Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 14:01

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 17 » Євро-2012. Група А. Чехія виходь в чвертьфінал з першого місця. 16.06.2012 р. ВІДЕО.
09:13
Євро-2012. Група А. Чехія виходь в чвертьфінал з першого місця. 16.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Чехія 1-0 Польща









Забитий у контратаці гол Петра Їрачека поставив хрест на надіях поляків продовжити боротьбу в домашньому ЄВРО-2012, а заодно посприяв і грекам, котрі в паралельному матчі обіграли Росію.
Після емоційно забарвленої перемоги українців над шведами в стартовому матчі на київському "Олімпійському", співгосподарі ЄВРО-2012 поляки, висловлюючи вітання на адресу синьо-жовтих, зазначали, що були б не проти й собі повторити те, що влаштували підопічні Олега Блохіна. Ці побажання справдилися значною мірою - і у вигляді вольової нічиєї в принциповому поєдинку з Росією, і в тому плані, що в заключній груповій зустрічі "Кадрі", як і збірній України, треба було тільки перемагати.
Більше того, переїхавши зі столиці до Вроцлава, команда Францишека Смуди в день вирішальної гри ледве не потрапила під стихію, яка зіпсувала гру Україна - Франція. Принаймні, боротьба з чехами за путівку до плей-офф розпочиналася під рясним дощем, що іноді перетворювався на справжню зливу та супроводжувався блискавками з громом.
Цей "душ", щоправда, жодним чином не охолодив запал поляків, котрі зі стартови свистком заходилися штурмувати ворота Петра Чеха. Вже на другій хвилині Даріуш Дудка, пробиваючи в падінні через себе, влучив у сітку із зовнішнього боку - м'яч пролетів поруч із штангою.
Відповідь чехів була не менш гострою. Теодор Гебре Селассі правим флангом пройшов до володінь Пшемислава Титоня, і після його прострілу м'яч відскочив до Вацлава Піларжа, котрий пробив вище цілі.
Учасником обох небезпечних моментів, що виникли буквально один за одним біля воріт Чеха, став Людовик Обраньяк. Спочатку він сам ледве не застукав Чеха зненацька, потім видав прекрасний пас Роберту Левандовському. Але ударний форвард, вийшовши практично сам на сам, як слід пробити не зумів - м'яч "звалився" з ноги. 
Не пощастило й Себастьяну Бенішу, причому двічі. Голкіпер чехів, очевидно, ліміт своїх помилок вичерпав протягом двох перших матчів, і у Вроцлаві не давав приводу нарікати на себе партнерам і вболівальникам. А перших навіть надихав на звершення. Зокрема, на 37-й хвилині Мілан Барош лише трохи не встиг на передачу за спини польським захисникам, а то б опинився один перед Титонем. Пощастило господарям і дві хвилини по тому, коли після удару Ярослава Плашила стався рикошет, але - незначний.  
Дощ поступово вщух, а з ним "підсохла" і гра. Поляки, як і в попередніх двох зустрічах, виплеснула багато емоцій і сил у першому таймі, а по перерві діяли не так упевнено. Принаймні, небезпеки біля воріт чехів довгий час не виникало. Натомість самі чеські футболісти, користуючись тим, що господарі відряджали вперед усе більші сили, проводили гострі контратаки.
В середині тайму на ворота Титоня обрушився невеличкий град із "стандартів", кожен із яких таїв у собі небезпеку. Голкіпер поляків трудився в поті чола. Але на 72-й хвилині не врятував і він. На вістрі чергового контрвипаду опинилися Барош і Петр Їрачек. Перший виступив у ролі асистента, другий - прибрав Марцина Васілевського, а Рафал Муравський не встиг завадити хавбеку "Вольфсбурга" пробити під воротарем. 
Перед тим, як перейти до останнього штурму, полякам довелося пережити ще кілька гарячих хвилин і неприємних моментів у своїх володіннях. Але потім вони перевели гру не просто на чужу половину, а до карного майданчика Чеха та інших чехів. Гол у відповідь могли забити Лукаш Піщек, Васілевський і Левандовський. Гарматний удар першого відправив у легкий нокдаун Їрачека, другий пробив трохи вище поперечини, з голови третього зняли м'яч захисники.
Йшла четверта компенсована хвилина, коли Фортуна востаннє відвернулася від польської збірної: удар головою Якуба Блащиковського з лінії воріт вибив захисник, підвівши рису під виступом одного зі співгосподарів ЄВРО-2012, а заодно й команди Росії...

1-0 Їрачек (72 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 600 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, 16.06.2012 р., відео, 1-0, з групи, виходь, Чехія, огляд матчу, група А, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024