Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 02:04

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 23 » Євро-2012. Чвертьфінал. Німеччина розбиває греків. 22.06.2012 р. ВІДЕО.
08:54
Євро-2012. Чвертьфінал. Німеччина розбиває греків. 22.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Німеччина 4-2 Греція









Зламати міцний попервах оборонний мур греків німцям допоміг влучний "постріл" їхнього капітана Філіппа Лама на 39-й хвилині. Відігравшись у другому таймі, елліни, очевидно, сподівалися на кращу долю, але три ефектні голи Самі Хедіри, Мірослава Клозе та Марко Ройса розставили все на свої місця. Реалізований Дімітріосом Салпінгідісом 11-метровий лише підсолодив грецьку пігулку поразки.
Збірна Німеччини - триразовий чемпіон Європи, перша збірна, що успішно пройшла кваліфікацію ЄВРО-2012 і єдина, що здобула в груповому етапі максимум очок, у чвертьфіналі отримала в суперники команду, яка стала, мабуть, найнесподіванішим учасником плей-офф. Надто вже вузьким здавалося для греків голкове "вушко" напередодні останнього поєдинку квартету А з росіянами: по-перше, треба було обіграти фаворита групи, по-друге, сподіватися на сприйнятний результат паралельної зустрічі.
Та для еллінів усе склалося якнайкраще - футбольні боги надихнули їх на маленьке диво, забезпечивши "потрібний" підсумок і в суперечці чехів із поляками. Одразу ж багато хто згадав "грецький міф" 2004-го, коли, по черзі обігравши французів, чехів і португальців, записні аутсайдери зійшли на континентальний Олімп. Очікуванню зустрічі з німцями надавали особливих фарб спогади про те, що фантастичний успіх восьмирічної давнини став підсумком роботи німецького фахівця Отто Реххагеля. Ні до, ні після нього іноземному тренерові не вдавалося зробити будь-яку збірну чемпіоном Європи або світу.
На ЄВРО-2012 команду Греції знову привіз наставник-"легіонер", вона, як і тоді, в Португалії, починала турнір матчем із його господарями, а до плей-офф пробивалася з мовчазного "благословення" збірної Росії. А ось німецький бар'єр для чемпіонів-2004 і їх молодших партнерів - це вже щось новеньке. Цього суперника греки жодного разу не обігравали - три нічиї, п'ять поразок. Бундестім не програв жодного з попередніх чвертьфінальних матчів. А переможна серія підопічних Йоахіма Льова розтягнулася вже на 14 офіційних поєдинків!
Що підопічні Фернанду Сантуша могли протиставити цій статистиці та грі, якою німці підтвердили свій статус одного з головних фаворитів? По-перше, звичайно, характер. Вони так рвалися в бій, що словенський рефері Дамир Скомина зафіксував "фальстарт" - елліни розіграли м'яч іще до першого свистка. По-друге, міцний оборонний мур. По-третє... Хіба що знову розраховувати на прихильність вищих сил. 
На четвертій хвилині провидіння таки "зіграло" за греків - арбітри угледіли незначний офсайд у Андре Шуррле, скасувавши гол 21-річного хавбека "Байєра", одного з тих, чия поява в "основі" стала досить несподліваною. Льов залишив у запасі Маріо Гомеса, Лукаша Подольськи, Томаса Мюллера й Ларса Бендера, окрім Шуррле, віддавши перевагу Клозе та Ройсу, а також із перших хвилин випустивши Джерома Боатенга.
Ройс свою нагоду відкрити рахунок змарнував на 12-й хвилині, з вигідної позиції пробивши відверто невдало. Ще одна його спроба налякає греків трохи згодом, під час кількахвилинного штурму, коли забити також матимуть змогу Клозе та Месут Озіл. У мадридця був "чистий" гольовий момент, але він, завершуючи стрімку атаку-"віяло", пробачив Міхаліса Сіфакіса, вдарив не дуже сильно, та ще й прямо в голкіпера.
Аж до 39-ї хвилини Сіфакісу та його партнерам по захисту - а це, фактично, були ще дев'ятеро гравців, крім Георгіоса Самараса - вдавалося тримати лінію оборони приблизно на рівні лінії карного майданчика й опинятися на шляху м'яча після німецьких ударів. Фатальним для греків став "постріл" Лама, котрий відкрив рахунок своїм голам у цій ЄВРО-кампанії.
Зважаючи на те, що протягом перших 45 хвилин Мануелю Нойєру довелося вступати в гру всього двічі, важко було передбачити - за рахунок чого елліни збираються відігратися. Відповідь на це запитання вони дали вже на початку другого тайму. На тлі своєї солідної ігрової переваги фаворити не сприйняли за тривожний дзвіночок вихід Самараса й Теофаніса Гекаса на двох захисників. Ця ситуація ні до чого не призвела, зате через дві хвилини німцям уже довелося виймати м'яч із власних воріт. Це Салпінгідіс, скориставшись позиційною помилкою Лама, промчав правим флангом і зробив пас на Самараса, котрий опинився біля м'яча раніше за Боатенга, прошивши Нойєра ударом упритул.
Такої зухвалості від героїв нових футбольних міфів мало хто чекав. Можливо, й самі титани в синій формі злякалися скоєного. Як би там було, а вдруге "засушити" гру та спробувати довести справу до овертайму та післяматчевих 11-метрових підопічним Сантуша не вдалося. Вже на 61-й хвилині, після навісу Боатенга з правого флангу, Хедіра додав роботи тим, хто визначатиме найефектніший гол турніру, з льоту вгативши м'яч під поперечину. 
Невдовзі подачу Озіла зі штрафного головою замкнув Клозе, провівши свій 64-й гол у складі бундестіму. Форвард "Лаціо" міг іще на крок наблизитись до рекордсмена команди Герда Мюллера (68), але Сіфакіс його удар з кута воротарського майданчика відбив. Щоправда - прямо на ногу Ройсу, котрий "розстріляв" уже порожні ворота, довівши рахунок до розгромного - 4:1. 
Тільки тоді німці змилостивилися над декласованими мисливцями на сенсації. Дозволили тим навіть забити ще раз - з пенальті. Всього другий на ЄВРО-2012 одинадцятиметровий знову був призначений у ворота суперника збірної Греції: рефері покарав Боатенга за те, що м'яч влучив тому в руку. Салпінгідіс не схибив, залишивши турнір найкращим снайпером своєї команди, якій цього разу стрибнути вище своєї голови не вдалося.
Збірна Німеччини свій наступний матч проведе у Варшаві 28 червня. Її суперником у півфіналі стане переможець пари Англія - Італія.

1-0 Лам (39 хв.)
1-1 Самарас (55 хв.) 
2-1 Хедіра (61 хв.) 
3-1 Клозе (68 хв.) 
4-1 Ройс (74 хв.) 
4-2 Салпінгідіс (89 хв. - пенальті) 

Огляд матчу


Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 593 | Додав: Yura | Теги: Німеччина, євро, відео, розбиває, Греція, огляд матчу, чвертьфінал, 22.06.2012 р., голів, 2012 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024