Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 17:44

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Грудень » 6 » Українська Прем'єр ліга. Після матчу із Металістом у Харкові експресивному тренеру Волині увірвався терпець. 04.12.2011 р. ВІДЕО.
22:10
Українська Прем'єр ліга. Після матчу із Металістом у Харкові експресивному тренеру Волині увірвався терпець. 04.12.2011 р. ВІДЕО.


Я хочу сказати суддівському комітету, розумним, симпатичним людям, в дорогих костюмах, сорочках, краватках, щоб ви не поміняли їх на що-небуть, на якусь сорочку-робу", - сказав головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний.
"Я сказав, не чіпайте мене, бо я розкажу все і в переддень Чемпіонату Європи буде ганьба в Україні така, що ніхто сюди не приїде. Завтра це інтерв’ю почитає Федерація, забігають там, скажуть, треба щось робити із Кварцяним, чи його вбити. Але запам’ятайте, я вже написав це все в листі, він лежить в мене в сейфі. Якщо мене вб'ють, то всі прочитають, що там написано. А там написано, кому дають, які клуби дають, скільки дають. Так що пізно вбивати", - заявив головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний.
"І вони все одно, як отримати… Навіщо їм добавляти, колего, давайте добавимо тисячу доларів, 2, 3, 8. Їм 20 дай – це їм тільки на шнурки, жінці шубу купити на наступний рік іншу. Питання про величезні гроші, які клуби платять суддям".
"Їм вистелюється зелена дорога, в нас ніби й нема клубу, що "Волинь" - там команда, 7 черв і туз бубновий. Так, "Шахтар", "Динамо", "Металіст" – всіх інших не підпускають. І нічого ти не можеш зробити. Виходить, це мурло до гри в костюмі, краватці, солідний як прем’єр-міністр, і починає керувати, і виглядаєш приниженим, ображеним, за те, що ти працюєш, вони кажуть: стояти, твій номер 16. Ти винний тільки тим. Що хочеться нам їсти. А ми їсти добре хочемо, бо ми суддді", - додав головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний.
Ще більш відвертих зізнань від Кварцяного чекаємо після матчу із "Іллічівцем". За тиждень "Волинь" попрощається із власною публікою перед виходом на зимові канікули.

Далі пряма мова...

Переглядів: 662 | Додав: Yura | Теги: корупція, волинь, Кварцяний, Металіст, Українська Прем'єр ліга, 04.12.2011 р. ВІДЕО, судді, про | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024