Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 18:34

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 10 » Євро-2012. Група В. Данія виграє в голандців. 09.06.2012 р. ВІДЕО.
10:13
Євро-2012. Група В. Данія виграє в голандців. 09.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Голандія 0-1 Данія







З дуелі чемпіонів Європи 1988 року та переможців континентальної першості-1992 розпочалися змагання в групі В, давши старт українській частині ЄВРО-2012. Долю матчу на користь команди Данії вирішив єдиний гол Мікаеля Крон-Делі. Незважаючи на облогу чужих воріт у другому таймі, відігратися помаранчеві так і не змогли.
Збірна Нідерландів, яка вважалася фаворитом першої харківської пари, не програвала своєму суперникові протягом 45 років. Утім, одну з нічиїх данці потім обернули на тріумф - обігравши Марко ван Бастена з партнерами в півфінальній серії пенальті на турнірі в Швеції рівно 20 років тому, Петер Шмайхель і компанія в фіналі перемогли ще й німців, здобувши свій сенсаційний титул.
Цікаво, що в нинішньому складі ютландців присутній син знаменитого голкіпера - Каспер. Проте він потрапив до заявочного списку в останній момент, замінивши основного воротаря збірної Томаса Сьоренсена, й серед майбутніх героїв поки що не розглядається. На відміну від захисника голландців Джетро Віллемса, котрий, щойно ступивши на поле стадіону "Металіст", оновив рекорд європейських фіналів 28-річної давнини. У віці 18 років 57 днів оборонець ПСВ став наймолодшим учасником змагань, відсунувши на друге місце бельгійця Енцо Шифо.
Саме Віллемс і завдав першого удару по воротах збірної Данії, немовби просигналізувавши старшим партнерам про початок рішучих дій. Уже на сьомій хвилині Робін ван Персі мав відкривати рахунок, але, отримавши пас Ар'єна Роббена від лінії воріт, не зміг влучити в ціль. Узагалі гравці найрезультативнішої з команд відбірного турніру, котрі в останньому контрольному поєдинку відвантажили шість голів північноірландцям, цього разу не відзначалися влучністю. Слушні нагоди втратили Ібрагім Афеллай, Уеслі Снейдер і Роббен.
А потім забили данці. Сімон Поульсен на 24-й хвилині промчав лівим флангом і прострілив у напрямку воріт. Від ноги захисника м'яч відскочив на Мікаеля Крон-Делі, той фінтом пошив у дурні Джона Хейтінгу та Марко ван Боммеля й поцілив поміж ніг Мартіну Стекеленбургу - 1:0 на користь команди Данії.
Склалося враження, що голландці трохи розгубилися. Із заціпеніння їх міг вивести Роббен, але, перехопивши невдалий пас воротаря та вийшовши на ударну позицію, струснув лише стійку, але не сітку. Практично одразу згодом за цим вище воріт з лінії карного майданчика "вистрілив" Афеллай. А ван Персі наприкінці тайму не зміг як слід обробити пас Роббена і бити йому довелося вже з гострого кута. Андерсен парирував удар форварда лондонського "Арсеналу".
По перерві голландці продовжили облогу, фактично притиснувши опонентів до їхніх воріт. Перераховувати всі моменти, що могли завершитися взяттям воріт - справа марна. Спроби відквитатися здійснювали Роббен і ван Персі, ван Боммель, Афеллай і Рон Влар. У ті моменти, коли м'яч летів у площину воріт, Андерсен діяв бездоганно, відводячи загрозу немов якийсь чарівник із книжок свого легендарного однофамільця-казкаря.
Аби підтримати потрібний темп наступальних дій, ван Марвейк пішов на безпрецедентний для себе крок. Він кинув у бій спочатку другого форварда Класа-Яна Хунтелара, а згодом і третього - Дірка Куйта. І нападник "Шальке", найкращий снайпер кваліфікації, невдовзі отримавши черговий ідеальний пас від Снейдера, на 74-й хвилині опинився сам на сам із Андерсеном. І знову протистояння виграв воротар, безстрашно кинувшись у ноги Хунтелару. 
Чим ближче до фінального свистка, тим більше помилок припускалися у простих ситуаціях футболісти в помаранчевій формі й тим упевненіше відбивалися данці. На жаль для голландців, свою потужність вони не підкріпили цього вечора винахідливістю, в підсумку так і залишивши поле переможеними. Данці ж, здобувши першу перемогу над збірною Нідерландів з 1967 року, зробили вагому заявку на вихід у плей-офф із "групи смерті", де також виступають Німеччина та Португалія.

0-1 Крон-Делі (24 хв.)

Огляд матчу


 

Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 620 | Додав: Yura | Теги: 09.06.2012 р., євро-2012, голандія, Група В, відео, Данія, огляд матчу, 0-1, виграє, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024