Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 17:05

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 13 » Євро-2012. Група A. Чехія виграє у греків. 12.06.2012 р. ВІДЕО.
09:28
Євро-2012. Група A. Чехія виграє у греків. 12.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Греція 1-2 Чехія










Голи Петра Їрачека на третій хвилині та Вацлава Піларжа на шостій дозволили команді Чехії поквитатися за поразку від греків у півфіналі ЄВРО-2004 та реабілітуватися в очах уболівальників за розгром від збірної Росії (1:4) в стартовому турі групи А. Ложкою дьогтю для підопічних Міхала Білека стала помилка воротаря Петра Чеха, що призвела до гола Теофаніса Гекаса.
Остання зустріч цих суперників у рамках європейських фіналів увійшла в історію завдяки "срібному" голу Траяноса Делласа. Єдиний м'яч, забитий у трьох поєдинках між Чехією та Грецією, вивів тоді еллінів у фінал і став іще однією сходинкою до тріумфу. Втім, наполегливо шукати шляхи до чужих воріт чехів змушувала не стільки жага помсти, скільки прагнення реабілітуватися за велику поразку першого туру від росіян і, відповідно, заявити про те, що дворазовий півфіналіст Кубку Європи залишається серед претендентів на вихід у плей-офф.
Щодо греків, то нереалізований Георгіосом Карагунісом пенальті в стартовій грі проти поляків став не єдиною втратою команди Фернанду Сантуша. Вибули з обойми двоє основних захисників - травмований Авраам Пападопулос відбув додому, а вилучений Сократіс Папастатопулос задовольнився цього вечора роллю глядача. 
Проблеми, спричинені перестановками в обороні, виникли вже на третій хвилині. Хоча "ноги" швидкого гола виросли з обрізки в центрі поля. М'яч підхопив півзахисник донецького "Шахтаря" Томаш Хюбшман і прекрасним відтинаючим пасом вивів Петра Їрачека на побачення з Костасом Халкіасом. У найстаршого гравця ЄВРО-2012 практично не було шансів завадити чеському гравцеві відкрити рахунок і увійти до кола авторів найшвидших голів змагань за всі їх часи. Для українсько-польського турніру м'яч, забитий через 2 хвилини 15 секунд після початку матчу, став поки найбільш раннім.
Не встигли греки оговтатися від стартового шоку, як у їхні ворота влетів іще один м'яч - після атаки правим флангом. Томаш Росицьки заслав до карного майданчика Теодора Гебре Cелассі, той, пройшовши майже до лінії воріт, прострілив на Вацлава Піларжа, котрий виявився спритнішим за своїх опікунів Вассіліса Торосідіса та Константіноса Кацураніса - 2:0!
На додачу до всіх негараздів на 21-й хвилині зашкутильгав і попросив заміну Халкіас. Уже невдовзі другому голкіперу Міхалісу Сіфакісу, що замінив головного ветерана турніру, перший раз довелося вступати в гру - він відбив удар Росицьки в нижній кут. До перерви це був останній спалах активності чехів, котрі заходилися відстоювати перевагу. Грекам же, затиснутим у глухий кут, не залишалося іншого, крім іти вперед великими силами та відіграватися. На 41-й хвилині Константінос Фортуніс забив головою після навісу Торосідіса, але арбітри скасували гол через офсайд.
На самому початку другої половини гри прекрасну нагоду відзначитися змарнував Мілан Барош - один із тих, хто брав участь у пам'ятному матчі з греками на ЄВРО-2004. Шанс особисто поквитатися за ту поразку виник у 30-річного нападника після чергового загострення з боку Гебре Cелассі та відскоку. Але рикошет виявився надто вже несподіваним для Бароша - секунди вагань було достатньо, аби захисник ліквідував небезпеку.  
Називаючи найяскравіших зірок чеської збірної напередодні ЄВРО-2012, жодне видання не обійшло увагою голкіпера Петра Чеха - одного з головних героїв перемоги лондонського "Челсі" в Лізі чемпіонів. Однак європейська першість для "танкіста" розпочалася з жахливого поєдинку проти Росії, в якому він "ковтнув" чотири м'ячі, по суті, жодного разу не виручивши свою команду. А продовжилася - результативним ляпом на 53-й хвилині матчу з греками. Чех прекрасно бачив траєкторію несильного удару Георгіоса Самараса, але випустив м'яч із рук, наче розпечений камінь. Теофанісу Гекасу залишалося влучити в порожні ворота, що "джокер" Сантуша й зробив, скоротивши відрив. 
Другий поспіль матч спрацювала інтуїція наставника грецької команди - гол провів гравець з лави запасних. Однак на лаври Дімітріоса Салпінгідіса, героя зустрічі з поляками, Гекас не напрацював. Точніше, йому не дали більше нічого зробити суперники. Чехам удалося "засушити" гру й довести її до переможного кінця, зрівнявшись по набраних очках із лідером - збірною Росії, яка свій матч із господарями турніру у Варшаві розпочинала пізніше.

0-1 Їрачек (3 хв.)
0-2 Піларж (6 хв.)
1-2 Гекас (53 хв.)

Огляд матчу
 


 
Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 606 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, Група A, 12.06.2012 р., відео, 1-2, Греція, Чехія, огляд матчу, виграє, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024