Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 18:49

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 15 » Євро-2012. Група С. Італія знову грає у нічию, цього разу з хоравати. 14.06.2012 р. ВІДЕО.
09:59
Євро-2012. Група С. Італія знову грає у нічию, цього разу з хоравати. 14.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Італія 1-1 Хорватія








У першому поєдинку другого туру групи С суперники реалізували кожен свою перевагу в різних таймах. Італійці повели в рахунку після прекрасно виконаного Андреа Пірло штрафного удару на 39-й хвилині, але на 72-й Маріо Манджукич провів свій третій на ЄВРО-2012 гол, принісши в підсумку своїй команді стратегічну нічию - 1:1.
Наскільки незручним суперником є збірна Італії для іспанців, із якими розійшлася миром на старті змагань, настільки ж міцним горішком для самої Скуадри Адзурри вважається команда Хорватії. Після здобуття незалежності картаті апеннінцям іще не програвали: дві нічиї та три перемоги, причому дві з них - на виїзді! Цікаво, що нинішній наставник балканців Славен Билич дебютував на посаді тренера збірної саме гостьовим матчем із італійцями, тоді - свіжоспеченими чемпіонами світу, вигравши спаринг 2006 року з рахунком 2:0. 
У першому турі змагань групи С суперники виконали свої завдання: підопічні Чезаре Пранделлі не дали себе обіграти фавориту квартету та й, очевидно, всього турніру - збірній Іспанії; а Маріо Манджукич із партнерами впевнено перемогли Ірландію, котрій більшість аналітиків відводила роль аутсайдера. Отже, очна дуель Італії та Хорватії набувала на цьому тлі стратегічного значення.
Маленький гольовий подвиг у зучстрічі з Іспанією Антоніо Ді Натале не надихнув Пранделлі на перестановки в атккуючій лінії, де зі старту знову вийшли Маріо Балотеллі та Антоніо Кассано. Протягом відведеного їм часу обидва постійно загрожували воротам Стипе Плетикоси, а третім в умовному рейтингу активності до перерви був Клаудіо Маркізіо. В останнього на 37-й хвилині був найвигідніший момент першого тайму, коли, отримавши пас Кассано й зберігши м'яч у протиборстві з Даріо Срною, туринець двічі протягом лічених секунд намагався пробити хорватського голкіпера Стипе Плетикосу. Обидва рази колишній воротар донецького "Шахтаря" діяв бездоганно, врятувавши свою команду від неминучого, здавалося, гола.
Буквально за хвилину перед цим Стипе передбачив, куди піде м'яч після удару Балотеллі з лінії карного майданчика. Нападник "Манчестер Сіті" ще принаймні в двох моментах міг довести справу до небезпечних завершальних ударів, але вимагав від суперників уже занадто багато часу на обробку м'яча. Затягнув свій найперспективніший момент і Кассано. На 29-й хвилині обігравши на правому фланзі одразу двох суперників, він увірвався до штрафного, але поки роздумував над продовженям, Гордон Шильденфельд у підкаті завадив форварду довести епізод до логічної кінцівки. А наприкінці тайму міланцю не вистачило зовсім трохи, щоб головою влучити в "дев'ятку" після подачі Антоніо Пірло від кутового прапорця.
На той час апеннінці вже вели в рахунку, причому відзначився саме Пірло. Найкращий, на думку багатьох, гравець сезону в Серії А блискуче виконав штрафний удар з кута карного майданчика. Спроба "стінки" завадити не допомогла, як і кидок Плетикоси. М'яч ідеальною траєкторією залетів у сітку.
Хорватам протягом перших 45 хвилин нечасто вдавалося загострити гру біля чужих воріт. Тактика флангових навісів у розрахунку на вміння грати головою Манджукича, що принесла успіх у попередній зустрічі, цього разу довго не спрацьовувала. На 15-й хвилині габаритного форварда відтіснили від м'яча захисники, а наступну передачу, що її виконував Срна, перервав у кидку Джанлуїджі Буффон.
"Вистрілив" Манджукич на 72-й хвилині. На дальній стійці чудовим діагональним пасом його знайшов Іван Стринич, а "загубив" - Джорджо К'єлліні, котрому залишалося спостерігати за тим, як атакуючий хавбек німецького "Вольфсбурга" упритул "розстрілює" Буффона.
Гол у відповідь став логічним втіленням переваги картатих у грі, яка переважно проходила між карними майданчиками суперників. Міцність оборонних редутів змушувала подеколи завершувати атаки ударами здалеку. Такими спробами, зокрема, відзначилися Балотеллі та Ріккардо Монтоліво, але перший пробив трохи вище, удар другого парирував Плетикоса.  
Перед принциповою дуеллю останнього туру з Ірландією, котру тренує їхній співвітчизник Джованні Трапаттоні, італійці спробували все ж вирвати перемогу, створивши два "напівмоменти" на першій компенсованій хвилині. Шильденфельду коштувало неабияких зусиль дотягнутися до навісної передачі Пірло на "джокера" Ді Натале. А потім форварду "Удінезе" завадив пробити з лінії карного майданчика... його ж партнер - іще один гравець, що вийшов на поле з лави запасних Себастьян Джовінко.
Італія знову не спромоглася обіграти хорватів, котрі, маючи в складі одного з найвлучніших на сьогодні снайперів турніру Маріо Манджукича, зробили цією нічиєю ще один вагомий крок до плей-офф.

1-0 Пірло (39 хв.)
1-1 Манджукич (72 хв.)

Огляд матчу


 


Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 539 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, грає у нічию, відео, Італія, 1-1, хорватія, огляд матчу, 14.06.2012 р., Група С, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024