Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 16:27

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 17 » Прем'єр ліга України. 23 тур. П'ятниця, 16.03.2012 р. "Зоря" віддаляється від зони вильоту. ВІДЕО.
23:40
Прем'єр ліга України. 23 тур. П'ятниця, 16.03.2012 р. "Зоря" віддаляється від зони вильоту. ВІДЕО.




  
Зоря 2-0 Кривбас

Лише перші півгодини не можна було назвати команду, яка виглядає привабливіше. У цей відрізок боротьба точилась у центрі поля, і суперники встигли обмінятись лише по разу неточними ударами. За луганців поруч з дальньою штангою пробив Микита Каменюка, а «Кривбас» відповів ударом зблизька Руслана Костишина − сітка із зовнішнього боку. Але все ж з часом гості частіше стали не встигати за подіями, порушувати правила, і одне з них вартувало голу. Звинувачувати за відверту помилку можна Дениса Бойка, який не влучив кулаками по м’ячу після навісу Іллі Галюзи. Таким промахом скористався досвідчений форвард Лакі Ідахор, забивши перший гол за нову команду.
Після перерви «Зоря» грамотно контролювала гру, не забуваючи і про атаки. А от захищати власні ворота господарі починали ще у центрі поля, тому всерйоз Дмитро Козаченко врятував лише одного разу − після удару з 15-ти метрів Джаби Канкави. З часом на половині гостей почали утворюватись вільні зони, і «Зоря» цілеспрямовано йшла до другого голу. Спочатку вихід віч-на-віч не використав Іван Родіч, а згодом вдруге у матчі гольову передачу віддав Галюза. Встановив кінцевий рахунок капітан команди Каменюка (його четвертий результативний весняний удар) − 2:0. Підопічні Юрія Вернидуба до початку інших матчів 23-го туру Епіцентр Чемпіонату України стрибнули на 2 сходинки догори. «Кривбас» залишається 7-м, але ризикує втратити і цю позицію.

1-0 Ідахор (35 хв.)
2-0 Каменюка (87 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 555 | Додав: Yura | Теги: Кривбас, відео, П'ятниця, 23 Тур, огляд матчу, 16.03.2012 р., Прем'єр ліга України, голів, 2-0, Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024