Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 23:41

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Листопад » 19 » Українська Прем'єр ліга. 17 тур. Субота 19.11.2011 р. Шахтар повертається на перше місце.
16:55
Українська Прем'єр ліга. 17 тур. Субота 19.11.2011 р. Шахтар повертається на перше місце.
     
Таврія 1-0 Волинь

Лучани більшу частину матчу помітно володіли ініціативою, створюючи достатню кількість вигідних моментів. Із заключною фазою, щоправда, складалось гірше. Причому майстерність іменинника Даміра Кахрімана майже не знадобилась. Рамон Лопес до і після перерви спрямовував удари поруч зі стійками. Також кількох сантиметрів не вистачило Євгену Пічкуру, щоб використати діагональну передачу від Майкона, який цього разу більше діяв з глибини. Надовго запам’ятається і невлучність Далібора Стевановіча − словенець також схибив з лінії воротарського майданчика.
«Таврія» мала трохи менше нагод, але вони також були з розряду тих, які марнувати не годиться. Желько Любеновіч був переведений на вже забуту ним позицію ближче до нападу. І тривалий час це давалось взнаки, коли він ніяк не міг розпечатати ворота спочатку Всеволода Романенка, який отримав травму, а потім і Віталія Неділька. Зі штрафного кілька разів добре пробивав Максим Калініченко, і у чисто ігрових ситуаціях він також був дуже помітним. Зрештою, ці 2 виконавці і стали співавторами єдиного голу незадовго до фінального свистка. Любеновіч вивів Калініченка на межі офсайду на ударну позицію, і м’яч нарешті опинився у сітці − 1:0. У компенсований час нерви не витримали у Майкона, і за грубу гру він був вилучений Юрієм Грисьо.

1-0 Калініченко (89 хв.)

Огляд матчу






     
Шахтар 2-0 Металург

Занадто академічна гра з боку обох команд була спільницею гостей. Зараз «Металург» виглядає доволі організованою командою і у захисті не давав приводів засумніватись у кваліфікації гравців. Щоправда, в атаці у підопічних Володимира Пятенка не виходило майже нічого. Звичайно, більших зусиль повести у рахунку докладали господарі, серед яких старанністю виділявся Дентіньо. Належну підтримку він отримував не регулярно, тому вирішення долі матчу було відкладено на другу половину зустрічі.
У перерві кожен з наставників активізував підлеглих. У «Металурга» з’явились кращі, ніж до тих пір, моменти біля чужих воріт, а «Шахтар» отримав більше простору на чужій половині поля. Саме швидкість Генріха Мхітаряна у прориві до штрафного майданчика призвела до пенальті. Боротьбу Миколи Морозюка Ігор Іщенко розцінив як таку, що перейшла межі дозволеного. З пенальті Луіс Адріано не дав жодних шансів Олександру Бандурі. Майже одразу форвард «гірників» міг робити гольовий «дубль», однак поцілив у стійку воріт суперника. Цілком претендували на авторів голу у відповідь вірменські легіонери «Металурга», але із завершальним ударом не склалось ані у Геворга Казаряна, ані у Маркуса Пізеллі. А «Шахтар» зумів вчетверте поспіль досягнути рахунку 2:0 проти земляків. Цьому посприяли невтомні намагання В’ячеслава Шевчука щось створити і його неординарне мислення.

                  1-0 Адріано (64 хв. - пенальті)
2-0 Шевчук (88 хв.)

Огляд матчу





     
Дніпро 0-2 Кривбас

Дві команди з Дніпропетровщини є одними з найдавніших суперників у Чемпіонатах України. Звітний поєдинок став для них 40-м. При цьому «Кривбас» здолав іменитіших земляків лише вчетверте, а у гостях завоював 3 очки і поготів вперше − з 20-ї спроби. Тим більше, несподіваний такий підсумок після 5-матчевої серії перемог «Дніпра», а «Кривбас» не святкував успіх на одну гру менше − 4 рази поспіль. Але після не дуже швидкого початку зустрічі приїжджа команда все частіше стала підбиратись до воріт Яна Лаштувки і ще до перерви зробила вагомий заділ для гучної сенсації.
Перший гол Володимир Лисенко забив з пенальті, призначений Юрієм Мосейчуком за те, що, на його думку, Самуель Інкум зіграв рукою у власному карному майданчику. Досить швидко внаслідок контратаки «Кривбас» вдруге засмутив трибуни. З лівого флангу Руслан Костишин дав довгу діагональ на хід Іржі Єслінеку, і чех філігранно розрахував точність перекидання м’яча через голкіпера «Дніпра». На другий тайм Хуанде Рамос перебудував команду на більш атакувальну схему гри, але жодних дивідендів з цього не отримав. Гості не надто напружувались, щоб зберегти комфортний рахунок на свою користь.

                   0-1 Лисенко (21 хв. - пенальті)
0-2 Єслінек (30 хв.)

Огляд матчу





     
Чорноморець 2-2 Карпати

Враження тих одеситів, які стали свідками матчу, були б зовсім неповторні від відкриття нового центрального стадіону «Чорноморець», якби господарі одержали перемогу. Вони двічі передували у рахунку, але характеру «Карпат» було достатньо вирівнювати становище. Повторилась статистика, і суперники вже у четвертому сезоні поспіль ділять очки. Подібний результат можна вважати прийнятним для обох сторін, адже львів’яни мають проблеми під час гостьових зустрічей, а одесити зберегли відстань від принципового опонента і збільшили відрив від «зони вильоту». У першому таймі найбільш цікавими стали останні хвилини, коли тренери обох команд, не чекаючи перерви, кинули у бій по одному свіжому виконавцю. І джокер Романа Григорчука Джиммі Франса вже на другій хвилині перебування на полі заробив пенальті (підніжку йому зробив Іван Мілошевіч). Перший гол на стадіоні записав на свій рахунок 20-річний одесит Віталій Балашов.
На другий тайм «Карпати» вийшли із зовсім іншим настроєм, і певний час центральною фігурою був голкіпер «Чорноморця» Дмитро Безотосний, який відбив удари Ігоря Худоб’яка та Лукаса. Парирував він спробу і Артема Федецького, але Батіста на добиванні вражав вже порожні ворота − 1:1. Гості продовжували атакувати, але забили знову господарі. Внаслідок рикошету після розіграшу штрафного удару Франса впритул пробив м’яч повз Андрія Тлумака. Часу виправити ситуацію львів’янам вистачило. Тепер вже Федецький наніс разючий удар після класного пасу Батісти.

                        1-0 Балашов (45+1 хв. - пенальті)
1-1 Батіста (65 хв.)
 2-1 Джиммі (81 хв.)
       2-2 Федецький (84 хв.)

Огляд матчу


Переглядів: 662 | Додав: Yura | Теги: 17 тур, волинь, Дніпро, огляд матчу, Шахтар, Відео голів, 19.11.2011 р., Таврія, Субота, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024