Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 19:42

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 22 » Євро-2012. Чвертьфінал. Португалія виходить у півфінал. 21.06.2012 р. ВІДЕО.
08:44
Євро-2012. Чвертьфінал. Португалія виходить у півфінал. 21.06.2012 р. ВІДЕО.


   

Чехія 0-1 Португалія











У першому чвертьфінальному матчі ЄВРО-2012 збірна Португалії взяла гору над Чехією (1:0) завдяки точному удару Кріштіану Роналду. На післяматчевій прес-конференції наставник тріумфаторів Паулу Бенту похвалив команду за витримку, а його візаві Міхал Білек зізнався, що пишається підопічними.
Головний тренер збірної Чехії Міхал Білек:
"Звичайно, відразу після матчу ми були дуже розчаровані. Ми сподівалися зіграти в півфіналі й фіналі й серйозно на це налаштовувалися. Проте минуло вже кілька хвилин, і я мушу зауважити, що сьогодні ми зіграли добре. Нам протистояв сильний суперник, однак ми зуміли створити чимало гольових моментів. Команда боролася до останнього, за що її дякую. Сьогодні ми посилили нашу оборону, оскільки знали, що суперник буде багато атакувати. У першому таймі вдалося стримати португальців, але після перерви не вистачило сил. В результаті вони забили один м'яч, якого вистачило для перемоги.
Якби два з половиною роки тому, коли я тільки прийняв збірну, хтось би сказав мені, що ми будемо грати в чвертьфіналі, я б не повірив. Та й кваліфікація склалася для нас дуже непросто. Тим не менш, я вірив у команду, вірив у її силу, знав, що хлопці мають високий клас. Зараз можу сказати, що я цілком задоволений. Нам вдалося побудувати висококласну команду з бійцівським духом, і я дуже задоволений, що вона зуміла пройти так далеко, особливо, враховуючи болючу поразку в першому матчі. Ми показали свою силу й характер.
Поява в "основі" Владіміра Даріди пов'язана з тим, що сьогодні ми обрали більш оборонний варіант, і Даріда міг нам допомогти. Той факт, що він зіграв усього в двох контрольних поєдинках, значення не мав. Я в ньому не сумнівався, і він не підвів. На жаль, сьогодні м'яч потрапляв до нас нечасто. Часом складалося враження, ніби ми чекали, коли суперник заб'є. Сьогодні португальці були кращі, другий тайм це показав. У них відмінні гравці, які виступають у сильних клубах. Ми знали, що битися з цією командою на рівних буде вкрай важко".
Головний тренер збірної Португалії Паулу Бенту:
"Перші 20-25 хвилин м'яч тримався у нас не дуже добре. Потім ми взяли нитки гри в свої руки, почали діяти швидше й поступово нарощували тиск. У другій половині ми показали футбол найвищого класу. Домінували всюди, а в таких випадках треба діяти безпомилково не тільки в атаці, але й в обороні. Після перерви нам місцями це вдавалося. Думаю, у другій половині було непомітно, що у чехів було на відпочинок на добу більше.
Після перерви ми намагалися створити більше можливостей для ударів по воротам. Ця гра дуже відрізнялася від поєдинку з Нідерландами. Нас не здивувало, як глибоко захищалися чехи. У перерві я вказав на деякі моменти, які нам слід було поміняти в атаці. Я хотів, щоб те, що ми показували в останні 20 хвилин першого тайму, продовжилося й після перерви. Ми знали, що в такому випадку можемо створити багато моментів. Після перерви хлопці продемонстрували відмінний футбол, показали саме те, що я від них просив.
У півфіналі такого великого турніру вас завжди буде чекати велика команда з гравцями найвищої якості і чудово організована. Нам все одно з ким грати. Потрапити в півфінал було важко, і тепер постараємося відновитися якомога краще, щоб підійти до наступної гри у всеозброєнні. Ми вже грали в Україну, тепер поїдемо до Донецька. Наша мета - обіграти Іспанію чи Францію. Іншої мети бути не може".

0-1 Роналду (79 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 596 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, 21.06.2012 р., Португалія, відео, огляд матчу, 0-1, чвертьфінал, голів, Півфінал, виходить | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024