Привіт   Гость Неділя, 28.04.2024, 05:51

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 27 » Українська Прем'єр ліга. 30 тур. "Зоря" виграла матч за десяте місце. 26.05.2013 р. ВІДЕО.
10:13
Українська Прем'єр ліга. 30 тур. "Зоря" виграла матч за десяте місце. 26.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Зоря 3-0 Таврія





Олег Лужний поєднав два нагальні питання: шукати заміну травмованим та дискваліфікованим, а також дати можливість найкращим з молодіжного складу спробувати себе на більш високому рівні. Від таких перестановок глядачі не побачили зустрічі двох рівних колективів. Лише справою часу було, коли саме господарі відкриють рахунок і скільки при цьому м’ячів влетить у сітку воріт Даміра Кахрімана. Двічі на початку зустрічі голкіпера кримчан рятували стійка та поперечина після спроб Даніло та Янніка Болі. Але саме вони удвох були на завершальній стадії атаки ініціаторами першого взяття воріт. Перший з них з правого флангу віддав пас на вільне місце у штрафному майданчику, де Болі випередив Володимира Єзерського.
Жодних натяків на злам у грі не відбулось і після перерви. Але всі питання щодо переможця були зняті з порядку денного за чверть години до фінального свистка, коли з інтервалом в одну хвилину «Зоря» забила ще двічі. Спочатку закріпили успіх колишні гравці «Таврії»: Ілля Галюза віддав пас під удар Желько Любеновічу. А потім Павло Худзік був першим на добиванні після потужної спроби Дмитра Хомченовського. За весь матч воротар господарів Кршеван Сантіні тільки раз вступив у гру, коли сімферопольці спромоглись на влучний удар. Відтак на межі десятки кращих відбулась рокіровка і вищими виявились представники Луганська.

1-0 Даніло (34 хв.)
2-0 Любеновіч (71 хв.)
3-0 Худзік (73 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 524 | Додав: Yura | Теги: десяте, тур, Прем'єр, матч, ліга, виграла, місце, 30, Українська, Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024