Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 07:43

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 20 » Євро-2012. Група D. Шведи на прощання виграють у французів. 19.06.2012 р. ВІДЕО.
10:14
Євро-2012. Група D. Шведи на прощання виграють у французів. 19.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Швеція 2-0 Франція









У своєму заключному матчі на ЄВРО-2012 шведам вдалося голосно грюкнути дверима. В грі, яка нічого не вирішувала для них у групі D, скандинави перемогли Францію завдяки дивовижному удару Златана Ібрагимовича та добиванню Себастіана Ларссона. Французи, незважаючи на невдачі, фінішували в квартеті на другому місці, і тепер у чвертьфіналі зустрінуться з Іспанією.
Сильно помилялися ті, хто вважав, що зустріч Франції проти Швеції, яка достроково позбулася шансів на вихід з групи, вийде нецікавою. Як і більшість ігор турніру, вона почалася видовищно. В обороні ніхто не відсиджувався, більше того, майже кожна атака доводилася до логічного завершення. До 25-й хвилині обидві команди завдали по воротах один одного десять ударів: шість - французи і чотири - шведи!
Початок ударному відрізку поклав Ола Тойвонен, що вийшов в основному складі в результаті травми Йохана Ельмандера. Після передачі з лівого флангу він бив по воротах головою, але Юго Льоріс упіймав м'яч. Французи найнебезпечніший момент у дебюті організували на 8-й хвилині: скандинави помилилися при виході з оборони, м'яч у два паси був доставлений півзахисникові "Баварії", який потужно вистрілив у ближній кут - Андреас Ісакссон продемонстрував відмінну реакцію.
М'яч продовжував метатися між воротами, і дві хвилини по тому йому не вистачило якихось сантиметрів, щоб влетіти в сітку збірної Франції. Філіп Мексес упав у найнезручніший момент, що дозволило Тойвонену вискочити сам на сам із голкіпером. Пішовши на швидкості від нього праворуч, нападник катнув м'яч у порожні ворота, але... штанга!
До середини тайму швидкості передбачувано впали - бігати на максимумі, коли повітря прогрілося до 26 градусів, важкувато. На 35-й хвилині гостроту в гру повертає Атем Бен-Арфа: форвард, який замінив в "основі" Жеремі Менеза, пробив дуже сильно і трохи неточно - м'яч просвистів над поперечиною.
До кінця першого тайму нагадав про себе досі майже непомітний Рібері. Він зробив декілька слаломних сольних проходів, і захисники шведів зупиняли їх з величезним трудом. А ось відразу після перерви наздогнати швидкісного хавбека не вдалося, але його удар в дальній кут вийшов неточним.
Відразу після цього шведи провели небезпечну контратаку: Тойвонен навісив з правого флангу, а Ларссон пробив - Льоріс на місці. Але вже в наступній атаці "Тре Крунур" він виручити свою команду не зумів. Ларссон навісив з правого флангу, а Ібрагимович, поклавши корпус, ефектно пробив у кут боковими "ножицями" - 1:0. Другий гол капітана збірної Швеції вийшов одним із найкрасивіших на турнірі!
У паралельному матчі до цієї хвилині англійці вже вели в рахунку, так що французам, здавалося б, особливо турбуватися не варто було. Тим не менш, на якийсь час команда опинилася в нокдауні і лише завдяки Льорісу не пропустила ще: спочатку голкіпер зреагував на постріл з близької дистанції Крістіана Вільгельмссона, а потім кінчиками пальців перевів м'яч на кутовий після удару під поперечину Олофа Меллберга.
Поступово "триколірні" прийшли до тями, а на 65-й хвилині зуміли завдати й небезпечного удару - це Самір Насрі з-за меж штрафного цілив у дальній кут, але приціл збився на кілька сантиметрів. На 71-й хвилині приблизно з тієї ж точки потужно пробив Янн М'Віла - Ісакссон перевів м'яч на кутовий.
Французи продовжували володіти перевагою, але команді не вистачало останнього пасу. Шведи в обороні діяли і щільно, і чіпко, так що крім ударів з дальньої та середньої дистанцій суперникові майже нічого не дозволяли.
На 78-й хвилині Ерік Хамрен дав дебютувати на турнірі двом півзахисникам: московському армійцю Понтусу Вернблуму та Самуелю Хольмену з "Істанбула". На якийсь час біля воріт "Тре Крунур" стало трохи гостріше.
Так, на 82-й хвилині в штрафній на ударній позиції нарешті опинився француз - Флоран Малуда цілив у дальній кут, але нога Ісакссона зіпсувала плани хавбека. Трохи пізніше першим же дотиком після виходу на заміну міг відзначитися Олів'є Жиру, але головою пробив неточно.
А ось шведи до своїх моментів поставилися дбайливіше. Уже в доданий арбітром час після чергової атаки правим флангом Хольмен влучив у поперечину, а ось Ларссон на добиванні виявився точним - 2:0.
Таким чином, шведи можуть пишатися своєю останньою грою, нехай вона і не дозволила їм піднятися вище останнього місця. Французи, у свою чергу, фінішувавши другими, в суботу в чвертьфіналі зустрінуться з іспанцями.


1-0 Ібрагімович (54 хв.)
2-0 Ларссон (90+1 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 551 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, відео, Франція, Група D, 19.06.2012 р., огляд матчу, прощання, голів, 2-0, Швеція | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024