Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 03:51

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 15 » Євро-2012. Група С. Іспанія познущалась над Ірландією. 14.06.2012 р. ВІДЕО.
10:06
Євро-2012. Група С. Іспанія познущалась над Ірландією. 14.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Іспанія 4-0 Ірландія









Два голи Фернандо Торреса, доповнені влучними ударами Давіда Сільви та Цеска Фабрегаса, забезпечили чинним чемпіонам Європи та світу розгромну перемогу над Ірландією, позбавивши команду Джованні Трапаттоні всіх шансів на вихід у плей-офф.
Збірна Іспанії й до зустрічі в Гданську встигла неабияк насолити команді Ірландії. Саме іспанці вибили острів'ян з останнього для них великого турніру, залишивши за бортом світової першості десять років тому. З шести зустрічей європейських відборів чотири принесли перемоги піренейцям за двох нічиїх. А турнірне знайомство суперників відбулась у чвертьфіналі ЧЄ-1964 - розіграші, що приніс Іспанії її перший титул. 
Співвідношення сил і через півстоліття залишається на користь піренейців, котрі підійшли до побачення із зеленими в ранзі чинних чемпіонів планети і свого континенту. Команда Вісенте Дель Боске й так вважалася фаворитом, після поразки ж ірландців у стартовому матчі від Хорватії більшість фахівців, уболівальників і букмекерів передрікали "Червоній фурії" легку прогулянку.
"Гуляти" довелося під гданським дощем, який одразу ж змив надії хлопців Джованні Трапаттоні на те, що їм удасться встояти під стартовим тиском грізного суперника. Вже на четвертій хвилині м'яч влетів у ворота Шея Гівена після удару Фернандо Торреса. Таким чином форвард "Челсі" віддячив за довіру своєму наставнику, котрий поставив його зі стартових хвилин. 
Лаври співавтора гола розділив Давід Сільва. Опинившись на лінії карного майданчика, він так налякав захисників суперника, що ті, наче заворожені, дивилися, як м'яч підхопив Торрес, просунувся ближче до воріт і праворуч, потужно "вистріливши" під поперечину. Гівен тільки й устиг, що підняти руки, але в даному випадку цей рух символізував капітуляцію.  
Увесь перший тайм пройшов під акомпанемент дощу та іспанських атак. Аби доставити м'яч від свого карного майданчика до чужого, чемпіони робили іноді по 50 і більше передач! А ось до гольових моментів справа доходила не так уже й часто. По разу змарнувавши непогані шанси практично одразу ж після гола, Сільва й Торрес підключилися до гри "Спробуй - відніми". Естетику цього дійства порушили всього кілька разів удари здалеку Андреса Інієсти (двічі) та Хаві Ернандеса. Тричі Гівен вступав у гру, забираючи або ж відбиваючи м'яч.
Зрозуміло, що рано чи пізно перевага іспанців мусила датися взнаки. По перерві для цього знадобилося всього чотири хвилини. Довгий пас з правого флангу знайшов на протилежному куті карного майданчика Інієсту. Удар того Гівен відбив, але прямо на Сільву, котрий кількома рухами пошив у дурні одразу трьох захисників. "Танцюючи" перед іспанцем, вони закривали своєму воротареві всю панораму. Удар хавбека "Манчестер Сіті" у правий від колишнього голкіпера цього клубу кут був несильним, але знущально точним.
Відчувалося, що підопічні Дель Боске осідлали Пегаса - їхні атаки чимдалі ставали стрімкішими та ефектнішими, суперникам доводилося відчайдушно відбиватися вже безпосередньо в своєму карному майданчику, де іспанці на куражі не гребували навіть пасами й ударами п'ятою, підкреслюючи свій статус. До 70-ї хвилини Гівен і його партнери по обороні встояли, кілька разів, щоправда, переживши скруту. Але вихід Торреса сам на сам після чергового диво-пасу Хаві довів перевагу іспанців до розгромної.
Крапку ж поставив Цеск Фабрегас, котрий замінив автора дублю Торреса. Підхопивши м'яч після розіграшу кутового, барселонець легко звільнився з-під опіки двох суперників і потужно пробив з гострого кута - 4:0!
Набравши чотири очки, чинний чемпіон Європи зрівнявся нагорі таблиці групи С з Хорватією. Саме ці команди зійдуться в очній боротьбі в останньому турі. Від результату їх матчу значною мірою залежатиме й турнірна доля італійців, котрі, маючи два пункти, завершуватимуть групові змагання поєдинком із ірландцями - першою командою, яка втратила шанси на вихід у плей-офф.

1-0 Торрес (4 хв.)
2-0 Сільва (49 хв.)
3-0 Торрес (70 хв.)
4-0 Фабрегас (83 хв.)

Огляд матчу



Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 532 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, Іспанія, відео, познущалась, огляд матчу, Ірландія, 14.06.2012 р., голів, Група С, розгром | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024