Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 12:54

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 5 » Українська молодь несподівано програла в Литві. 04.06.2012 р. ВІДЕО.
15:13
Українська молодь несподівано програла в Литві. 04.06.2012 р. ВІДЕО.

  


Литва U21  1-0 Україна U21








Пропустивши швидкий гол, молодіжна збірна України так і не змогла врятувати матч проти Литви, хоча й діяла більшу частину матчу в більшості. Відтак, синьо-жовті залишились на четвертій сходинці в другій групі кваліфікації чемпіонату Європи-2013, маючи мізерні шанси на вихід в наступний раунд.
Вражаюча перемога над Швецією в попередньому турі з рахунком 6:0, здавалось, дозволила синьо-жовтим, котрі украй невдало почали цикл, повернутись у когорту претендентів на вихід з групи. Однак, як виявилось, такий результат зіграв на старті поєдинку з Литвою із підопічними Павла Яковенка злий жарт. Гості розпочали гру недостатньо зібрано, за що поплатились уже на третій хвилині. Неймовірний рейд Велюліса Ернестаса продовжився пасом на Тадаса Еліошюса й точним ударом останнього в дотик - 1:0.
Українці довго не могли прийти до тями після такого ляпасу - комбінаційна гра у них не надто клеїлась, численні удари летіли мимо або в руки голкіперу. Утім, тиск гості посилювали постійно, і зрештою литовці почали все частіше помилятись. У тому числі їхні похибки виливались у порушення правил, в чому особливо відзначився Кароліс Ярмалавічюс. Захисник прибалтів уже на 42-й хвилині заробив другу жовту картку й залишив свою команду в меншості.
Після перерви підопічні Яковенка несамовито атакували, мали безліч кутових та ударів по воротах. А от небезпечних моментів у їхньому виконанні відверто бракувало. До реальних нагод можна зарахувати спробу Віталія Каверіна: на 60-й хвилині голкіпер неймовірним чином парирував його удар з льоту метрів з восьми. Був чудовий шанс і в Пилипа Будківського, однак, опинившись на ударній позиції в якихось семи метрах від воріт, нападник "Іллічівця" забарився й втратив м'яча. А наприкінці Андрій Богданов не реалізував вихід один на один.
Відтак, українці на п'ять очок відстають від Швеції та на вісім - від Словенії, котра зіграла на один матч більше. Наступний поєдинок команда Павла Яковенка проведе у Фінляндії 9 червня.

1-0 Еліошюс (3 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 577 | Додав: Yura | Теги: 04.06.2012 р., молодь, відео, литва, україна, огляд матчу, несподівано, програла, Українська, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024