Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 09:44

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Квітень » 17 » Українська Прем'єр ліга. 27 тур. Понеділок. 16.04.2012 р. "Карпати", "Таврія" та "Шахтар" перемагають. ВІДЕО.
09:35
Українська Прем'єр ліга. 27 тур. Понеділок. 16.04.2012 р. "Карпати", "Таврія" та "Шахтар" перемагають. ВІДЕО.


 
Зоря 1-5 Шахтар


Положення «Зорі» ускладнилось не лише поразкою від чемпіона, але й зафіксованим рахунком, адже підопічні Юрія Вернидуба суттєво погіршили різницю забитих та пропущених м’ячів, а саме цей фактор може стати вирішальним у визначенні підсумкових місць сезону. «Шахтар» не став відкладати вирішення долі зустрічі у Луганську на потім, і вже до перерви забив 3 м’ячі без відповіді. При цьому ефективність ударів гостей в отвір воріт була стовідсотковою, тоді як Андрій Пятов відводив загрози у своїх володіннях, а ще раз лише неузгодженість Павла Худзіка та Івана Родіча не дозволила «розстріляти» впритул «рамку» донеччан.
Відкрив рахунок Генріх Мхітарян, замкнувши бездоганний простріл капітана − Даріо Срни. Друге взяття воріт Дмитра Козаченка також прийшло з правого флангу «гірників», де після вкидання з ауту справжня бразильська техніка Вілліана дозволила бразильцеві віддати такий пас на співвітчизника Алекса Тейшейру, що тому не було складно провести 7-й гол сезону. Потім був пенальті: Джаба Ліпартія зачепив Мхітаряна, а втретє засмутив заповнені трибуни стадіону «Авангард» Луіс Адріано. Після перерви один з гравців, що вийшов на заміну, скоротив відставання партнерів. Цікаво, що гол зі штрафного Сергія Сілюка став для «Зорі» тільки 8-м за 20 зустрічей проти «Шахтаря». «Гірники» розлютились і відповіли 50-м за цей же період: другий результативний пас у поєдинку від Вілліана і гольовий «дубль» Мхітаряна. А поставив крапку у зустрічі Срна, показавши своє вміння забивати зі штрафних ударів і відкривши лік другої півсотні голів своєї команди у ворота луганців.

0-1 Мхітарян (8 хв.)
0-2 Тейшейра (16 хв.) 
0-3 Адріано (31 хв. - пенальті) 
1-3 Сілюк (72 хв.) 
1-4 Мхітарян (74 хв.) 
1-5 (хв.)

Огляд матчу




 
Карпати 1-0 Волинь

Галицько-волинське дербі його учасники провели в оптимальних складах. Незважаючи на це, гості за всю гру так і не змогли жодного разу потурбувати Мартіна Богатінова. У першому таймі «Волинь» розраховувала лише на контратаки. При цьому бажаних шансів вона не отримала, проте реальних нагод для взяття своїх воріт також не подарувала. Активність Павла Ксьонза, Даніло Авелара та Олександра Гладкого не мала очікуваного ефекту, і нулі на табло після половини зустрічі виглядали цілком логічно.
Характер перших хвилин другого тайму одразу подарував глядачам більше надії, що голи будуть. Справа у тому, що лучани тепер і самі були не проти спробувати організувати щось на чужій половині поля. Щоправда, на протилежній у львів’ян з’явилось більше простору для маневрів. Кілька разів лише повільність Андрія Ткачука не дозволяла нанести прицільний удар. Але саме за його участю трапився рикошет, після якого Гладкий без підготовки з лінії штрафного майданчику направив м’яч у лівий нижній кут воріт Дениса Шеліхова. Цей епізод вирішив долю зустрічі, і «Карпати» одразу піднялись на дві сходинки турнірної таблиці. «Волинь», в активі якої на 6 очок більше, теоретично також не гарантувала збереження місця у Прем’єр-лізі.

1-0 Гладкий (72 хв.)

Огляд матчу


 


 
Таврія 2-0 Чорноморець

Кримчани скористались можливістю зміцнити свої позиції. Незацікавлений у турнірному сенсі «Чорноморець» з перших хвилин кинув сміливий виклик, атакуючи не менше за господарів. Однак спочатку стало зрозуміло, що навіть за рівної кількості наближень до чужих воріт у «Таврії» це виходить значно краще, а вже ближче до закінчення першої половини гри з’ясувалось, що фізичні кондиції одеситів поступаються рівню господарів. Тому нагоди відзначитись були ледь не у половини польових гравців кримської команди. Та до перерви Максим Калініченко зі штрафних, Сергій Назаренко з гри, Антон Шиндер та Марін Любічіч після кутових виявились менш майстерними за Дмитра Безотосного.
Однак після перерви навіть новоспечений капітан «Чорноморця» не зміг завадити Шиндеру забити двічі, що і вирішило долю зустрічі. Нападник «Таврії» кожного разу відзначався головою після навісів з різних флангів. З правого форварду асистував Аніс Буссаіді, з лівого − Франтішек Кубік. Таким чином, Шиндер довів особистий лік у поточному Епіцентр Чемпіонаті України до 10-ти голів, а його команда за втраченими очками випереджає навіть «Дніпро». Щоправда, календар у підопічних Семена Альтмана дещо складніший за конкурентів.

1-0 Шиндер (62 хв.)
2-0 Шиндер (65 хв.)

Огляд матчу


 


  
Металург 1-1 Арсенал

Донеччани не зуміли перервати безвиграшну серію у матчах проти «канонірів», хоча і не програли їм, на відміну від 4-х попередніх зустрічей. Нічия у цій грі виглядає справедливою, оскільки команди обрали приблизно однакову тактику і не хотіли поступатись ініціативою. Щоправда, в окремі періоди ігрового часу вони по черзі були ближчими до успіху. Рівність опонентів підтверджують і голи: вони були забиті один одному внаслідок схожих комбінацій. Першим відзначився «Металург». Велізар Дімітров розрізним пасом у центрі знайшов Соареса, який зумів витончено проштовхнути м’яч повз Сергія Погорілого.
«Арсенал» відігрався ідентично. Виконавцями були відповідно Андрій Богданов та Олександр Кобахідзе. Хіба що Олександр Бандура ціною жовтої картки відтермінував час голу на хвилину, заробивши пенальті у свої ворота. З «позначки» Артем Старгородський не схибив. Другий тайм був не менш видовищним, однак рахунок не змінився. Найближчими до других м’ячів своїх команд були відповідно Микола Морозюк та Леандро. Донеччанин зі штрафного надіслав шкіряну сферу у лічених сантиметрах від «дев’ятки», а бразилець незрозумілим чином з метра не вразив порожні ворота, влучивши у Дениса Голайда. Нічия залишила «при своїх» суперників у боротьбі за 5 місце, а «Таврія» отримала шанс скористатись паралельною втратою заочних опонентів.

1-0 Соарес (32 хв.)
1-1 Старгородський (41 хв. - пенальті)

Огляд матчу


 



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 536 | Додав: Yura | Теги: 27 Тур, Понеділок, Карпати, 16.04.2012 р., відео, огляд матчу, Шахтар, Українська Прем'єр ліга, Таврія, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024