Привіт   Гость Вівторок, 16.04.2024, 19:38

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 20 » Українська Прем'єр ліга. 6 тур. "Карпати" втримали перемогу в меншості. 19.08.2012 р. ВІДЕО.
14:25
Українська Прем'єр ліга. 6 тур. "Карпати" втримали перемогу в меншості. 19.08.2012 р. ВІДЕО.


  
Карпати 2-1 Металург З.





Ніколай Костов продовжує піднімати «Карпати». І другий домашній матч приніс перемогу болгарському спеціалісту, незважаючи на вже знайомі проблеми. Як і два тижні тому проти «Таврії», до кінця гри не дограли Муртаз Даушвілі та Іван Мілошевіч. Але якщо для грузинського виконавця причина була тією ж − груба гра і червона картка, то серб отримав травму і залишив поле лише на медичних ношах. На щастя господарів, коли вони залишились у меншості, рахунок був 2:0 на їхню користь. Цього запасу міцності вистачило, хоча на останніх хвилинах все було не так однозначно.
Перший м’яч зустрічі на рахунку Павла Ксьонза, який бездоганно використав добивання після удару Олександра Кас’яна і занадто прямолінійних дій Олексія Шевченка. Вдруге запоріжці виймали м’яч зі своїх воріт після потужного штурму на початку другої 45-хвилинки. Втілився тиск у гол Кас’яна − нападник завершив комбінацію Ксьонза та Семіра Штіліча. Опинившись удесятьох, «Карпати» не змінили характеру гри, але гол у відповідь вплинув на подальший хід подій. Мохамед Слім допоміг Івану Матяжу скоротити рахунок. Потім «Металург» напрацював на ще один м’яч, однак ані тому ж Матяжу, ані Сергію Сидорчуку, ані Андрію Нестерову не пощастило переправити м’яч у сітку воріт господарів з дуже зручних становищ. Ціна мінімальної перемоги «Карпат» − відрив від безпосереднього опонента вже на 7 очок, а запоріжці все більше відстають від основної групи команд.

1-0 Ксьонз (33 хв.)
2-0 Кас'ян (52 хв.)
2-1 Матяж (67 хв.)

Огляд матчу

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 474 | Додав: Yura | Теги: тур, Карпати, в меншості, відео, Прем'єр ліга, втримали, 19.08.2012 р., Українська, голів, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024