Привіт   Гость Вівторок, 23.04.2024, 09:50

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Травень » 3 » Українська Прем'єр ліга. 29 тур. 02.05.2012 р. "Шахтар" вже майже чемпіон, а "Олександрія" однією ногою в першій лізі. ВІДЕО.
11:15
Українська Прем'єр ліга. 29 тур. 02.05.2012 р. "Шахтар" вже майже чемпіон, а "Олександрія" однією ногою в першій лізі. ВІДЕО.










  
Металіст 1-2 Шахтар

Незважаючи на відсутність 6-ти провідних виконавців, склад «Металіста» аж ніяк не можна було назвати резервним. Хіба що рівноцінної заміни по ходу поєдинку Мирон Маркевич не мав. Однак ті гравці, яким він довірив місце зі стартових хвилин, разом із простою тактикою контратак призвели до першого гола, який досить швидко зробив господарів лідерами рахунку. Хосе Соса чудовим пасом вивів на ударну позицію Себастьяна Бланко, який залишився без опіки. Першим міг розпечатати протилежні ворота Генріх Мхітарян, однак на його спробу Владімір Дішленкович зреагував, а відновив рівновагу Луіс Адріано, коли у схожій ситуації пробив м’яч крізь руки голкіпера суперників.
Майже одразу Ярослав Ракіцький зі штрафного влучив у поперечину, а переможний гол донеччани забили одразу по перерві. Гарматний постріл з 18-ти метрів під поперечину вдався Фернандіньо. Надалі «гірники» необачно відійшли на свою половину поля, однак Марлос та Хосе Соса так і не зуміли врятувати становище господарів. Поразка харків’ян ніяк не може вплинути на їхнє 3 місце, а «Шахтар» тепер знаходиться в одній перемозі від чергового титулу.

1-0 Бланко (11 хв.)
1-1 Адріано (36 хв.)
1-2 Фернандіньо (50 хв.)

Огляд матчу




Зоря 0-0 Динамо

Нищівна поразка луганців з першого кола (1:6) не мала нічого спільного із теперішнім поєдинком. На полі протягом 75 хвилин точилась рівна боротьба. Трохи гостріше діяли кияни, однак «Зоря» першою потурбувала воротаря супротивника. Лакі Ідахор пробив у руки Максиму Ковалю. Відповів Андрій Шевченко ударом у Дмитра Козаченка, який уміло скоротив кут обстрілу. Господарі вправно зуміли відсунути гру від власних воріт, і «динамівці» чимало зусиль витрачали на подолання спротиву у центрі поля. Трохи знітились луганці лише у заключний відрізок гри, коли усією командою перейшли на масований захист. Але сили гостей також виявились не безмежними, і велика кількість помилок у простих ситуаціях стали тому підтвердженням. Найбільш близьким до переможного голу був Андрія Ярмоленко, однак пробив поруч із дальньою стійкою, а Браун Ідейе запізнився на секунду, щоб замкнути політ м’яча.
Цим результатом «Зоря» забезпечила збереження прописки у Прем’єр-лізі за тур до завершення Епіцентр Чемпіонату України. Зі свого боку, «Динамо» зможе розраховувати на продовження чемпіонської гонки лише у випадку власної перемоги над «Таврією», а також втрати очок «Шахтарем» вдома проти «Олександрії».

Огляд матчу



Карпати 2-0 Кривбас

Львівська зустріч тривалий час дуже скидалась на ту, яку показував головний конкурент − «Оболонь». Господарі не так багато разів підходили до воріт Дениса Бойка. «Кривбас» взагалі пасивно провів першу половину гри, діючи за принципом: якщо не пропустимо, то не програємо. Цей план зірвався на початку другого тайму, коли серія помилок, у тому числі, зі створенням штучного офсайду, дозволили Михайлу Кополовцю вийти на ударну позицію і легко переграти воротаря криворіжців. Лише після цього гості трохи схаменулись, пішовши у наступ. Але він не мав завершальних ударів. Натомість одна з тепер вже нечастих відповідей «Карпат» призвела до пенальті. Проходу Павла Ксьонза завадила рука захисника, яка перервала рух м’яча. З «позначки» Олександр Касьян подвоїв перевагу галичан і закріпив команду на 14-й позиції.

1-0 Кополовець (57 хв.)
2-0 Кас'ян (83 хв. - пенальті)

Огляд матчу



  
Олександрія 1-3 Чорноморець

Олександрійці також лише за фантастичних обставин зможуть уникнути пониження у класі, враховуючи суперника в останньому турі, а також різницю забитих та пропущених м’ячів, яка може знадобитись у разі сенсаційної перемоги над «гірниками». А втратили реальні шанси на суперництво із «Карпатами» та «Оболонню» підопічні Андрія Купцова у матчі вдома проти середняка змагань. До того ж господарі зуміли провести швидкий гол, який не допоміг їм у здобутті підсумкового результату. Навіс Андрія Запорожана використав головою Вячеслав Шевченко і забив свій перший гол у Прем’єр-лізі. Однак навіть лідерство у рахунку тривало кілька хвилин.
Відновив рівновагу албанець Еліс Бакай, який встиг досить швидко адаптуватись до українського футболу і забив вже не вперше. Причому взяття воріт дуже скидалось на те, що глядачі побачили кількома хвилинами раніше. Ще до перерви Віталій Балашов промчав лівим флангом, відпасував у центр на Леонардо − і 1:2 без перешкод з боку господарів. На останній хвилині тайму Євгеній Зубейко міг забити третій гол гостей, однак на заваді йому стала стійка воріт. І все ж третій м’яч влетів у ворота Юрія Паньківа. Це Бакай «обікрав» Ігоря Чередниченка та спокійно пробив у ближній кут. Додамо, що господарі завершували зустріч у меншості. Ян Кралік за 5 хвилин після виходу на заміну отримав два попередження, чим майже перекреслив шанси партнерів хоча б на нічию.

1-0 Шевченко (6 хв.)
1-1 Бакай (11 хв.)
1-2 Леонардо (38 хв.)
1-3 Бакай (59 хв.)

Огляд матчу




 
Оболонь 0-0 Іллічівець

Вкотре кияни стають заручниками ситуації з форвардами. Батіста отримав напередодні травму, а Олександр Мандзюк виявився не готовим провести на полі всі 90 хвилин, тому лише вийшов на заміну. Поєдинок пройшов з приблизно рівними шансами на успіх і з малою кількістю гольових нагод. Ближче до завершення поєдинку «Оболонь» не перестала прагнути максимального результату, але підсвідомо намагалась утримати хоча б нічию, яка залишає шанси на випередження «Карпат». Врешті матч завершився без голів, а фінальний свисток застав господарів в атаці. Щодо «Іллічівця», то його турнірне становище не зазнало змін, і цей поєдинок розглядався лише як боротьба за престиж.

Огляд матчу




   
Металург 0-3 Дніпро

Як і обіцяв Володимир Пятенко, він проти «Дніпра» виставив експериментальний склад. Сполучення гравців було схожим на те, що показало пристойну гру у Сімферополі тиждень тому. Але думками донеччани були вже у фіналі Датагруп Кубка України. Тому добре налаштовані на поєдинок дніпропетровці не мали проблем у виїзному поєдинку. Допоміг їм і швидкий гол Романа Зозулі, якого Нікола Калініч вивів на побачення з Дмитром Воробйовим. Ще у першому таймі ці ж гравці створили другий гол, тільки асистував українець, а забивав хорват. Відзначимо у цьому епізоді і диригентські здібності Євгена Коноплянки.
Не заспокоїлись на досягнутому гості і після перерви. Наслідком їхньої активності та бажання збільшити рахунок став третій гол. Дійові особи майже незмінні − пас Коноплянки і гольовий «дубль» Зозулі, для якого цей матч можна назвати бенефісом. Команда Хуанде Рамоса залишилась на 4-му місці, ставши недосяжної для «Таврії» та «Металурга». В останньому турі дніпропетровцям належить захистити нинішню сходинку, а донеччани ще можуть дотягнутись до 6-ї позиції.

0-1 Зозуля (8 хв)
0-2 Калініч (41 хв.)
0-3 Зозуля (69 хв.)

Огляд матчу



  
Таврія 0-2 Ворскла

Перед матчем сталась подія, яка змусила за 2 години до початку зустрічі Семена Альтмана міняти план на гру, коли прийшов факс зі столиці. Рішенням КДК ФФУ Айоделе Аделей пропустить 2 останні тури за грубість, допущену ще 24 квітня у грі проти «Металурга». Певним чином така новина негативно вплинула і на футболістів. Тому «Ворскла» не лише за рахунком залишила поєдинок за собою, але і за більшістю складників не поступалась кримчанам, хоча у гостях не могла виграти 12 матчів. Ближче до завершення першого тайму полтавчани відкрили рахунок. Вивіреним пасом Романа Безуса скористався Ахмед Янузі − албанець у штрафному майданчику переграв Сергія Назаренка, який чомусь опікав нападника, та пробив повз Даміра Кахрімана.
Після перерви кримчани не надали підтвердження того, що вони здатні зламати неприємний для них хід гри. Гості відчули впевненість у власних силах, а господарі відзначились хіба що жовтою карткою Назаренка. І тепер один з лідерів «Таврії» пропустить останній тур, коли його партнери поїдуть у гості до «Динамо». Щодо спортивного підсумку даного поєдинку, то крапку у ньому поставив Павло Ребенок, завершивши власними зусиллями затяжний індивідуальний прохід.

0-1 Янузі (39 хв.)
0-2 Ребенок (90 хв.)

Огляд матчу




   
Арсенал 3-0 Волинь

Хоча першого голу глядачі чекали півтора тайми, загальна перевага та підсумковий реванш киян за недавню кубкову поразку від «Волині» не викликали ніякого сумніву. Просто у першому таймі на завершальній стадії атак «Арсенала» мінімальна неточність Олександра Кобахідзе, Саулюса Міколюнаса та Йонуца Мазілу неодноразово в останню секунду зривали, здавалось, неминучий гол. Щодо «Волині», то вона лише раз всерйоз потурбувала Євгена Боровика, коли Майкон звільнився від опіки Сергія Симоненка та потужно пробив по центру воріт. Але основні події були відкладені на другу половину зустрічі.
Зіграли заміни Леоніди Кучука, який поміняв пару форвардів. Перший з них − Володимир Гоменюк − головою відкрив рахунок, використавши навіс Міколюнаса. Другий свіжий нападник − Олександр Ковпак − зробив все для партнера, і Кобахідзе буквально «розстрілював» Дениса Шеліхова − 2:0. До ще відчутнішої переваги довів справу третій гравець з лави запасних − Володимир Аржанов. Ефектну передачу п’ятою йому зробив Гоменюк. Таким чином, «каноніри» також достроково можуть готуватись до повернення в європейські змагання.

1-0 Гоменюк (62 хв.)
2-0 Кобахідзе (67 хв.)
3-0 Аржанов (79 хв.)

Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 535 | Додав: Yura | Теги: 29 Тур, чемпіон, 02.05.2012 р., Олександрія, відео, перша ліга, однією ногою, Шахтар, Українська Прем'єр ліга, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024