Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 08:57

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Квітень » 23 » Українська Прем'єр ліга. 28 тур. Неділя. 22.04.2012 р. Тільки в Луцьку забивали менше 4 голів в матчі. ВІДЕО.
10:20
Українська Прем'єр ліга. 28 тур. Неділя. 22.04.2012 р. Тільки в Луцьку забивали менше 4 голів в матчі. ВІДЕО.


  
Волинь 0-1 Динамо



У Луцьку відбувся найменш результативний та найбільш напружений поєдинок 28-го туру Епіцентр Чемпіонату України. Два тайми проходили за різними сценаріями, і сигналом до зміни тактики команд стала подія перед свистком на відпочинок. Взагалі до перерви перевага «Динамо», хоча і не була вражаючою, але примушувала з особливою пильністю працювати захист лучан. Тим не менше, це не врятувало господарів від необов’язкової помилки. Після звичайного прострілу Андрія Ярмоленка у падінні Віталій Приндета зіграв рукою. Його рух був ненавмисним, але призначення пенальті виглядало виправдано. Втім, Денис Шеліхов не дав Олександру Алієву пробити себе з 11-метрової позначки.
Даний момент став початком більш активних дій господарів. Душан Савіч та Майкон почали раз за разом нагадувати про себе Олександру Шовковському. Голкіпер «Динамо» відверто врятував гостей, коли витягнув м’яч із «дев’ятки» ціною власного здоров’я (пошкодження не дало йому можливості вийти на поле у другому таймі). При цьому атака у відповідь і принесла киянам єдиний гол матчу. Черговий прохід Ярмоленка лівим краєм перетворив у гол Андрій Шевченко, перебуваючи на лінії воротарського майданчика. Після перерви було вкрай незвично бачити «Динамо» яке відверто грає від оборони. Зважаючи на підсумковий рахунок, така тактика виправдала себе. Хоча лучанам є про що згадувати, адже один лише Сергій Сімінін пробив у стійку воріт Максима Коваля, а за кілька хвилин він же не влучив в отвір воріт зі ще більш зручної позиції.

0-1 Шевченко (45+3 хв.)

Огляд матчу


   
Чорноморець 3-3 Металіст

На діях суперників позначилась розкутість, яка прийшла до команд після вирішення всіх турнірних питань. Особливо це стосується «Чорноморця», який двічі виходив вперед. Причому відкрито було рахунок дуже швидко. Це Іван Бобко, який лише вдруге вийшов у стартовому складі головної команди одеситів, пробив у верхній кут воріт суперника метрів з 25-ти. Харків’яни відповіли у середині тайму, причому двічі поспіль. Ініціатором голів ставав Хосе Соса. Спочатку він зробив навіс зі штрафного, Марко Торсіглєрі пробив головою у воротаря, а на добивання швидше за інших встиг Хавьєр. За хвилину Хосе Соса вже з гри допоміг відзначитись Джонатану Крістальдо − аргентинець у повітрі перестрибнув Дмитра Безотосного.
Таким же результативним вийшов другий тайм зустрічі. І знову градус грі задавав «Чорноморець». На радість місцевим уболівальникам Бобко майже повторив свій удар, який призвів до першого голу. Тепер 21-річний півзахисник зрівняв рахунок − 2:2. А Лучіан Бурдужан своєю активністю змусив до фолу у карному майданчику Сергія Пшеничних. Віталій Балашов з пенальті не помиляється − 3:2. Останнє слово залишилось за бронзовими призерами. Едмар врятував «Металіст» ударом головою, для чого не менше постарався Тайсон своїм діагональним пасом метрів на 40. Надалі обидві команди прагнули перемоги, але справедливим можна вважати підсумковий результат 3:3.

1-0 Бобко (4 хв.)
1-1 Хавьєр (26 хв.) 
1-2 Крістальдо (27 хв.) 
2-2 Бобко (67 хв.) 
3-2 Балашов (73 хв. - пенальті) 
3-3 Едмар (80 хв.) 

Огляд матчу


 
Арсенал 3-2 Карпати

У Києві «Карпати» не виграють 6-й сезон поспіль, хоча саме цього разу вони як ніколи були близькі до перемоги. Ще на початку другої половини гри львів’яни вигравали з рахунком 2:0. Кожен з початків таймів був позначений голом у ворота господарів. До першого призвела масована атака, де Сергій Погорілий почергово героїчно відбивав удари Олександра Гладкого та Ігоря Худоб’яка. Коли 2 хвилі атаки були відбиті, досить несподівано третя накрила «Арсенал». Посприяв цьому Даніло Авелар ударом у ближню «дев’ятку» метрів з 23-х. Господарі спробували швидко відігратись, але на завершальній стадії їхніх комбінацій не все виходило. Ще важчим стало становище «канонірів», коли після перерви Гладкий збільшив відрив гостей. Він отримав пас з ауту і, не дивлячись, пробив по дузі у ворота, які необачно залишив Сергій Погорілий.
Довго відходити від таких подій «Арсеналу» було не можна. Як ніхто інший, це добре розумів Максим Шацьких. Тому він взяв на себе роль лідера. Спочатку ветеран реалізував штрафний удар, не залишивши шансів Мартіну Богатінову. І майже одразу так само холоднокровно забив пенальті, призначений за поштовх Даніло Авелара у спину Доміника Адійя − 2:2. Потім головною фігурою на полі став Олександр Кобахідзе. Він спочатку головою влучив з близької відстані у голкіпера, а потім використав за призначенням пас Володимира Польового. Під його удар підставився все той же Даніло Авелар, він якого третій м’яч влетів до воріт «Карпат». Цей же бразилець на останній хвилині отримав друге попередження, залишивши на кілька секунд партнерів у меншості.

0-1 Авелар (8 хв.)
0-2 Гладкий (51 хв.) 
1-2 Шацьких (54 хв.) 
2-2 Шацьких(57 хв. - пенальті) 
3-2 Кобахідзе (82 хв.) 

Огляд матчу


 
Ворскла 2-2 Зоря

Матч непримиренних суперників розпочався логічно: «Зоря», яка усіма силами прагне залишитись у Прем’єр-лізі, доволі швидко повела у рахунку. Перший розіграш кутового призвів до того, що повітряну боротьбу виграв Тоні Шуніч, а першим «на підборі» виявився Джаба Ліпартія − 0:1. Не всі гравці «Ворскли» перебувають в оптимальному стані, тому без втручання Миколи Павлова не обійшлось. Але внести корективи наставник полтавчан зміг зробити лише у перерві, тому друга половина зустрічі виглядала ще більш бойовито.
Доволі швидко один з розіграшів штрафного призвів до голу у відповідь. Йован Маркоскі навісив від бокової лінії, а Арменд Даллку переправив м’яча потилицею у дальню «дев’ятку». Зайві емоції господарів не вберегли їх від того, що «Зоря» вдруге вийшла вперед. Захисники «Ворскли» прогавили прохід Івана Родіча, а виправив помилку партнерів Сергій Долганський відносно - лише ціною порушення правил та жовтої картки. Втім, з пенальті Ліпартія не пробачив супротивника. Трохи оговтавшись, полтавчани знову взялись до штурму чужих воріт. Маркоскі пробив у лічених сантиметрах від стійки, Олексій Чичиков влучив у поперечину. А врятував господарів Олег Бараннік. Щойно вийшовши на заміну, він вступив у боротьбу з Іллею Галюзою, що арбітр зустрічі розцінив як порушення з боку останнього. Ще один пенальті у зустрічі реалізував Євген Селін, підвівши риску під нічийною грою − 2:2.

0-1 Ліпартія (8 хв.)
1-1 Даллку (50 хв.) 
1-2 Ліпартія (55 хв. - пенальті) 
2-2 Селін (73 хв. - пенальті) 

Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 580 | Додав: Yura | Теги: 22.04.2012 р., динамо, 28 Тур, відео, волинь, Неділя, огляд матчу, Металіст, Українська Прем'єр ліга, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024