Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 02:08

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 9 » Євро-2012. Група А. Росія розбиває Чехію. 08.06.2012 р. ВІДЕО.
09:58
Євро-2012. Група А. Росія розбиває Чехію. 08.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Росія 4-1 Чехія





У стартовому матчі групи А ЄВРО-2012 збірна Росії розгромила чехів. Дубль на рахунку Алана Дзагоєва, ще по разу в переможців відзначилися Роман Широков і Роман Павлюченко.
До матчу всіх хвилювало питання, хто ж буде захищати ворота росіян. У результаті пост номер один зайняв В'ячеслав Малафєєв, який грав в "основі" і більшу частину відбірного циклу ЄВРО-2012. На вістрі атак розташувався Олександр Кержаков, якого з флангів мали підтримувати Андрій Аршавін і Дзагоєв, який виграв конкуренцію за місце на правій бровці у Марата Ізмайлова.
У нападі у збірної Чехії діяв Мілан Барош, який встиг залікувати травму паху. Міхал Кадлець був відряджений на лівий фланг оборони, хоча тренер чехів Міхал Білек до матчу казав, що футболіст "Байєра" гратиме в центрі. Зв'язку центральних захисників у підсумку склали Томаш Сівок і Роман Губник.
Фахівці та вболівальники сходилися на думці, що збірна Чехії гратиме "другим номером", однак у дебюті саме дружина Білека була більш активна. Протягом трьох стартових хвилин чехи заробили два кутові, а потім після подачі зі штрафного першого небезпечного удару в матчі завдав Губник. Ініціатива явно була на боці чехів, у росіян же м'яч зовсім не тримався.
На 15-й хвилині збірна Росії нарешті провела першу осмислену атаку, яка відразу ж закінчилася взяттям воріт. Дзагоєв кинув у прорив по правій бровці Костянтина Зирянова, який зробив вивірений навіс на дальню штангу. Після удару Олександра Кержакова з "другого поверху" м'яч влучив у стійку, але першим на добиванні виявився той же Дзагоєв - 1:0.
Чеські вболівальники, які були на стадіоні в явній більшості, помітно притихли, а Дзагоєв майже одразу ж міг зробити дубль. Півзахисника московського ЦСКА шикарною передачею вивів на ударну позицію Кержаков, але Дзагоєв вистрілив у "молоко". Другий гол у ворота Петра Чеха стався на 24-й хвилині: Аршавін відпасував на Кержакова, той злегка підправив м'яч, який у підсумку опинився у Широкова. Хавбек "Зеніту" таким дивовижним шансом не скористатися не міг.
Повівши з різницею в два м'ячі, росіяни продовжували шукати щастя в атаці. Вигідний момент змарнував Кержаков, метрів з семи пробивши повз ціль. Чехи оговталися від шоку ближче до кінця тайму, намагаючись відквитати хоча б один м'яч. Непогано бив Вацлав Піларж, потім - Петро Їрачек, але рахунок до перерви так і не змінився.
Другий тайм чехи також почали активніше, і вже на 52-й хвилині рахунок скоротився до мінімуму. Томаш Росицьки, зовсім непомітний у першій половині зустрічі, зробив гарний проникаючий пас, а Піларж чітко реалізував вихід сам на сам із Малафєєвим.
Чехи продовжували атакувати великими силами, залишаючи безліч вільного простору на своїй половині поля. У збірної Росії було кілька небезпечних контратак, проте підводив то останній пас, то завершальний удар. На кінець години знову схибив Кержаков, не влучивши в дальній кут після філігранного пасу Аршавіна.
Час працював на підопічних Адвокаата, яким удалося збити атакуючий темп противника. Протягом п'яти хвилин двічі поспіль на ударну позицію виходив Кержаков, однак бив на рідкість неточно. Запам'ятався і удар з льоту у виконанні правого захисника чехів Теодора Гебре Селассі - м'яч просвистів поруч із правою "дев'яткою". Тут же Адвокат змінив Кержакова на Павлюченка.
За 15 хвилин до кінця основного часу росіянам відверто пощастило - після "пострілу" Росицьки Малафєєв не надто вдало відбив м'яч, чеські форварди шуліками кинулися на добивання, проте з другої спроби голкіпер "Зеніту" снаряд зафіксував. Ну а на 79-й хвилині півфіналісти ЄВРО-2008 відправили опонента в нокаут - блискуча передача Павлюченка дозволила Дзагоєву буквально розстріляти Чеха. Нападник "Локомотива" тут же відзначився й сам: серією фінтів залишивши не при справах Губника, він вгатив м'яч у лівий від себе верхній кут.

1-0 Дзагоєв (15 хв.)
2-0 Широков (24 хв.) 
2-1 Піларж (52 хв.) 
3-1 Дзагоєв (79 хв.) 
4-1 Павлюченко (82 хв.) 

Огляд матчу


 

Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 564 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, 4-1, відео, Росія, розбиває, Чехія, огляд матчу, 08.06.2012 р., група А, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024