінію нападу, асистував Сергію Кузнецову грудьми, скинувши м’яч під удар приблизно на 11-метрову позначку − 2:0. І надалі господарі не давали приводів засумніватись у закономірності рахунку.
У другому таймі зміни у складі гостей призвели до більшої кількості спроб засмутити Андрія Тлумака, але дехто з команди гостей виглядав занадто приреченим, аби «Іллічівець» міг розраховувати на злам у грі. Натомість львів’яни не пропустили нагоди забити втретє. І знову повторилась, якщо брати за виконавцями, комбінація попереднього взяття воріт. Тільки тепер Федецький асистував Кузнецову з флангу, майже від лицьової лінії, а форвард зіграв на випередження. Від початку сезону галичани вперше забили 3 м’ячі і виграли переконливо. Поки що це суттєвих зрушень у турнірному значенні не дало, але від переможених «Карпати» відстають вже лише на 2 очки.

 1-0 Федецький (1 хв.)
2-0 Кузнєцов (13 хв.)
3-0 Кузнєцов (69 хв.)

Огляд матчу





     
Волинь 0-0 Кривбас

Лучани втратили нагоду продовжити переможну серію, помститись супернику за поразку у липні і наздогнати його за кількістю набраних очок. Проте лучани зуміли знову зіграти «на нуль» навіть без свого основного голкіпера Віталія Неділька. «Кривбас» продовжує не вигравати 4-й поєдинок поспіль, але вперше у нинішньому сезоні підопічні Юрія Максимова не пропустили у гостях. Враховуючи травми провідних виконавців, а також одночасну дискваліфікацію 3-х футболістів, криворіжці цілком мають бути задоволені підсумком зустрічі.
Тон грі задавала саме приїжджа команда. У центрі подій двічі опинявся Володимир Лисенко, однак після провалу центра захисту лучан цей нападник програв дуель Всеволодові Романенку, а потім відмінний пас з глибини поля завершив неточним ударом. Власне, на цьому ініціатива «Кривбаса» закінчилась. До перерви «Волинь» мала кілька точних ударів, однак жоден з них не був пробитий без перешкод, що ставало допомогою Денисові Бойку. Після відпочинку фізичні сили гостей стали поступово залишати їх, але підготовки все ж вистачило, щоб стримувати тиск лучан до фінального свистка. Ані Майкон, ані Євген Павлов не отримали достатньої свободи дій, а здолати дисциплінований захист «Кривбаса» нікому з господарів так і не вдалось.


Огляд матчу






     
Дніпро 1-0 Арсенал

Матч на «Дніпро-Арені» результативним не вийшов, на відміну від зіграного у першому турі. Але глядачі на трибунах не сумували. Команди видали відкритий футбол, у якому великій кількості забитих м’ячів завадила надійна гра обох голкіперів. У першому таймі «Арсенал» навіть переважав за кількістю активно виконаних дій. І головними дійовими особами у киян були Максим Шацьких та Андрій Богданов. Натомість «Дніпро» у якості лідерів використовував Дениса Олійника та Дениса Кулакова.
У другому таймі до них додались Нікола Калініч та Євген Коноплянка. Це дозволило використовувати господарям різні напрямки атак, і захист «Арсенала» частіше став порушувати правил. Можливо, вирішальним у зустрічі стало рішення показати за неправильний підкат другу жовту картку Саулюсу Міколюнасу. У більшості «Дніпро» дуже швидко скористався тим, що «каноніри» не перебудувались і все ще йшли великими силами в атаку. У контратаці Олійник дав пас на хід Калінічу, який спочатку звільнився від опіки Майкла Одібе, а потім і обійшов Сергія Погорілого за межами штрафного майданчика − 1:0. В останні 20 хвилин «Дніпро» дивом не збільшив рахунок, адже чудові нагоди для цього змарнували Коноплянка, Калініч та Дерек Боатенг. Але й мінімальний успіх господарів призвів до рокіровки суперників.

1-0 Калініч (72 хв.)

Огляд матчу



Переглядів: 666 | Додав: Yura | Теги: Субота, металург, арсенал, Дніпро, волинь, Карпати, Кривбас, 16 Тур, 05.11.2011 р., Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024