Привіт   Гость Субота, 27.04.2024, 04:36

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 13 » Українська Прем'єр ліга. 5 тур. "Карпати" взяли очко в Одесі. 11.08.2012 р. ВІДЕО.
09:14
Українська Прем'єр ліга. 5 тур. "Карпати" взяли очко в Одесі. 11.08.2012 р. ВІДЕО.


  
Чорноморець 1-1 Карпати





Львів’яни попри те, що залишились без двох дискваліфікованих, а також гру в Одесі, де вони ще ніколи в Чемпіонатах України не вигравали, виглядали цілком гідно. І саме вони були трохи ближчими до перемоги. Також не зіграв своєї ролі гол «Чорноморця» вже на 3-й хвилині зустрічі. Віталій Балашов довго кружляв навколо штрафного майданчика, але не дочекався моменту для удару і віддав це право партнеру. А Еліс Бакай з таких позицій стабільно забиває. Зовсім мало часу знадобилось «Карпатам», аби зрівняти цифри на табло. І за гостей відзначився футболіст, який вже привчив футбольну спільноту до власних успіхів. Тепер Лукас бездоганно пробив штрафний удар з 27-ми метрів, а от Дмитро Безотосний у воротах «моряків» не виручив команду.
Якщо раніше галичани пропускали гол і майже здавались на волю переможця, тепер вони відігрались і повірили у власні сили. У цьому безперечна заслуга Ніколая Костова, але і гравці доводять, що вони здатні набагато на більше, ніж це відбувалось у перших турах. Лучіан Бурдужан та Павло Ксьонз завдали немало неприємних хвилин обороні. Зокрема, румун загубив можливість вивести вперед партнерів після виходу сам на сам. Але більшість спроб гості завдавали з-за меж штрафного майданчика. Останні хвилин проходили досить напружено все ж під диктовку «Чорноморця». Однак реальних аргументів для того, щоб завдати переможний удар, у жодної зі сторін не знайшлось. Тому обидві зараз мають право називатись середняками змагань.

1-0 Бакай (3 хв.)
1-1 Лукас(10 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 492 | Додав: Yura | Теги: тур, Карпати, відео, 11.08.2012 р., очко, Прем'єр ліга, Українська, голів, Одеса, взяли | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024