Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 21:50

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 4 » Прем'єр ліга України. 21 тур. Субота, 03.03.2012 р. ВІДЕО.
00:08
Прем'єр ліга України. 21 тур. Субота, 03.03.2012 р. ВІДЕО.












   
Зоря 5-1 Карпати

Відкриття оновленого стадіону «Авангард» зібрало багато глядачів на трибунах. І прихильники луганців стали свідками справжнього свята, яке було подаровано «Зорею». Початок зустрічі проходив на зустрічних курсах з доволі великою кількістю помилок в обох команд. Господарів поля можна було зрозуміти, адже у їхньому стартовому складі вийшло одразу 7 зимових новачків. У той же час Володимир Шаран ризикнув виставити лише двох таких футболістів. Хвилювання швидше минуло у «Зорі» - її перевага ставала все відчутнішою, і перший гол Микити Каменюки виглядав цілком закономірно: він завершив атаку з лівого флангу і останнім пасом головою Лакі Ідахора.
Лише 5 хвилин другого тайму «Карпати» диктували умови гри, але за цей час нічого суттєвого не встигли зробити. Натомість луганці одразу перейшли до справи. Блискучою передачею Іллі Галюзи скористався Каменюка − другий гол капітана у матчі. До великої перевагу партнерів збільшив Іван Родіч, для чого продемонстрував індивідуальну майстерність. Помилкою Грегора Балажіца скористався Каменюка, спрямувавши м’яч у порожні ворота − 4:0 і другий хет-трик сезону Прем’єр-ліги. Надзвичайно ефектно виглядало і останнє взяття воріт Мартіна Богатінова. Галюза розпочав і завершив комбінацію, а асистував йому Родіч. Львів’яни зуміли скоротити рахунок. Логічно, що автором голу престижу став Олександр Гладкий, який протягом зустрічі найбільш вперто шукав шляхи до чужих воріт.


 1-0 Каменюка (25 хв.) 
 2-0 Каменюка (54 хв.) 
 3-0 Родіч (60 хв.) 
 4-0 Каменюка (65 хв.) 
 5-0 Галюза (80 хв.) 
 5-1 Гладкий (87 хв.) 

Огляд матчу


 

    
Олександрія 0-1 Волинь

Програла і колишня команда Володимира Шарана. У дуелі двох тренерів-новобранців успіх був на боці Анатолія Дем’яненка. Причому посміхнулась Фортуна «Волині» на 90-й хвилині, коли двоє свіжих гравців, які вийшли на заміну, організували переможний гол. Шумахер підхопив м’яч, який необачно залишив захисник господарів, а Євген Павлов низом пробив у правий від себе кут. До того епізоду глядачі побачили два різні тайми. У першій половині гри лучани, звичний осінній склад яких наставник залишив майже без змін, відверто перегравав олександрійців. Після перерви вже господарі були ближчими до взяття воріт.
Ініціатором більшості нагод біля чужих воріт був капітан «Волині» Олександр Пищур, який вкотре повернувся до цього клубу. На фоні великої активності гостей, «Олександрія» також мала один, але стовідсотковий момент. У ньому від удару Сергія Старенького лише поперечина врятувала Віталія Неділька. Перерву краще використав Леонід Буряк, і його підопічні заграли швидше та різноманітніше. Однак на заваді реалізації стала постійна невлучність нового форварда команди Дімітара Макрієва. Болгарин мінімум чотири рази мав відкривати рахунок, але одного разу суперника виручив голкіпер, в інших випадках удари були занадто неточними. За таку марнотратність Павлов і покарав «Олександрію» перед фінальним свистком.

 0-1 Павлов (90 хв.) 


Огляд матчу



   
Чорноморець 1-0 Іллічівець

Це була перша перемога одеситів на новому стадіоні. Далася вона вкрай важко, але знову виграла та команда, яка була активніша та наполегливіша на чужій половині поля. Могли господарі зекономити власні нерви, аби реалізували пенальті ще у першому таймі. Сутичка Миколи Іщенка та Віталія Балашова на лінії карного майданчика завершилась падінням атакуючого гравця. Арбітр-дебютант матчів подібного рівня Костянтин Труханов призначив пенальті. До м’яча підійшов Лучіан Буржужан і спрямував його у стійку воріт.
Другий тайм містив у собі ще більше подій дисциплінарного характеру. Загальне число жовтих карток сягнуло 11-ти, дві з яких ставали для порушників другими у матчі. Спочатку за симуляцію Балашова господарі залишились у меншості. За 6 хвилин вже Руслан Фомін грубо на фланзі зіграв проти Леонардо і також достроково залишив поле. Причому це порушення було особливо прикрим, адже штрафний удар після нього призвів до взяття воріт Рустама Худжамова. Навіс Сергія Політила головою у власні ворота зрізав Ігор Чайковський. У час, що залишався, було кілька спроб з боку «Іллічівця» врятувати становище, але ні Давід Таргамадзе, ні Адріан Пуканич (двічі) своїми моментами не скористались. Результат зустрічі призвів до рокіровки команд, і тепер вже «Чорноморець» замикає десятку кращих.


 1-0 Чайковський (74 хв. - автогол) 

Огляд матчу


 


    
Металіст 1-0 Оболонь

Певні перестановки у складі «Металіста» у порівнянні з матчами Ліги Європи УЄФА не можуть бути виправданням за доволі бліду гру. Принаймні, на фоні одного з лідерів австрійської Бундесліги аутсайдер вітчизняної Прем’єр-ліги виглядав навіть привабливіше. «Оболонь» не лише вміло захищалася, але ні в якому разі не грала на відбій. Більш того, центрального захисника харків’ян Андрія Березовчука сміливо можна назвати одним з героїв матчу − так часто йому доводилось виправляти огріхи партнерів по команді. За статистичними показниками перевага все ж була у господарів, але її ще потрібно було довести.
Другий тайм господарям вдався значно краще, але бездоганно діяв у кількох епізодах Костянтин Махновський, голкіпер-дебютант «пивоварів». Зокрема, він у ногах Тайсона перервав вихід бразильця сам на сам, а невдовзі неймовірним чином зреагував на «постріл» головою впритул від Джонатана Крістальдо. І все ж остання компенсована хвилина стала у пригоді «Металісту». Марко Девіч заробив штрафний удар. Навіс зі «стандарта» від Хавьєра захисники винесли, але прямо під удар Сергію Пшеничних, який був випущений Мироном Маркевичем на останні 10 хвилин. Удар захисника з лінії штрафного майданчика приніс харків’янам 3 очки. Місця суперників після звітної зустрічі залишаються без змін.

1-0 Пшеничних (90+5 хв.)

Огляд матчу


 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 761 | Додав: Yura | Теги: 21 Тур, огляд матчу, 03.03.2012 р., Субота, Прем'єр ліга України, голів, відео | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024