Привіт   Гость Неділя, 28.04.2024, 11:27

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Вересень » 16 » Українська Прем'єр ліга. 10 тур. П'ятниця 16.09.2011 р. Волинь ніяк не може обіграти металургів на своїму полі.
21:36
Українська Прем'єр ліга. 10 тур. П'ятниця 16.09.2011 р. Волинь ніяк не може обіграти металургів на своїму полі.
   
Волинь 0-2 Металург

Представники Донбасу продовжили приємну для себе традицію в іграх проти «Волині», яка вдома за 6 очних зустрічей набрала єдине очко. Більша активність лучан не стала запорукою успіху. У першому таймі господарі лише символічно загрожували чужим воротам. «Металург» не так часто йшов уперед, однак співвідношення гостроти, створеної суперниками, робить можливим стверджувати про логічність голу у ворота Всеволода Романенка, який вперше зайняв останній рубіж «Волині». Нехай навіть Вячеслав Чечер і забивав головою після кутового, коли Андрій Гринченко не виконав своєї функції на ближній стійці воріт.
Значно націленіше заграла «Волинь» у другому таймі, і гості на певний час просто загубились на своїй половині поля. На їхнє щастя на повну потужність заграв Олександр Бандура, рятуючи після підступних ударів Гобера та Майкона. Останній ще кілька разів не влучав у ціль з мінімальної відстані − це був явно не день кращого на сьогодні бомбардира Епіцентр Чемпіонату України. За таку нерозважливість «Металург» покарав лучан, забивши на контратаці. Другий гол на рахунку Геворга Казаряна, котрого на зручну позицію вивів Микола Морозюк. Залишалось грати 10 хвилин, і вони стали святом відкритого футболу − лише диво дозволило залишити цифри 0:2 на табло незмінними.

0-1 Чечер (41 хв.)
    0-2 Казарян (80 хв.)

Огляд матчу


Переглядів: 615 | Додав: Yura | Теги: 0-2, волинь, П'ятниця, огляд матчу, Відео голів, Металург Д., 16.09.2011 р., Українська Прем'єр ліга, 10 тур | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024