Привіт   Гость Вівторок, 16.04.2024, 11:43

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 24 » Прем'єр ліга України. 24 тур. Субота, 24.03.2012 р. "Металіст" програє і, мабуть, завершує боротьбу за чемпіонство. ВІДЕО.
22:25
Прем'єр ліга України. 24 тур. Субота, 24.03.2012 р. "Металіст" програє і, мабуть, завершує боротьбу за чемпіонство. ВІДЕО.



    
Арсенал 4-2 Металіст

Нещасливим виявилось число 13 (мова про безпрограшну серію харків’ян на виїзді), оскільки 14-й раз поспіль не програти на виїзді команді Мирона Маркевича не судилось. Перший тайм завершився дещо нелогічно. Значно гостріше діяв «Металіст», однак Джонатан Крістальдо не одну атаку партнерів «поховав» на завершальній стадії. А от «Арсенал» вдало розпорядився стандартним положенням. Подачу кутового «другим темпом» реалізували Артем Старгородський та Олександр Ковпак, який виграв «другий поверх» у свого колишнього одноклубника по «Таврії» Едмара − 1:0.
З кращим настроєм після перерви вийшли господарі і швидко закріпили перевагу, причому також гольове чуття не підвело Ковпака (цього разу йому асистував Володимир Польовий). Нічого не загрожувало «канонірам», окрім самозаспокоєності. Але відчувши цю слабкість, «Металіст» продемонстрував високий клас і за лічені хвилини зрівняв рахунок. Швидкий прохід Себастьяна Бланко аргентинець завершив ефектним перекиданням м’яча над Сергієм Погорілим. А одну з наступних атак Андрій Богданов перервав рукою, хоча Хавьєр влучно пробивав по воротах. З пенальті він же спокійно переграв голкіпера киян. На хвилі успіху «Металіст» міг виходити вперед, але Марко Девіч направив м’яч у хрестовину воріт. За це «Арсенал» покарав суперника, забивши за останню 10-хвилинку двічі. Олександр Кобахідзе зумів примусити капітулювати Владіміра Дішленковіча з гострого кута, а потім Флорін Шоава ударом головою поставив переможну крапку у зустрічі − 4:2.
Тепер «Металіст» відстає вже на 7 очок від другого місця, а «Арсенал» зміцнив позицію у боротьбі за путівку до єврокубків.

1-0 Ковпак (34 хв.)
2-0 Ковпак (49 хв.)
2-1 Бланко (73 хв.)
2-2 Хавьєр (77 хв. - пенальті)
3-2 Кобахідзе (84 хв.)
4-2 Флореску (86 хв.)

Огляд матчу



   
Дніпро 3-1 Зоря

Дніпропетровці зуміли перебороти себе у світлі серії невдалих результатів навесні, а також «Зорю», у якої було взято реванш за поразку у першому колі. До перерви опоненти мали приблизно однакову кількість нагод вийти вперед. У гостей ініціатором більшості атак був Ілля Галюза, однак зусилля його та партнерів часто псувались на завершальній стадії, адже щастя відвернулось від Джаби Ліпартії та Лакі Ідахора. Дніпропетровці не менше були близькі до голу, але Дмитро Козаченко зреагував на підступний удар Романа Зозулі, а Євген Коноплянка зі штрафного струсонув поперечину. І все ж перед свистком на відпочинок Котоноплянка та Руслан Ротань удвох виявили повне порозуміння, і капітан господарів, який вже відбув дискваліфікацію, красиво у падінні забив гол.
Другий тайм був менш видовищним, але більш результативним. Спочатку команди використали грубі помилки суперників. Після штрафного Сергія Кравченка Нікола Ігнатєвіч зрізав м’яч за спину Козаченку. А його колега Ян Лаштувка зазнав пошкодження, давши змогу проявити себе Антону Каніболоцькому. Молодому голкіперу завадив відстояти «на нуль» Іван Стрініч. Хорват «організував» вихід Івану Родічу та Галюзі вихід на воротаря своєї команди. Символічно, що найактивніший у луганців був саме український півзахисник - він і скоротив рахунок − 2:1. Останнє слово було за «Дніпром», гравці якого результативно завершили контратаку на останній хвилині − Денис Олійник не схибив у простій ситуації.

1-0 Ротань (45 хв.)
2-0 Ігнатьєвіч (71 хв. - автогол) 
2-1 Галюза (83 хв.) 
3-1 Олійник (90+5 хв.) 

Огляд матчу


    
Металург 2-0 Оболонь

Донецький колектив продовжив серію вдалих ігор вдома у поточному сезоні. Для «Оболоні» візити до «Металурга» вже стали неприємною традицією. Хоча тепер «пивовари» уникли (на відміну від двох попередніх приїздів) великої поразки, однак, по-перше, все ж були близькі до цього, а, по-друге, і рахунок 0:2 для столичного колективу є найгіршим на чужих полях після 3-го туру. Поєдинок засвідчив нерівність сил. Киянам відверто не вистачало лідера своїх атак Олександра Мандзюка. Футболістам, які були покликані його замінити, іноді просто не вистачало досвіду, і вони гальмували розвиток комбінацій.
Цілком ймовірно, що «Металург» міг би зіграти сильніше, але й двох м’ячів їм цілком вистачило, щоб завоювати не найскладніші 3 очки. Донеччани забивали по разу у кожному з таймів. Спершу майстерність Миколи Морозюка при виконанні штрафних ударів призвела до непорозуміння між Костянтином Махновським і Андрієм Корнєвим. Від спини останнього м’яч пострибав у сітку, а Олександр Воловик лише проконтролював цей процес − 1:0. Після перерви господарі мали кілька нагод, щоб збільшити перевагу, але тільки Соаресу вдалось випередити Андрія Конюшенка і замкнути простріл Джордже Лазіча. Потім Карлен Мкртчян та Велізар Дімітров майже чисто виходили «на побачення» з Махновським, але голкіпер «Оболоні» більше не пропустив.

1-0 Корнєв (25 хв. - автогол)
2-0 Соарес (56 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 540 | Додав: Yura | Теги: 24.03.2012 р., відео, арсенал, огляд матчу, 24 Тур, Металіст, Субота, Прем'єр ліга України, голів, програє | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024