Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 03:31

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 5 » Прем'єр ліга України. 21 тур. Неділя, 04.03.2012 р. ВІДЕО.
00:29
Прем'єр ліга України. 21 тур. Неділя, 04.03.2012 р. ВІДЕО.












   
Ворскла 2-1 Кривбас

У даному матчі на дві команди у стартових складах був лише один новачок, що досить незвично як для першого матчу року. До того ж дебютантом став не придбаний гравець «Ворскли», а власний молодий вихованець − голкіпер Олексій Казаков. Бойове хрещення він пройшов вдало, не раз серйозно вступаючи у гру. При цьому помилився 21-річний гравець лише раз, коли Павло Ребенок вчасно виявився на підстраховці. А пропущений м’яч незадовго до фінального свистка не має провини воротаря, та й на переможний рахунок для полтавчан він вплинув не суттєво. Гол престижу для «Кривбаса» забив Сергій Самодін, використавши закидання з боку Валерія Федорчука.
Після першого тайму важко було очікувати одразу трьох результативних ударів у другій половині матчу. Однак досить швидко постійні переміщення заплутали захисників гостей настільки, що після прострілу Івана Кривошеєнка Уча Лобжанідзе вибив м’яч просто на Ребенка, у якого вийшов прицільний удар у ближню «дев’ятку». Витримавши серію атак у відповідь, де найрішучішим виглядав Младен Бартуловіч, «Ворскла» у своїй атаці заробила пенальті. Роман Безус був збитий Федорчуком. З «позначки» Ахмед Янузі збільшив рахунок, а подвійної переваги полтавчанам вистачило на останні 10 хвилин. Успіх підопічних Миколи Павлова помітно наблизив їх до групи команд, що виборюють місця у «зоні єврокубків».

1-0 Ребенок (51 хв.)
2-0 Янузіі (80 хв. - пенальті)
2-1 Самодін (89 хв.)

Огляд матчу


 


   
Шахтар 1-1 Дніпро

Дніпропетровці зіштовхнулись з серйозними кадровими питаннями, викликаними низкою травмованих та дискваліфікованих гравців. Тому у заявці на матч замість дозволених 18-ти футболістів значилось лише 15. Зважаючи на це, нічию у Донецьку можна прирівняти до перемоги. Перший тайм варто розділити на дві частини − до першого голу та після нього. Відчутна територіальна перевага «Шахтаря» тривалий час не втілювалась у регулярні небезпечні моменти. Натомість «Дніпро» зумів відзначитись першим. Після пасу Євгена Коноплянки м’яч опинився у Матеуса, якому допоміг рикошет від Даріо Срни − хорват кинувся у підкат перед бразильцем − 0:1.
Решта першої половини зустрічі пройшла під неймовірний акомпанемент щохвилинних загроз для воріт Яну Лаштувки. Дивом не забивали Алекс Тейшейра, Луіс Адріано та Генріх Мхітарян. Але останній таки домігся свого, завершивши чергову швидку комбінацію партнерів, і на перерву суперники пішли за нічийного рахунку. У другому таймі від «Дніпра» глядачі побачили менше активності з м’ячем, однак більше дисциплінованості на своїй половині поля. Тому Лаштувці тепер було вже легше. Ситуація загострилась, коли після штовханини арбітр зустрічі Віктор Швецов роздав кілька жовтих карток, і одна з них виявилась другою для Віталія Мандзюка. Тому компенсовані 6 хвилин гості догравали у меншості, але із завданням-мінімумом на матч впорались.

0-1 Матеус (30 хв.)
1-1 Мхітарян (40 хв.)

 Огляд матчу




   
Динамо 1-0 Арсенал

Вже перший матч Епіцентр Чемпіонату України на НСК «Олімпійський» зібрав рекордну аудиторію для нинішнього сезону. Київське дербі виправдало сподівання глядачів, що прийшли на трибуни. Ще у першому таймі обидві команди мали прекрасні нагоди для взяття воріт, але неточність призвела до того, що з 12-ти ударів по різних воротах точним був лише один. Це Олег Гусєв не зумів переграти Євгена Боровика. У решті моментів влучність зраджували атакуючим гравцям. Гострішими були господарі, але Браун Ідейе та Артем Мілевський залишили інтригу невирішеною.
Зламним моментом поєдинку стало рішення Юрія Сьоміна посилити гру, випустивши Олександра Алієва. Вже за 8 хвилин свого перебування на полі майстер дальніх ударів нагадав про своє вміння. Він отримав пас від Мілевського у 30-ти метрах від воріт, але ця відстань не завадила стати йому героєм зустрічі. Стовідсоткових моментів відігратись у «канонірів» не було. Лише кілька спроб з-за меж штрафного майданчика ставали здобиччю Олександра Шовковського. А «Динамо» краще могло використати розріджений простір, однак другого голу вболівальники не дочекались.

1-0 Алієв (65 хв.)

Огляд матчу


 


   
Таврія ?-? Металург

Згідно з рапортом арбітра матчу Андрія Кузьміна, останній поєдинок 21-го туру не був проведений у зв’язку з незадовільним станом футбольного поля.

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 750 | Додав: Yura | Теги: 21 Тур, огляд матчу, Неділя, Прем'єр ліга України, голів, відео, 04.03.2012 р. | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024