Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 12:49

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Грудень » 2 » Українська Прем'єр ліга. 18 тур. Останній матч Кварцяного на посту головного тренера запоріжського "Металурга". 01.12.2012 р. ВІДЕО.
11:01
Українська Прем'єр ліга. 18 тур. Останній матч Кварцяного на посту головного тренера запоріжського "Металурга". 01.12.2012 р. ВІДЕО.
 
Металург З. 1-3 Металіст








Поєдинок був примітний тим, що господарі поля забили лише свій 5-й гол у сезоні, однак 2 з них вони провели у ворота такого грізного суперника як «Металіст». Ще до гри стало відомо, що Віталій Кварцяний залишає Запоріжжя з власної ініціативи. І останній матч під його керівництвом був проведений на достатньо високому рівні, хоча було помітно, що опонент не задіяв всі свої козирі, однак при цьому склад гостей був бойовим. Розпечатали ворота Віталія Руденка харків’яни внаслідок кутового. Хавьєр виграв повітряну дуель, м’яч відскочив до Джонатана Крістальдо, від того у поперечину. Наслідком цього «пінг-понгу» стало добивання Едмара. Передчасна розслабленість і помилка Крістана Вільягри при створенні штучного офсайду дозволили Ашрафу вивести на ударну позицію Євгена Пісоцького, який перервав безгольову серію своєї команди - вона тривала понад 7 повних ігор.
Не можна сказати, що «Металіст» істотно додав після перерви, однак забив доволі швидко, причому двічі, і без над зусиль. Переможний гол, як виявилось згодом, записав на свій рахунок Хавьєр. Це взяття воріт було найкрасивішим у зустрічі, і його вже можна назвати фірмовим у виконанні підопічних Мирона Маркевича. Крістальдо і Себастьян Бланко в один дотик розіграли м’яч, а за «десяткою» гостей центральні захисники просто не встигли, і Хавьєр без перешкод влучив у нижній кут. Закріпили успіх харків’яни знову після кутового з лівого флангу. Тепер «другий поверх» залишився за Едмаром, потім Хавьєр спробував оформити гольовий «дубль», однак Руденко цього не дозволив. Та впоратись зі ще одним добиванням від Андрія Березовчука не зумів − 1:3. Подальші події не несли у собі чогось такого, що могло вплинути на долю зустрічі.

0-1 Едмар (17 хв.)
1-1 Пісоцький (34 хв.)
1-2 Хавьєр (51 хв.)
1-3 Березовчук (62 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 525 | Додав: Yura | Теги: тур, Запоріжжя, відео, Прем'єр, ліга, 18, Кварцяний, 01.12.2012, Українська, металург | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024