Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 21:59

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Травень » 11 » Українська Прем'єр ліга. 30 тур. 10.05.2012 р. "Шахтар" знову чемпіон, третій раз поспіль. ВІДЕО.
11:01
Українська Прем'єр ліга. 30 тур. 10.05.2012 р. "Шахтар" знову чемпіон, третій раз поспіль. ВІДЕО.


   
Шахтар 3-0 Олександрія


Ніяких перепон на шляху «Шахтаря» до золотих нагород аутсайдер не створив. Концентрація на завданні перемогти призвела до двох голів господарів ще у перші півгодини. Найпомітнішим та найкориснішим гравцем матчу сміливо можна називати Генріха Мхітаряна. Він не лише взяв участь у всіх трьох голах своєї команди, але й працював наче мотор. Хоча рахунок міг відкрити Євген Селезньов вже на першій хвилині, дебютного взяття воріт зустрічі довелось чекати чверть години, коли Мхітарян вивів Вілліана по центру на оперативний простір. Бразилець розібрався з опікунами та елегантно переграв Юрія Паньківа. Подвоїв рахунок вже герой зустрічі, ударом головою завершивши зусилля Дугласа Кости, Вілліана та В’ячеслава Шевчука.
Надалі вже не відчувалось особливого напруження, і після перерви донеччани довели цифри на табло до 3:0. Один з провалів гостей в обороні Мхітарян та Селезньов завершили випадом на одного голкіпера, і партнер подарував можливість нападнику забити 14-й гол сезону і стати переможцем бомбардирської гонки. Щоправда, не одноосібним. А от командні показники «гірників» дозволили на фініші сезону відірватись від основного конкурента і без «золотого матчу» довести свою силу. «Олександрія» не змогла закріпитись у Прем’єр-лізі.

1-0 Вілліан (15 хв.)
2-0 Мхітарян (28 хв.)
3-0 Селезньов (56 хв.)

Огляд матчу




  
Динамо 1-1 Таврія

Майже паралельно з подіями у Донецьку «Динамо» доволі швидко вирвалось вперед. Перехоплення Огнєна Вукоєвіча на чужій половині поля продовжили Андрій Шевченко і Артем Мілевський. Останній був виведений на удар метрів з 20, звідки вразив практично порожні ворота. Продовження такого старту не відбулось. Більш того, форвард гостей Антон Шиндер вийшов сам на сам, і його у кількох метрах за лінією штрафного майданчика збив Максим Коваль − червона картка, і кияни залишаються у меншості.
Кількісні склади суперників стали причиною більш активних дій «Таврії» у другому таймі. Посиленням атаки кримчан став вихід на заміну Максима Фещука. Але рятівником гостей став не він, а Марін Любічіч. Хорват незадовго до фінального свистка з середньої відстані змусив капітулювати Артема Кичака, дебют якого у Прем’єр-лізі «сухим» не виявився. Відзначимо що гол у відповідь стався не без суттєвого рикошету від Євгена Хачеріді. Отже, «Динамо» відстало від чемпіона на 4 очки, а «Таврія» залишилась на 6-й позиції.

1-0 Мілевський (16 хв.)
1-1 Любічіч (88 хв.)

Огляд матчу




   
Дніпро 2-0 Карпати

Традиції останніх років ігор цих двох колективів у Дніпропетровську повністю підтвердились: знову перемога господарів і жодного м’яча у їхніх воротах. Перевага «Дніпра» була доволі помітною протягом усього ігрового часу, але довго господарі не могли влучити у площину воріт. Справжнім лідером у кожній атаці був Євген Коноплянка, який і сам завдавав значного клопоту захисникам «Карпат», і виводив на ударні позиції партнерів, з-поміж яких неодноразово на завершальній стадії з’являвся Роман Зозуля, однак повторити успіх свого попереднього матчу не зумів. Коли на заміну вийшов Денис Олійник, то і він змарнував 2 майже стовідсоткові нагоди ворота «розпечатати» Мартіна Богатінова.
І все ж у середині другого тайму гості не встояли. Переведення Хуанде Рамосом Івана Стрініча спрацювало, і цей хорват перетворив на гол чергову передачу Коноплянки. Щоправда, за кілька хвилин він же побачив перед собою вже третю червону картку сезону. Чисельна меншість «Дніпра» тривала лише хвилину. Майже одразу і захисник львів’ян Грегор Балажіц напрацював на другий «гірчичник». У форматі 10 на 10 господарі забили вдруге. Олійник не міг собі пробачити попередніх помилок і зумів виправитись. Перемога дозволила дніпропетровцям не турбуватись за 4 місце, незалежно від результату зустрічі за участі «Арсенала». А от «Карпати» чекали на звістку з Одеси…

1-0 Стрініч (68 хв.)
2-0 Олійник (87 хв.)

Огляд матчу




  
Чорноморець 1-0 Оболонь

Одесити виявили принциповість і перемогли другого невдаху змагань. Хоча з огляду на результат у Дніпропетровську, перемога з будь-яких рахунком залишала «Оболонь» у класі найсильніших. І у першому таймі гості були набагато ближчі до голу, ніж їхні суперники. Якщо за «Чорноморець» один Віталій Балашов міг реально претендувати на гол, то на протилежній половині поля аналогічних моментів було 4. Це Олександр Мандзюк та тричі Сергій Сібіряков хапались за голову після завершення епізодів. На другу половину поля гостей не вистачило. Тепер вже «пивовари» були рідкими відвідувачами чужої половини поля. А «Чорноморець» наполегливо розхитував чужу оборону. І якщо Елісу Бакаю так і не пощастило відзначитись, то Леонардо один зі своїх останніх виходів все ж завершив голом. Одесити наздогнали «Ворсклу», однак випередити її не змогли. «Оболонь» відстала на 2 очки від рятівного 14-го місця.

1-0 Леонардо (88 хв.)

Огляд матчу


 

  
Кривбас 0-2 Арсенал

Кривріжці продовжили серію невдалих матчів, так і не вигравши у другій частині Епіцентр Чемпіонату України жодного разу. При цьому підопічні Юрія Максимова зайняли досить престижний 10-й рядок турнірної таблиці. Однак об’єктивно «Арсенал» зараз на голову сильніший. Проте довести столичним футболістам це вдалось лише в останню 10-хвилинку, коли одне з порушень правил «Кривбаса» коштувало їм першого голу у власні ворота. Андрій Богданов зі штрафного виявився вправнішим за воротаря Артема Штанька. Закріпив успіх і поставив переможну крапку у матчі Олександр Ковпак − 0:2. «Каноніри» тільки на один пункт відстали від «Дніпра», замкнувши першу п’ятірку.

0-1 Богданов (80 хв.)
0-2 Ковпак (90+3 хв.)

Огляд матчу




  
Ворскла 2-2 Металіст

Поєдинок у Полтаві став найбільш видовищним, попри те, що жоден з учасників не вирішував будь-яких стратегічних завдань. У першому таймі глядачі побачили 3 голи, і кожен з них став наслідком кутових. Так рахунок відкрив головю Олексій Курілов, а харків’яни протягом двох хвилин не лише відновили рівновагу, але й вийшли вперед. За гостей голи з різних кутів воротарського майданчика забивали по черзі Марко Девіч та Сергій Пшеничних. Після перерви «Ворскла» відігралась завдяки автоголу Віталі Бордіяна, який намагався завадити Євгену Селіну відгукнутись на передачу Романа Безуса. Додамо, що на останніх хвилинах більш свіжими виглядали полтавчани, тому їхні прориви (а кожного разу це знову був Безус) переривались з порушеннями правил, які втілились у 2 вилучення для Бордіяна та Едмара. Однак на підсумкову результативну нічию вони не встигли вплинути.

1-0 Курілов (8 хв.)
1-1 Девіч (23 хв.)
1-2 Пшеничних (25 хв.)
2-2 Бордіян (69 хв. - автогол)

Огляд матчу


 

  
Волинь 2-2 Зоря

Ще один поєдинок завершився з ідентичним рахунком. І також суперництво велось за нічим не примітне 12 місце. Після 2-х голів у першому таймі ближчою до нього була «Зоря». Джаба Ліпартія здалеку вперше забив Денису Шеліхову. Згодом Віталій Приндета не зумів у рамках правил зупинити Лакі Ідахора − пенальті. Його впевнено реалізував Ілля Галюза. Ще до перерви внаслідок кутового наполовину відставання скоротив Ігор Скоба − формальним автором гольового пасу став Майкон. А на початку другої половини зустрічі вже сам бразилець забив 14-й раз за сезон. Цього разу він пробив під поперечину з пенальті, коли ззаду не за правилами Нікола Ігнатєвіч атакував Євгена Павлова. Підсумковий результат не засмутив жодну з команд.


0-1 Ліпартія (16 хв.)
0-2 Галюза (37 хв. - пенальті)
1-2 Скоба (40 хв.)
2-2 Майкон (49 хв. - пенальті)

Огляд матчу




   
Іллічівець 2-1 Металург

Головні події регіонального донецького дербі розгорнулись у другому таймі. Нарешті виблиснув Давід Таргамадзе, який після переходу до «Іллічівця» видав найбільш яскраву гру. Він «розпечатав» ворота Олександра Бандури ударом з-за меж штрафного майданчика. Він же міг подвоїти перевагу, однак потурбував стійку, яка прийшла на допомогу голкіперу донеччан. За це гості покарали суперника хорошим ударом Олександра Воловика − 1:1. Матч вже котився до мирного підсумку, як у компенсований час все той же Таргамадзе зблизька використав майстерний пас Дениса Кожанова. Цей результат довгоочікуваний для маріупольців, адже вони востаннє 6 сезонів тому перемагали вдома «Металург».


1-0 Таргамадзе (63 хв.)
1-1 Тищенко (76 хв. - автогол)
2-1 Таргамадзе (90+3 хв.)

  
Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 590 | Додав: Yura | Теги: 10.05.2012 р., чемпіон, динамо, Мететаліст, відео, огляд матчу, Шахтар, 30 тур, Українська Прем'єр ліга, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024