Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 07:00

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Серпень » 15 » Збірна України перемогла команду Ізраїлю у товариському матчі. 14.08.2013 р. ВІДЕО.
11:05
Збірна України перемогла команду Ізраїлю у товариському матчі. 14.08.2013 р. ВІДЕО.


 
Україна 2-0 Ізраїль








У середу, 14 серпня, національна збірна команда України у товариському матчі перемогла команду Ізраїлю з рахунком 2:0.

Початок матчу ознаменувався потужною зливою над НСК «Олімпійський», тому у дебюті першого тайму у діях обох команд було багато браку. Але коли футболісти призвичаїлися до мокрого газону, українці розпочалися створювати небезпечні моменті біля воріт голкіпера гостей Дуду Авата.

На 11-й хвилині матчу Коноплянка довгою передачею знайшов на правому фланзі Федецького, який прострілив на Девича. Марко розвернувся у карному майданчику, перехитрив Бен Хаїма, але пробити не встиг. Захисника збірної Ізраїлю в останню мить підстрахував партнер.

Позиційні атаки команди Михайла Фоменка користі не приносили, а ось блискавична контратака на 29-й хвилині, яку організували Девич та Едмар після помилки захисників суперників, втілилася у гол. Руслан Ротань змусив вболівальників «Олімпійського» підняти руки догори від радощів.

Ще через п’ять хвилин українці ледве не подвоїли свою перевагу. Несподіваний подарунок від голкіпера збірної Ізраїлю отримав Шевчук. Воротар невдало вибив м’яч на нашого захисника, але В’ячеслав не скористався шансом і пробив невлучно.

На 40-й хвилині «синьо-жовті» мали забивати другий гол, але цього разу моментом не скористався Гусєв. Чергова контратака лівим флангом закінчилася гострим прострілом Шевчука до карного майданчику гостей, але Гусєва забракло декількох сантиметрів, щоб відправити «кулю» у ворота.

У другому таймі збірна України не збавила оборотів в атаці. Михайло Фоменко випустив на поле Дедечка, Селезньова та Хомченовського, який дебютував у національній команді. Заміни надали «жовто-синім» свіжого подиху на половині поля суперників. Організаційну ж гру взяли на себе Ротань та Едмар. На 51-й хвилині Гусєв зробив навіс на Селезньова, а форвард ударом головою перевірив реакцію голкіпера. За мить до цього «гармату» розрядив Ротань, який потужним ударом за 20-ти метрів влучив в Авата.

На 71-й хвилині потуги збірної України перетворилися у логічний гол. Атака України правим флангом закінчилася тим, що Едмар увійшов до карного майданчику, відпасував на Селезньова, який не схибив − 2:0. Ще за п’ять хвилин Гусєв з лівого флангу прострілив до карного майданчику, але ні Едмар, ні Селезньов не зуміли замкнути гостру передачу партнера.

У цілому, збірна України виявилася на голову сильніша від команди Ізраїлю у товариському матчі і цілком справедливо додала чергову перемогу до активу Михайла Фоменка.

Попередження: Ракицький (28), Дедечко (68) − Натхо (42), Гершон (73)

Україна: Пятов — Федецький, Кучер, Ракицький, Шевчук (Мандзюк, 90+1), Тимощук (Дедечко, 46), Ротань, Гусєв (Ковпак, 80), Едмар (Гречишкін, 85), Коноплянка (Хомченовський, 46), Девич (Селезньов, 46)

Ізраїль: Ават — Шпонгін, Тібі (Кейнан, 86), Бен Хаїм, Гершон, Натхо (Бенаюн, 73), Кайал (Раді, 46), Йєйні (Альберман, 46), Бен Басат, Меліксон (Езра, 46), Шехтер (Рафаелов, 61)


 1-0 Ротань (29 хв.)
2-0 Селезньов (71хв.)

Огляд матчу
 

Категорія: Збірна України | Переглядів: 551 | Додав: Yura | Теги: команда, перемогла, відео, збірна, матч, товариський, 14.08.2013, україна, Ізраїль, гол | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024