Привіт   Гость Субота, 27.04.2024, 02:41

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Квітень » 22 » Українська Прем'єр ліга. 28 тур. Субота. 21.04.2012 р. "Шахтар" знов перемагає, а "Оболонь" виборола 1 очко в "Дніпра". ВІДЕО.
11:47
Українська Прем'єр ліга. 28 тур. Субота. 21.04.2012 р. "Шахтар" знов перемагає, а "Оболонь" виборола 1 очко в "Дніпра". ВІДЕО.


  
Шахтар 3-1 Таврія



Чемпіон України у зустрічі проти «Таврії» діяв із натхненням та певним запасом. Особливо це стало помітно на початку другого тайму, коли гості реалізували перший момент після перерви і зрівняли рахунок. Максим Калініченко навісив зі штрафного, а кандидат до національної збірної Антон Шиндер головою пробив повз Андрія Пятова, виявивши свої бомбардирські здібності. За «Шахтар» відзначались також вітчизняні збірники. Швидкий гол на рахунку Євгена Селезньова, який скористався з передачі Даріо Срни та переграв на невеликому клаптику футбольного поля Джаміу Алімі.
Інші голи донеччани приберегли на останні півгодини зустрічі. Внаслідок цього рахунок повністю повторив той, що у першому колі був зафіксований у Сімферополі. Сценарій був таким же, однак до компенсованого часу «Шахтар» справу не став доводити. Переможним голом відзначився Ярослав Ракіцький відмінним ударом з відстані у понад 30 метрів − м’яч від штанги влетів у сітку. А пізніше Селезньов забив свій другий гол − тепер йому асистував Фернандіньо. Таким чином, бомбардир «Шахтаря» має 13 голів у сезоні і ділить у цій суперечці перше місце з волинянином Майконом, який матиме змогу повернути собі лідерство у неділю під час з гри з «Динамо». Таку ж можливість отримають і кияни Андрій Ярмоленко та Браун Ідейе.

1-0 Селезньов (17 хв.)
1-1 Шиндер (47 хв.)
2-1 Ракіцький (60 хв.)
3-1 Селезньов (69 хв.)

Огляд матчу


 


   
Дніпро 2-2 Оболонь

Досі «Дніпро» вдома проти «Оболоні» мав стовідсотковий показник. І ось перше очко киян, а голів забили вони на чужому полі рівно стільки, скільки за 5 попередніх зустрічей. На нинішній результат значним чином вплинуло вилучення Матеуса. Бразилець ненавмисно, проте дуже небезпечно атакував Костянтина Махновського, і господарі майже всю гру провели у меншості. До речі, голкіпера «пивоварів» довелось міняти, і на останній рубіж вийшов Ігор Березовський, який був основним гравцем до зимової перерви. Такі події дещо вирівняли шанси суперників, і дніпропетровці заволоділи ініціативою ближче до перерви, але на відпочинок команди пішли без забитих м’ячів.
Рахунок відкрила «Оболонь», майстерно використавши контратаку. Пасом справа Сергій Сібіряков, який повернувся на поле і одягнув звичну капітанську пов’язку, асистував Борисові Баранцю. «Дніпро» під зливою знайшов додаткові сили, затиснувши киян біля їхніх воріт. Наслідком цього стали 2 голи. Євген Коноплянка продемонстрував індивідуальну майстерність з несильним завершальним ударом. Потім Роман Зозуля був збитий Вадимом Сапаєм, і той же Коноплянка реалізував 11-метровий штрафний удар. Тепер вже настала черга «Оболоні» відіграватись. Сібіряков влучив у поперечину, а завершальний штурм призвів до низки кутових. Останній шанс і використав Андрій Гурський − другий гол у матчі гостей подарував їм таке дорогоцінне турнірне очко.

0-1 Баранець Б. (55 хв.) 
1-1 Коноплянка (67 хв.) 
2-1 Коноплянка (79 хв. - пенальті) 
2-2 Гурський (90+3 хв.) 

Огляд матчу


 

   
Кривбас 1-2 Металург

Невдалі виступи «Кривбаса» продовжуються. Черговим, хто скористався таким станом речей, став «Металург». Донеччани продовжують суперечку за високі місця, зберігаючи надію після очкових втрат конкурентів навіть на 4 місце. У рівній грі за першу 45-хвилинку суперники створили обмаль реальних гольових нагод. Серед них варто відзначити вихід сам на сам Іржі Єслінека. Для нього побачення з Олександром Бандурою організували Валерій Федорчук та Сергій Самодін, однак чех у ближньому бою не переграв голкіпера гостей.
Другий тайм подарував більше подій. Щоправда, кожен з голів став наслідком помилок команд, що захищались. Спочатку звичайний прорив Геворга Казаряна вже у власній карній площі не за правилами перервав Кирило Петров, а пенальті забив Велізар Дімітров. Потім черга з кількох взаємних неточних передач стала приводом для Даріяна Матіча наважитись на удар без підготовки, і м’яч влетів низом у дальній кут воріт «Металурга». Невдовзі господарі залишились у меншості після незрозумілих дій Саші Баліча, який отримав дві жовті картки за 2 хвилини. З останнім голом у матчі донеччанам пощастило ще більше. За великої кількості гравців поблизу воріт Дениса Бойка трапився рикошет від невдахи матчу Петрова, і автогол приніс 3 очки гостям. «Кривбас», як і раніше, за 8 весняних турів набрав тільки 2 очки, що призвело після матчу до заяви Юрія Максимова про власне звільнення.

0-1 Дімітров (53 хв. - пенальті)
1-1 Матіч (73 хв.) 
1-2 Петров (82 хв. - автогол) 

Огляд матчу


 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 494 | Додав: Yura | Теги: 28 Тур, відео, Дніпро, огляд матчу, 21.04.2012 р., Оболонь, Шахтар, Субота, Українська Прем'єр ліга, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024