Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 18:29

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 11 » Прем'єр ліга України. 22 тур. Субота, 10.03.2012 р. Перемоги "Шахтаря" та "Чорноморця". ВІДЕО.
23:37
Прем'єр ліга України. 22 тур. Субота, 10.03.2012 р. Перемоги "Шахтаря" та "Чорноморця". ВІДЕО.











   
Іллічівець 1-2 Шахтар

Матч у Маріуполі не порушив традицій протистояння двох команд. «Шахтар» здобув не найважчу перемогу над географічними сусідами. Посприяв цьому швидкий гол у ворота господарів. Після навісу зі штрафного від Фернандіньо по воротах пробивав Едуардо. Рустам Худжамов відбив м’яч перед собою, але Томаш Хюбшман, який прийшов на розіграш «стандарту», на добиванні зіграв бездоганно. Надалі, здавалось, гра йде до другого м’яча у ворота маріупольців. Але його глядачі дочекались тільки після перерви, а протягом усього ігрового часу «гірники» марнували стовідсоткові моменти. Причому лідером за цим показником у матчі виявився Луіс Адріано, який розпочинав поєдинок на лаві запасних.
У другому таймі також недовго довелося чекати влучного удару від гостей. Зі штрафного вдало обвів «стінку» Вілліан. Втім, розкуто догравати «Шахтарю» не дозволив Костянтин Ярошенко. Йому вдався найкрасивіший гол дня − впритул з дальньою «стійкою» з-за меж штрафного майданчика. Таким чином, «Іллічівець» підтримав і свою частку традицій в іграх проти «Шахтаря». Приазовці забивають щосезону хоча б один гол у ворота іменитих земляків, а матч першого кола донеччани виграли «насухо» (3:0). Чверть ігрового часу, що залишалась, пройшла без істотних загроз перемозі чинного чемпіона.

0-1 Хюбшман (6 хв.)
0-2 Вілліан (55 хв.)
1-2 Ярошенко (68 хв.)

Огляд матчу




    
Дніпро 1-1 Ворскла

Напередодні зустрічі стало відомо, що колишній полтавчанин Денис Кулаков не лише не зіграє проти рідної команди, але й пропустить внаслідок важкої травми найближчі півроку. Проте інший «виходець» з «Ворскли» Сергій Кравченко відіграв одну з ключових позитивних ролей у складі «Дніпра». Справа у тому, що і антигероїв у господарів у цей вечір вистачало. Зокрема, ще у першій половині матчу дніпропетровці заробили 4 жовті картки. Всього їх було у пасиві команди 6 і вилучення Дерека Боатенга за відверту грубість спочатку в ігровому моменті проти Ахмеда Янузі, а потім і після свистка арбітра по відношенню до Романа Безуса. Між іншим, у небагатому на події першому таймі саме Боатенг втратив нагоду відкрити рахунок, але вихід сам на сам завершив ударом у голкіпера «Ворскли».
У другому таймі молодий Олексій Казаков все ж допустив результативну помилку, вибивши м’яч після навісу Дениса Олійника просто на Кравченка − гол у падінні своїм колишнім партнерам. Надалі «Дніпро» заграв більш розкуто, але «Ворскла» не змирилась з поразкою, дочекавшись свого шансу. Зусиллями Безуса був створений гольовий епізод, який не за правилами перервав Євген Шахов. Він зіграв у ноги Євгену Будніку. З пенальті Янузі вкотре був точним − 1:1. Потім господарі залишились у меншості, але саме тоді вони активно атакували. Зокрема, Матуес навіть «потурбував» стійку чужих воріт. Але нічийний рахунок не змінили і 10 доданих хвилин Дмитром Жуковим (через те що дніпропетровські фанати заважали деякий час безпечному проведенню зустрічі).

1-0 Кравченко (50 хв.)
1-1 Янузі (77 хв. - пенальті)

Огляд матчу





    
Волинь 0-2 Чорноморець

Лише кілька перших хвилин справжніми господарями виглядали лучани. І Дмитро Безотосний рятував партнерів від неприємностей − щоправда, переважно після ударів здалеку. Проте згодом «Чорноморець» адаптувався до умов і все рішучіше став переходити на чужу половину поля. Ближче до перерви «Волинь» просто не встигала за переміщеннями суперників, і число штрафних у бік воріт Віталія Неділька невпинно зростало. Рано чи пізно кількість мала перерости в якість. І це сталось після навісу з лівого флангу Ортеги Рієри, на який своєчасно відгукнувся Леонардо і головою «розстріляв» рамку господарів. За 2 хвилини ця ж пара гравців ледь не повторила успіх, але з гри. Однак вдруге бразильцеві не вдалось святкувати успіх.
«Чорноморець» повністю володів ситуацією і у другому таймі. Особливо помітною була різниця у фізичній готовності до змагань в останні хвилини, коли рахунок був вже 0:2. Ще раз за порушення правил були покарані волиняни. Красивий удар Пабло Фонтанелло досяг мети, незважаючи на відчайдушний стрибок Неділька. Надалі сил команди, що програє, не залишилось ані на конструктивні дії попереду, ані на вчасне повернення до захисту. Але до великого рахунок так і не зріс. «Чорноморець» у лізі найсильніших не пропускає від «Волині» від сезону 2004/2005 рр.

0-1 Леонардо (43 хв.)
0-2 Фонтанелло (61 хв.)

Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 671 | Додав: Yura | Теги: 10.03.2012 р., відео, волинь, огляд матчу, Чорноморець, Шахтар, Субота, 22 тур, Прем'єр ліга України, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024