Привіт   Гость Субота, 04.05.2024, 06:16

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 7 » Українська Прем'єр ліга. 23 тур. "Запорожці" здобувають п'яте очко. 06.04.2013 р. ВІДЕО.
10:22
Українська Прем'єр ліга. 23 тур. "Запорожці" здобувають п'яте очко. 06.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Металург З. 0-0 Арсенал









Запорізький матч за своїм характером рівної боротьби був схожий на маріупольський, але тут суперники перебували у менш привабливому становищі. Біля кожних воріт час від часу виникало щось схоже на гольові моменти, але голкіперам не доводилось скаржитись на велику кількість роботи або надто підступні удари. У господарів здалеку влучно пробив Бесарт Ібраїмі, Сергій Рудика був ще більш наполегливим, однак без завершальної стадії. За киян найближчим до голу був колишній запоріжець Володимир Аржанов, але і в нього не складалось відкрити рахунок.
Трохи більш жвавим вийшов другий тайм, але здебільшого виконавська майстерність не дозволяла сподіватись на результативний футбол. Все йшло до того, що долю зустрічі може вирішити один момент. Таких епізодів у кожної зі сторін було по одному, але реалізація підвела і Рудику, і Майкла Одібе. Перший перекидав м’яч через Віталія Руденка, і шкіряна куля пройшла у лічених сантиметрах від цілі. Натомість нігерієць з «Арсенала» спрямував сферу у бокову стійку. Столична команда одного разу почала святкувати гол, але перед цим з боку Аржанова судді зафіксували порушення правил.


Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 464 | Додав: Yura | Теги: тур, 06.04.2013, запорожці, Прем'єр, ліга, очко, Українська, п'яте, 23, здобувають | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024