Привіт   Гость Неділя, 08.09.2024, 03:14

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 16 » Українська Прем'єр ліга. 21 тур. Запорожці здобули своє четверте очко. 15.03.2013 р. ВІДЕО.
14:40
Українська Прем'єр ліга. 21 тур. Запорожці здобули своє четверте очко. 15.03.2013 р. ВІДЕО.
 
Металург З 1-1 Карпати









Незважаючи на різні здобутки у попередніх матчах, саме Сергій Зайцев не став змінювати склад, довіряючи тим футболістам, які програвали. Хіба що вчора заявлений Лібор Грдлічка зі Словаччини зайняв місце у воротах господарів. «Карпати» мали як вимушені втрати (за день до гри прийшла звістка про дискваліфікацію Ігоря Пластуна), так і з ініціативи тренера, адже Олександр Гладкий залишився у Львові без пояснень наставника. Довіру Ніколая Костова сповна використав Михайло Кополовець, який в оточенні трьох захисників зумів провести швидкий гол, скориставшись передачею з правого флангу від Марселіньо. Близький був до подвоєння рахунку Муртаз Даушвілі, однак голкіпер-дебютант почав себе проявляти з кращого боку. Запоріжці не розгубились, а один з численних кутових призвів до м’яча у відповідь. Навіс Жуніора допоміг Матеусу забити головою, перестрибнувши захисників та Романа Мисака.
У другому таймі «Металург» завівся, відчувши сили та впевненість після першого весняного голу. Тому більшу частину часу вже господарі провели в атаці, але до реальних моментів доходило не так часто. Євген Пісоцький пробивав з «другого поверху», але досяг лише кутового. Ще кілька загроз йшли саме від стандартних положень, втім вдруге гості не пропустили. Власне, як і «Металург», хоча у компенсований час було гаряче у володіннях Грдлічки. Семір Штіліч з гострого кута не влучив у рамку воріт, а от Тарас Завійський, якому не виповнилось й 18-ти років, міг стати героєм зустрічі. Та побачення з воротарем «Металурга» він програв. Таким чином, нічия у дощову погоду стала закономірним підсумком.

0-1 Кополовець (10 хв.)
1-1 Матеус (31 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 466 | Додав: Yura | Теги: тур, 21, четверте, відео, запорожці, Прем'єр, 15.03.2013, ліга, очко, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024