Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 17:06

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Квітень » 18 » Ліга Чемпіонів, 1/2 фіналу, "Баварія" у важкому матчі виграє у "Реала". 17.04.2012 р. ВІДЕО.
11:21
Ліга Чемпіонів, 1/2 фіналу, "Баварія" у важкому матчі виграє у "Реала". 17.04.2012 р. ВІДЕО.

  
Баварія 2-1 Реал




Завдяки голам Франка Рібері та Маріо Гомеса мюнхенська "Баварія" завдала мадридському "Реалу" першої поразки в поточному турнірі, наблизивши себе до омріяного домашнього фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.
Господарі невдало провели два останні матчі в бундеслізі, практично втративши шанси на чемпіонство. Дехто побачив у цьому кризу мюнхенців і наперед вивів у фінал мадридців, котрі й без того вважалися відвертими фаворитами в парі. А дехто навпаки зауважив, що таким чином Юпп Хайнкес міг спеціально "пригальмувати" своїх підопічних, щоб потім вивести їх на пік форми якраз напередодні протистояння з "Реалом".
Підопічні Жозе Моурінью одразу ж дали зрозуміти, що воліють навіть на "Арені Мюнхен" грати першим номером. На таку думку наштовхував і вибір центрального нападника - Каріма Бензема, котрий, як колись відзначав португальський фахівець, краще за Гонсало Ігуаїна діє саме в позиційній атаці. Якраз француз і мав першу нагоду, небезпечно пробивши після пасу Месута Езіла. Однак голкіпер у стрибку перевів м'яч через перекладину.
Щоправда, як виявилось, "Баварії" саме така гра прийшлась до душі. Маючи у складі Ар'єна Роббена та Франка Рібері, котрі за реактивністю можуть дати фору навіть парі Кріштіану Роналду - Анхель Ді Марія, мюнхенці дуже небезпечно діяли на контратаках. Одна з них призвела до кутового, після котрого й був відкритий рахунок. Рібері першим зреагував на рикошет і з меж карного майданчика вгатив м'яча у сітку.
Не можна сказати, що цей удар вибив гостей із колії, однак до самої перерви здавалось, що вони трішки відчувають себе не в своїй тарілці. Це не завадило їм кілька разів створити небезпеку біля воріт Мануеля Ноєра (Роналду, Бензема), однак суперники виглядали явно гострішими (мали шанси Бастіан Швайнштайгер, Маріо Гомес, Рібері).
Після відпочинку "Реал" став грати буквально трішечки глибше, але цього вистачило, щоб знайти вільний простір на чужій половині поля й зрівняти рахунок. Душею швидкої контратаки став Бензема. Спочатку він вивів один на один Роналду, але португалець пробив невдало. М'яч підхопив Езіл, начебто невдало відпасував, але Карім однак зумів вирватись на гарну позицію і прострілити - там уже Роналду з лицьової лінії обігрався з Езілом, якому лишилось із метра влучити в порожні ворота.
"Реал" періодично то віддавав ініціативу, то "включався" у пресинг на половині поля господарів. В свою чергу баварці з кожною хвилиною нарощували тиск, переважно розвиваючи атаки через правий фланг. Мав моменти Гомес, особливо гарний - в середині другого тайму, коли пробив вище воріт з кількох метрів після розіграшу штрафного. Свого зоряного часу нападнику збірної Німеччини довелось чекати аж до 90-ї хвилини, коли він чудово зіграв на випередження після прострілу Філіппа Лама - 2:1.
Відтак, "Баварія" завдала першої поразки мадридському "Реалу" в поточному розіграші Ліги чемпіонів УЄФА, підкріпивши свої надії зіграти в фіналі турніру на домашній арені. Однак і "Реал" після гола на виїзді зберігає абсолютно нормальні шанси перед матчем-відповіддю. Тим цікавішою буде повторна зустріч принципових суперників 25 квітня.

1-0 Рібері (17 хв.)
1-1 Езіл (53 хв.)
2-1 Гомес (90 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 654 | Додав: Yura | Теги: реал, Ліга чемпіонів, відео, Баварія, 2-1, огляд матчу, 1/2 фіналу, 17.04.2012 р., виграє, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024